Ovatko Volvon käytetyt autot luotettavia?

Volvo-autot ovat suosittuja turvallisuutensa ja kestävyytensä vuoksi. Mutta ovatko Volvon käytetyt autot luotettavia pitkällä aikavälillä?

Vaikka Volvon käytetyt autot ovat suunnitelleet joitakin kauneimmista ja edistyksellisimmistä luksusajoneuvoista, ne eivät ole kovin luotettavia. Luotettavimpia käytettyjä Volvoja ovat ne, jotka ovat olleet markkinoilla enintään kolme vuotta. Jos Volvosi on yli kolme vuotta vanha, et ehkä pidä Volvoa luotettavana autona.

Iän lisäksi jotkin Volvo-mallit (vanhat tai uudet) ovat kuitenkin osoittautuneet luotettavammiksi kuin muut mallit. Esimerkiksi Volvo S60/V60 ja XC40 -malleissa on vähemmän ongelmia, vaikka ne ovat ajaneet yli 100 000 kilometriä. Sitä vastoin jotkut mallit, kuten XC90, ovat osoittautuneet ongelmallisiksi jopa muutaman vuoden omistuksen jälkeen.

Consumer Reportsin mukaan Volvo XC90 sijoittuu Cadillac XT4:n kanssa vähiten luksusautojen joukkoon. Toisin kuin Cadillac, Volvolla XC90 oli vain kymmenen vähiten luotettavan auton joukossa. Consumer Reports sijoitti myös Volvo S60/V60:n keskimääräiseen luotettavuusarvioon.

Joitakin yleisimpiä ongelmia, joita Volvo XC90:n omistajien tulisi odottaa, ovat jousituksen, voimansiirtojärjestelmän, voimalaitteiden ja korin eheyden ongelmat. Huomaa, että kaikki Volvo XC90:t eivät ole epäluotettavia, sillä tämä koskee vain toisen sukupolven XC90:iä eikä ensimmäisen sukupolven autoja, jotka on valmistettu vuosina 2002-2015.

Mikä on luotettavin käytetty Volvo-automalli?

Luotettavimman käytetyn Volvo-mallin tittelin saa Volvo XC90. Tämä saattaa tulla yllätyksenä, mutta ensimmäisen sukupolven XC90 oli erinomainen katumaasturi, jossa oli vähemmän ongelmia. Sen tuotanto alkoi vuonna 2002 aina vuoteen 2015 asti. Toisen sukupolven XC90 alkoi vuonna 2015 tähän päivään asti.

  Volvon ja BMW:n luotettavuus - kumpi on parempi?

Sen lisäksi, että käytetty Volvo XC90 -katumaasturi on luotettava, siinä on myös huippuluokan ominaisuuksia, jotka pitävät auton seitsemän matkustajaa turvassa. Tämän lisäksi tämä auto tarjoaa myös mukavuutta, sillä siinä on paljon ylellisiä ominaisuuksia.

Joitakin erinomaisia ominaisuuksia, joita vuoden 2012 Volvo XC90 tarjoaa, ovat muun muassa nahkaistuimet, sisäilmansuodatus, kojelaudan puuverhoilu, nahkainen ohjauspyörä, kaksi valaisevaa turhuuspeiliä, puuverhoilu keskikonsolissa, kevytmetalliverhoilu ovissa, ilmastointi ja paljon muuta.

Vuoden 2012 Volvo XC90 voi olla vanhempi auto, mutta siinä on useita edistyksellisiä ominaisuuksia, joiden ansiosta sillä ajaminen on hauskaa ja mukavaa. Kiitos sellaisista ominaisuuksista kuin vakionopeudensäädin, HID-ajovalot, säädettävä ohjauspyörä, ajoneuvon varkaudenestojärjestelmä, lukuvalot edessä/takana ja avaimeton sisäänajo.

Lisäksi tässä ensimmäisen sukupolven XC90:ssä on tehokas moottori, sillä se on varustettu 3,2-litraisella 3,2-linjaisella suorasuuntaisella 6-sylinterisellä rivimoottorilla. Lisäksi siinä on automaattivaihteisto, ja moottori voi tuottaa jopa 240 hevosvoimaa ja 236 lb-ft vääntöä.

AWD-järjestelmällä varustettu XC90 maksaa 38 400 dollaria. Tämä hinta koskee kuitenkin perusmallia, joka on 3.2 XC90. Tätä autoa on saatavana kaikkiaan kuusi eri versiota. Kallein versio, 3.2 R-Design Platinum, maksaa 44 300 dollaria. Toinen tämän katumaasturin tärkeä ominaisuus, jonka melkein unohdimme, on sen erinomainen rahtikapasiteetti.

Vaikka käytetty Volvo XC90 on laadukas ja poikkeuksellinen käytetty auto, se kannattaa ostaa luotettavalta henkilöltä tai huoltokeskukselta. Jos auto on huonosti huollettu, älä odota sen toimivan hyvin. Tee myös koeajo ja ota selvää auton historiasta, kun olet luopumassa siitä.

  Onko Volvolla superauto?

Mikä on vähiten luotettava käytetty Volvo-automalli?

Vähiten luotettava käytetty Volvo-malli on XC60, joka on valmistettu vuonna 2015 ja 2019-2020. Jos siis haluat säästää itsesi ongelmilta, pysy kaukana tästä käytetystä Volvo-mallista. Käytetty vuoden 2015 Volvo XC60 -katumaasturi maksaa noin 20 000 – 35 000 dollaria.

Vuoden 2015 Volvo XC60 on varustettu nelisylinterisellä 2,0-litraisella turbomoottorilla. Sen lisäksi siinä on 8-vaihteinen vaihdettava automaattivaihteisto, jonka yhdistetty MPG on noin 27. Vaikka moottori ei olekaan kovin tehokas, se voi tuottaa enintään 240 hevosvoimaa.

Lisäksi tämä on erinomainen perheauto, sillä siinä on viisi istumapaikkaa. Lisäksi siinä on FWD-järjestelmä, ja siinä on kunnollinen tavaratila. Odotetusti tämä auto sijoittuu korkealle turvallisuudessa, mutta alemmalle sijalle luotettavuudessa. Kaiken kaikkiaan se on mukava auto, kun sitä huolletaan asianmukaisesti.

FAQ

Mikä on paras Volvon moottori?

Paras Volvon moottori on S60:n T6-moottori. Jopa Volvo Cars of North American pääjohtaja ja toimitusjohtaja myönsi. T6-moottori on tasainen, tehokas ja tarjoaa poikkeuksellisen alhaisen polttoainetalouden. Se on yksi syy siihen, miksi Volvo S60 sedan on yksi luotettavimmista autoista maanteillä.

Onko Volvoissa paljon ongelmia?

Kyllä ja ei. Se riippuu siitä, mihin Volvoa verrataan. Jos verrataan Volvoa valtavirta-autoihin, kuten Toyotaan, Mazdaan ja Subaruun, havaitaan, että Volvo on vähemmän luotettava. Mutta jos verrataan Volvoa samanlaisiin luksusautoihin, kuten Mercedes, BMW ja Audi, huomaat, että Volvo on luotettavampi.

  Onko Volvo luksusmerkki?

Muihin luksusautoihin verrattuna Volvoissa on siis vähemmän ongelmia 100 ajoneuvoa kohti. Mutta jos verrataan niitä Toyotaan tai Mazdaan, huomataan, että Volvossa on enemmän ongelmia kuin näissä autoissa. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että Volvossa on enemmän osia ja kehittyneempiä ominaisuuksia, jotka voivat helposti mennä pieleen.

Mikä auto on luotettavampi – Volvo, Mercedes vai BMW?

Kun puhutaan luotettavuudesta, useimmat eurooppalaiset luksusautot jäävät luotettavuudeltaan alle keskiarvon. Volvo, Mercedes ja BMW eivät ole poikkeus. Siitä huolimatta Volvo on luotettavampi kuin sekä Mercedes että BMW. Näistä kolmesta BMW on vähiten luotettava merkki.

Yhteenveto

Kuten kaikki muutkin luksusautomerkit, Volvo tarjoaa sekä luotettavia että epäluotettavia malleja. Mutta verrattuna luotettavimpiin automerkkeihin, kuten Lexukseen, Toyotaan ja Mazdaan, Volvo on hieman epäluotettava. Siksi on ratkaisevan tärkeää analysoida ja hankkia luotettavin Volvo-malli, joka ei aiheuta sinulle paljon ongelmia ikääntyessään.

Ja jos valitset käytetyn Volvo-mallin, varmista, että valitset ensimmäisen sukupolven XC90:n kaltaisia malleja, jotka ovat osoittautuneet hyväksi. Lisäksi sinun kannattaa harkita sellaisen käytetyn Volvo-mallin hankkimista, joka on huollettu ja huolettu hyvin, jotta vältät ongelmatilanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z