Paras Audi A4 ilmanotto

Audi valmistaa luksusautoa, joten sitä kannattaa kohdella sellaisena. Sinun on pidettävä Audistasi hyvää huolta asentamalla parhaat suorituskykyiset lisävarusteet. Näin varmistat, että Audi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa omistamasi Audin ajan. Jos etsit ilmanottojärjestelmää Audi A4:ään, sinun on varmistettava, että kyseessä on oikea vuosimalli.
Automallit muuttuvat vuosien mittaan, kun tekniikka muuttuu ja löydämme parempia tapoja tehdä asioita. Tämä pätee jopa Audin kaltaisiin luksusmerkkeihin. Autonosat eivät ole yhden koon tuotteita, vaikka kyseessä olisi sama auto, mutta eri vuosimalli. Käsittelemme 10 vuoden ajanjaksoa alkaen vuoden 2005 mallista ja päättyen vuoden 2016 malliin.

Mikä on ilmanottojärjestelmä?

Ilmanottojärjestelmä on kriittinen osa autosi moottoria. Se kerää ilmaa ja jakaa sitä koko moottoritilaan, jotta moottori pysyy viileänä. Imujärjestelmä imee ilmaa moottoritilan ulkopuolelta, yleensä säleikön kautta. Moottorin ulkopuolella oleva ilma on yleensä viileämpää ja tiheämpää, ja sen happipitoisuus on paljon suurempi.
Tämä prosessi on parempi tehon, moottorin hyötysuhteen ja palamisen kannalta. Kun valitset oikean imujärjestelmän Audi A4 -autoosi, voit odottaa autoltasi enemmän hevosvoimia ja parempaa suorituskykyä.

2005-2008 – AEM kylmän ilman imujärjestelmä 21-681C

AEM Cold Air Intake System lisää hevosvoimia korvaamalla ajoneuvosi valmistetun ilmansuodattimen ja imujärjestelmän. Tämä järjestelmä on suunniteltu erityisesti Audi A4:n vuosimalleihin 2005-2008. Tämä ylisuuri ilmansuodatusjärjestelmä tarjoaa uskomattoman ilmavirran ja suorituskyvyn.
Synteettinen materiaali on pestävä ja helppo puhdistaa tarvittaessa, yleensä 100 000 kilometrin välein. Voit tuntea olosi turvalliseksi tietäen, että tällä imujärjestelmällä on elinikäinen rajoitettu takuu.

  BMW ix3 VS Audi e-Tron - kumpi on parempi?

2009-2013 – Volant-ilmanotto 119206

Tässä polyeteenistä valmistetussa imujärjestelmässä on erittäin alhainen rajoitus, mikä mahdollistaa ilmamäärän kasvun. Se pystyy eristämään ja suojaamaan moottorin lämmöltä, likaantumiselta ja roskilta, joita saatat kohdata ajon aikana. Moottorisi saa suuremman määrän kylmää ilmaa, jolloin saat enemmän hevosvoimia. Tällä järjestelmällä on 4 vuoden tai 100 000 mailin takuu.

2010-2013 – Injen SP kylmän ilmanottojärjestelmä SP3080P

Injen Air Intake System antaa moottorillesi mahdollisuuden hengittää syvään ja parantaa suorituskykyä, jota olet odottanut. Ensimmäinen ilmanottojärjestelmä, jolla on neljä viritysprosessia koskevaa patenttia, tulet olemaan erittäin tyytyväinen tämän imujärjestelmän toimintaan. Alumiinimateriaali mahdollistaa tasaisen ja erittäin tehokkaan ilmavirran moottorillesi.

2013-2016 – AEM Cold Air -ilmanottojärjestelmä 21-750

Tämä AEM:n imujärjestelmä on uudempi malli edellisestä, jota käsittelimme 2005-2008 malleille. Se on suunniteltu alentamaan imemänsä ilman lämpötilaa ja lisäämään siten hevosvoimia. Voit käyttää tätä järjestelmää jopa 100 000 kilometriä ennen kuin sinun tarvitsee miettiä sen puhdistamista.
Sylinterin muotoinen, tämä imujärjestelmä on valmistettu öljyttömästä synteettisestä materiaalista ja siinä on ilmamassavirta-anturi. Se on erittäin helppo asentaa, ja siinä on jopa elinikäinen rajoitettu takuu.

2014-2015 – K;N Typhoon -imusarja 69-9508T

Toinen alumiinista valmistettu järjestelmä, ja tulet olemaan uskomattoman vaikuttunut autosi parantuneesta suorituskyvystä. Järjestelmän mukana tulee uudelleenkäytettävä ilmansuodatin, joka on valmistettu öljytystä puuvillasta. Voit myös odottaa erityisesti Audi A4:lle suunniteltua lämpösuojaa, joka säätelee moottoritilasi lämpötilaa. Asennus on yksinkertainen ja se voidaan suorittaa enintään 90 minuutissa.

  Paras puhelimen pidike Audi

Johtopäätös

Kun ostat Audi A4:n kaltaisen luksusauton, haluat varmistaa, että laitat siihen laadukkaita osia. Jälkimarkkinoilla myytävä ilmanottolaite voi tarjota sinulle enemmän hevosvoimia ja parempaa suorituskykyä. Et voi valita mitä tahansa ilmanottojärjestelmää, mutta on olemassa joitakin, jotka on suunniteltu erityisesti Audi A4:n kanssa käytettäviksi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z