Paras Audi auto lumelle

Audi on vastuussa siitä, että nelivedon voimat saatiin suuren yleisön tietoisuuteen. Sen jälkeen, kun he hallitsivat täysin ralliautoilua nelivetoisen quattronsa kanssa, asiat eivät enää koskaan olleet entisellään. Kaikki valmistajat siirtyivät nelivetoautoihin sen jälkeen, kun Audi toi tekniikan esiin.

Koska voima jakautuu tasaisesti kummallekin vetokyvylle, nelivetoisten tai AWD-ajoneuvojen pito ja vetokyky ovat huomattavasti paremmat kuin FWD- tai RWD-ajoneuvojen.

Siksi lumisissa olosuhteissa AWD-ajoneuvot ovat oikea tapa edetä. Nykyaikana yksi parhaista Audi -ajoneuvoista lumessa on A4 Allroad Quattro.

2020 Audi A4 Allroad

Vuoden 2020 Audi A4 Allroad Quattro on uskomattoman visuaalisesti esteettinen tapa kulkea voimaa talvikeleillä. Tämän modernin pedon ytimessä on 248-hevosvoimainen turboahdettu nelisylinterinen moottori, joka tarjoaa kunnon vipinää.

Kaikki tämä teho on yhdistetty Audin loistavaan Quattro AWD -järjestelmään. Tuloksena on auto, joka onnistuu tarjoamaan hienostuneen ajokokemuksen kaikissa eri olosuhteissa.

Sekä sedan- että farmarivaihtoehto soveltuvat erinomaisesti lumessa ajamiseen. Käyttäjät, jotka haluavat hieman enemmän tilaa, voivat valita estate-version. Allroad auttaa tarjoamaan ajo- ja käsittelyominaisuudet, jotka edustavat välittömästi ajoneuvon premium-hintalappua.

Sisätilat

A4 Allroadin sisätiloissa sinua tervehtii heti ylellisyyden tuntu. Kaikki on räätälöity täydellisesti ja viimeistely on poikkeuksellista. Audi Allroadin vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa premium-luokan nahkaistuimet, panoraamakuutalo ja sähkötoiminen nostoluukku.

Ne, jotka valitsevat huippumallin, saavat käyttöönsä myös lämmitetyt ja tuuletetut etuistuimet, lämmitetyt takaistuimet, lämmitettävän ohjauspyörän ja loistavan Bang ; Olufsen -audiojärjestelmän. Sisätilat sopivat erityisen hyvin kylmään aikaan, koska niistä välittyy uskomattoman kodikas tunne.

  Audi RS4 Luotettavuus

Olivatpa olosuhteet kuinka kylmät tahansa, Audin lämmitetyt istuimet auttavat varmistamaan, että pysyt lämpimänä, vaikka kuinka kylmät olosuhteet olisivat kuinka kylmät.

Suorituskyky

Saatavilla olevien voimansiirtovaihtoehtojen osalta A4 Allroad on saatavana vain 248-hevosvoimaisella 2,0-litraisella nelisylinterisellä turbomoottorilla. Sen parina on seitsemänvaihteinen kaksoiskytkin-automaattivaihteisto, joka on erittäin pehmeä ja jakaa voiman tasaisesti.

Moottori kuulostaa hyvältä ja siinä on paljon vauhtia, ja sen yhdistäminen Audin Quattro AWD -järjestelmään on taivaallinen yhdistelmä. Vaihteisto pystyy vaihtamaan kuljettajan vaatimusten mukaan. Kun ajetaan kovaa poljin alas painettuna, se pystyy vaihtamaan nopeasti ja suorittamaan uskomattoman tarkat vaihdot.

Toisaalta kaupungissa ajettaessa vaihteisto rauhoittuu ja tarjoaa helppoja, huomaamattomia vaihtoja. Kun painat polkimen alas, tunnet todella auton nopeuden. Se pystyy kiihdyttämään nopeudesta 0-100 km/h todella nopeassa 5,2 sekunnissa.

Yksi asia, joka saa ihmiset luopumaan vaunun ostamisesta, on sen käsiteltävyys ja suorituskyky. A4 Allroad onnistuu jättämään kaiken tämän taakseen ja ajaa enemmän kuin henkilöauto kuin katumaasturi. AWD-järjestelmän ansiosta se on uskomattoman kyvykäs mutkissa.

Lumi suorituskyky

AWD-järjestelmästä puheen ollen, juuri lumessa Audi todella loistaa. Hallinnan menettäminen lumessa on yksi pelottavimmista tuntemuksista kenelle tahansa kuljettajalle. A4 Allroad on kuitenkin hyvin varustettu selviytymään kaikista lumessa ajamisen vaaroista.

Quattro-ajovoimansiirtojärjestelmä säätelee yhdessä vaihteiston kanssa tarvittavan määrän voimaa lumen läpi ajettaessa. Pito on tärkeintä lumessa ajettaessa.

  Audi Q5 vs. Porsche Cayenne

A4 Allroad on ajoneuvo, joka pystyy suoriutumaan tehtävästään ympäri vuoden sääolosuhteista riippumatta. Lumi ei todellakaan ole esteenä säädettävän jousituksen ja Quattro AWD -järjestelmän ansiosta.

Johtopäätös

Lumisateessa ajaminen ei ole tavalliselle ajoneuvolle helppo tehtävä, ja FWD- tai RWD-ajoneuvon käyttäminen on valtava haaste.

Quattro AWD A4 Allroad kuitenkin selviytyy erinomaisesti lumisissa maastoissa. Sen viihtyisät sisätilat tarkoittavat, että riippumatta siitä, kuinka äärimmäiset olosuhteet ovat ulkona; ajat äärimmäisen mukavasti ja ylellisesti!

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z