Paras Audi-malli perheelle

Audi on vakiinnuttanut asemansa yhtenä johtavista saksalaisista autonvalmistajista jo vuosien ajan. Olitpa sitten merkin fani tai yksinkertaisesti etsit loistavaa perheautoa, sinun kannattaa harkita Audi A4 Allroadia ensimmäisenä valintana. Avara, ylellinen sisätila, loistava kiihtyvyys ja yksi korkeimmista turvallisuuspisteistä, mitä muuta perhe tarvitsee?

Audi A4 Allroad paras Audi yli 4-henkiselle perheelle.

Kun olet etsimässä perheautoa, etsit luultavasti suurta sedania tai katumaasturia. Miksi et ottaisi molempia? Audi A4 Allroad näyttää enemmän maasturilta, mutta se perustuu ylelliseen A4-sedaniin ja ajaa sulavasti kuin sellainen. Siinä on tarpeeksi tilaa viidelle matkustajalle, jotka voivat ajaa siinä vapaasti tuntikausia, mutta siinä on myös suuri tavaratila ja kauniit kattotangot, joihin voit kuljettaa tai kiinnittää mitä tahansa, suksista pieneen veneeseen.

Lisäksi sisätilojen elektroniikka on erittäin käyttäjäystävällistä, mikä on hienoa, koska et tarvitse lisää häiriötekijöitä matkustaessasi lastesi kanssa.

Moottori ja suorituskyky

Haluat ehkä ostaa perheauton, mutta miksi et hemmottelisi itseäsi hevosvoimilla? Tässä vauvassa on turboahdettu nelisylinterinen 2-litrainen moottori, jossa on 248 hevosvoimaa. Vaikka se voi mennä melko nopeasti, siinä on seitsemänvaihteinen kaksoiskytkin-automaattivaihteisto, mikä on mukavaa, jos ajat lasten kanssa.

Yhdistelmäkulutuksesta puheen ollen, se kuluttaa 5 – 6,8 litraa 100 kilometrillä ja kiihtyy 0 – 100 km/h 7,3 sekunnissa. Odotettavissa oleva huippunopeus on rajattu 232 kilometriin tunnissa.

  Audi Q5 - Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Turvallisuus on perheautojen tärkein tekijä.

Ajoneuvon turvallisuuden kannalta tämä auto sopii mainiosti perheelle. Siinä on automaattinen ajotila, joka tasapainottaa kyytiäsi ja helpottaa käsittelyä. Se myös hallitsee mutkat paljon paremmin kuin muut sedanit ja useimmat maasturit.

Tämä hämmästyttävä ajoneuvo sai Yhdysvalloissa pistemäärän 9,8 pistettä 10:stä. Se on syystäkin sijalla 1 käytettyjen vaunujen ja vuoden 2019 vaunujen joukossa Yhdysvalloissa vuonna 2019.

Se sai korkeimman arvosanan kaikissa kuudessa törmäystestissä, jotka yleensä suoritetaan The Insurance Institute for Highway Safety -laitoksessa. Lisäksi ajoneuvon ja ajoneuvon sekä ajoneuvon ja jalankulkijan törmäystesteissä Audi A4 Allroad päihitti kaikki testit ja sai erinomaisen arvosanan törmäyksenestojärjestelmiensä ansiosta.

Perusmalliin vakiona sisältyvät edistykselliset turvallisuusvarusteet ovat:
● peruutuskamera.
● Sadetunnistimella toimivat pyyhkimet.
● Jalankulkijoiden tunnistus törmäysten ja vaaratilanteiden estämiseksi.
● Automaattinen hätäjarrutus.
● Törmäysvaroitussignaalit eteenpäin.
Muita saatavilla olevia turvallisuusominaisuuksia, joista voit maksaa ja jotka saat lisävarusteena, ovat:
● Pysäköintianturit edessä ja takana.
● Tilanteeseen mukautuva vakionopeudensäädin.
● Kaistalla pysymisen avustin ja kaistalta poistumisen varoitussignaalit.
● Sokean kulman valvonta.
● Automaattiset kaukovalot ja head-up-näyttö.

Audi A4 Allroadin sisätilat

Sisätiloista puheen ollen, Audi on aina tarjonnut mukavat ja runsaat istuimet sekä ylellisen matkustamon laadun. Viisi aikuista ihmistä voi matkustaa mukavasti A4 Audi Allroadissa, ja pitkätkin matkustajat pitävät takapenkkiä houkuttelevana.
Tämän mestarillisen sisätilan valmistuksessa on käytetty vain korkealuokkaisia ja pehmeän tuntuisia materiaaleja.

  Mikä on paras Audin valmistama dieselauto?

Vakiovarusteisiin kuuluvat nahkaverhoilu sekä säädettävät ja lämmitettävät etuistuimet. Sen lisäksi autossa on myös lisävarusteena saatavia istuinvarusteita, kuten tuuletetut etuistuimet, lämmitetyt takaistuimet, lämmitetty ohjauspyörä, takasivujen aurinkosuojukset ja kuljettajan istuimen muistiasetukset, jos taloudessasi useampi kuin yksi henkilö ajaa Audia.
Sisätilojen ominaisuuksista puheen ollen, Audi A4 Allroadissa on infotainment-järjestelmä, jota ohjataan keskikonsolissa olevalla kiertonupilla eikä kosketusnäytöllä, kuten useimmissa autojen tietokoneissa. Se on erittäin intuitiivinen ja kuljettajan helppo käyttää. Siinä on USB-portit, Bluetooth, 10-kaiutin stereot, Android Auto ja Apple CarPlay.
Muita lisävarusteita, joita voit lisätä, ovat kolmialueilmastointi, avaimeton sisäänpääsy, panoraamakattoluukku ja kuljettajan näyttö. Infotainment-järjestelmän voi myös päivittää kohti suurempaa 8,3-tuumaista näyttöä, ja se voi olla varustettu sisäänrakennetulla navigointijärjestelmällä ja satelliittiradiolla.

Huonot puolet

Audi A4 Allroadin huonoja puolia on se, että sen ylläpito on hieman kalliimpaa kuin muiden perheautojen. Ostokustannukset ovat noin 40 000 dollaria ja vuosittaiset huolto- ja polttoainekustannukset ovat keskimäärin noin 6 000-7 000 dollaria. Tämä on kuitenkin paras valinta perheautoksi, koska sillä ei ole muita haittoja.

Se polttaa enemmän polttoainetta kuin keskimääräinen perhemaasturi tai sedan, mutta tämä kaunis vaunu on peto konepellin alla, ja tämä on ainoa haittapuoli siinä, että siinä on niin paljon hevosvoimia.

Audi A4 Allroadia koskevat usein kysytyt kysymykset

Onko Audi A4 2019 Allroad parempi kuin Volvo V60 2019?

Audi A4 2019 Allroad päihittää Volvon useimmilla osa-alueilla, joita voit ajatella. Se tarjoaa paremman urheilullisemman käsiteltävyyden samalla kun se antaa sinulle hieman suuremman tavaratilan. Audi ei ole vain ylellisempi samanlaisesta listahinnasta huolimatta, vaan sillä on myös parempi luotettavuusluokitus.

  Audi RS3 Luotettavuus

Volvon etu Audiin verrattuna on sen parempi polttoainetaloudellisuus. Tämä ei kuitenkaan riitä voittamaan Audia suosituksessamme.

Kuinka monta lastenistuinta mahtuu Audi A4 Allroadiin?

Tässä älykkäässä autovalinnassa on kaksi täydellistä turvaistuinliitäntäsarjaa, jotka lukkiutuvat takaa ja jotka voi kiinnittää takimmaiseen keskimmäiseen istuimeen. Audi A4:ssä lastenistuimissa käytettävä LATCH-järjestelmä on luokiteltu korkeimmalle turvallisuus- ja helppokäyttöisyysluokitukselle.

Kuinka suuri ja painava Audi A4 Allroad on?

Audi A4 Allroad on mukavan suuri vaunu, jonka pituus on 4,75 metriä eli 15 jalkaa ja 6 tuumaa. Sen omapaino on 3 825 paunaa eli 1735 kiloa eli lähes kaksi tonnia. Tämän ansiosta Audilla on suuri tavaratila ja sen kattokaiteilla voi kuljettaa suuria ja raskaita kuormia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z