Paras auto golfareille

Auton löytäminen golfaajalle ei ole helppoa. On todennäköistä, että he suosivat tasokkaampia autoja ja autoja, jotka tarjoavat erinomaisen tavaratilan, mutta eivät kuitenkaan tingi tyylistä tai muotoilusta.

Ihmiset, jotka viettävät paljon aikaa viheriöillä, kuljettavat yleensä mukanaan muutamia golfpusseja, golfkärryjä, varaparistoja, kenkiä ja vaikka mitä. Eikä pienikokoisen auton ostaminen ole mikään vaihtoehto. Sitä paitsi, sinun pitäisi tulla paikalle jollakin, joka näyttää hyvältä, koska kilpailu useimmilla klubitaloilla on melko kovaa.

Audi A6 Avant tai BMW 5-sarjan Touring tuntuisi kotoisalta golfkerhon parkkipaikalla. Jos pidät maastureista, Volvo XC90, Lexus RX 450h tai Range Rover ovat myös melko yleinen näky monilla klubitaloilla.

Mutta jos haluat vakuuttaa täydellisen ylivallan klubitalon parkkipaikalla, Bentley Continental GT tai McLaren GT ovat todennäköisesti parhaita vaihtoehtoja. Bentley on yksinkertaisesti loistava kaikessa, eikä kukaan osta McLarenia muutenkaan, joten voit löytää sellaisen edullisesti.

Audi A6 Avant

Saksalaiset todella rakastavat farmariautojaan, ja Audi A6 Avant on luultavasti markkinoiden tunnetuin saksalainen farmari. A6 ei näytä yhtään vähemmän halutulta estate-muodossa, ja siinä on myös runsaasti tilaa kaikille golfvarusteillesi.

Jos valitset 600 hv:n huippumallin Audi RS6:n, edessäsi on luultavasti yksi parhaista autoista, joka on koskaan ollut maan päällä. RS6 näyttää upealta, tarjoaa superauton tasoista suorituskykyä, mutta sen käytännöllisyys on silti tavallisten farmariautojen tasoa.

BMW 5-sarjan Touring

Jotkut saattavat väittää, että BMW 5-sarjan Touring on parempi vaihtoehto, koska BMW on syntynyt asumaan golfklubille. BMW:ssä on hieman aikuisempi tunnelma, sillä se tarjoaa konservatiivisempaa muotoilua, joka palvelee enemmän seniorijäseniä.

  Mitä käytettyjä autoja EI kannata ostaa?

Käytännöllisyydeltään 5-sarjan Touring on verrattavissa A6:een, mutta M5-kombia ei voi saada, sillä BMW lopetti niiden valmistuksen, koska ne eivät olleet yhtä suosittuja kuin RS6. Merkkiuskollisuus on kuitenkin todennäköisesti syy siihen, että valitset jommankumman näistä kahdesta.

Volvo XC90

Jos et ole farmareiden ystävä, maasturi on todennäköisesti paras vaihtoehto. Ja Volvo XC90 on yksi markkinoiden parhaista keskikokoisista katumaastureista, ja todennäköisesti paras Volvo-malli viime vuosina. XC90 on ylellinen, tyylikkään näköinen katumaasturi, johon mahtuu kaikki golfvarusteesi ongelmitta.

Kun tähän yhdistetään Volvon legendaarinen turvallisuus, nykyaikainen tekniikka ja loistavat mukavuusratkaisut, XC90 tuntuu kotoisalta monilla golfklubilla. Hintatasoltaan XC90 tarjoaa paljon, varsinkin käytettyjen autojen markkinoilla.

Land Rover Discovery

Jos kysyt keneltä tahansa brittiläiseltä, mikä on paras yleiskäyttöön soveltuva katumaasturi, jonka voit ostaa, on todennäköistä, että hän osoittaa sinulle Land Rover Discoveryn. Discovery on loistava katumaasturi, sillä se tarjoaa tyyliä, 7 istumapaikkaa ja loistavat maasto-ominaisuudet.

Mutta jos lasket viimeisen istuinrivin alas, edessäsi on valtava kuormatila, johon mahtuvat kaikki golfvarusteet ilman, että hiki pääsee valumaan. Discon luotettavuus on paljon parempi kuin muiden Land Rover -tuotteiden, mutta se ei silti yllä Lexuksen tasolle.

Lexus RX 450h

Kaukana ovat ne ajat, jolloin Lexus oli pelkkä hienostunut Toyota, nykyään Lexusta pidetään ainoana todellisena vaihtoehtona saksalaiselle johtajakolmikolle, ja RX 450h on koko Lexus-malliston loistava tähti hienostuneen muotoilunsa, rakenteensa laadun ja luokkansa johtavan luotettavuutensa ansiosta.

  Mikä on paras maasturi suurilla kilometreillä ajamiseen?

Lisäksi RX 450h on hybridi, mikä tarkoittaa, että hyötysuhde on ylivoimainen verrattuna useimpiin muihin isompiin katumaastureihin. Ja sellaisenaan RX 450h on täydellinen klubitalon asukas.

Bentley Continental GT

Mitä yksinoikeuteen tulee, Bentley Continental GT on paras grand tourer, jonka rahalla saa, ja markkinoilla on tuskin mitään muuta, joka pääsee edes lähelle Bentleytä, kun ajetaan klubitalon sisäänkäynnille.

Tavaratilaa riittää, samoin ylellisyyttä ja suorituskykyä. Voit valita joko W12-kaksoisturbomoottorin, jossa on yli 600 hv, tai ”pleikkarimaisemman” V8-kaksoisturbomoottorin, jossa on vaivaiset 540 hv. Bentley Continental GT on yksi markkinoiden parhaista monikäyttöautoista tällä hetkellä, ja on selvää, miksi.

McLaren GT

McLaren GT on aito McLaren, mutta GT:n eetos on tarjota ylivertaista käytännöllisyyttä, laatua ja mukavuutta muuhun McLaren-mallistoon verrattuna. Älä kuitenkaan erehdy luulemaan, että GT ei ole aito superauto, sillä se on.

Ja McLaren on hyvin ylpeä siitä, että GT:hen mahtuu ongelmitta useita golflaukkuja, sillä se tarjoaa kaksi tavaratilaa. Mutta jos törmäät mutkittelevalle tielle matkallasi kohti golfkenttää, GT saa sinut varmasti hymyilemään, kuten todellinen superauto tekee.

UKK-osio

Onko superauto hyvä auto golfaajille?

McLaren GT:tä ja ehkä uuden sukupolven Corvettea lukuun ottamatta useimpia superautoja ei ole tehty golffareille, vaikka merkit pyrkivätkin markkinoimaan niitä sellaisina.

  Parhaat sedanit pitkille kuljettajille

Useimpiin superautoihin ei mahdu riittävästi golfvarusteita, ja kun niitä markkinoidaan sellaisina, ne tekevät sen siksi, että kohderyhmä on yleensä kiinnostunut golfista tai muusta ”varakkaiden miesten” urheilusta. Sinänsä superautot on tarkoitettu ajamiseen, tyyliin ja suorituskykyyn, ei golfmailojen kuljettamiseen.

Pitäisikö golfarin valita farmari vai maasturi?

Näiden kahden välillä farmarit ovat todennäköisesti täydellisiä ehdokkaita useimmille golffareille, sillä niissä yhdistyvät sedan-tason ylellisyys ja lisääntynyt käytännöllisyys.

Maastoautot eivät kuitenkaan tarjoa enemmän tavaratilaa kuin farmari, ja syy siihen, miksi maastoauto valitaan, on useimmiten erilaiset, golfiin liittymättömät syyt.

Ovatko sähköajoneuvot hyvä valinta golfin harrastajalle?

Sähköajoneuvoista on tulossa yhä suositumpia, ja siksi on tapana kysyä, sopivatko sähköajoneuvot täydellisesti moniin eri toimintoihin ja tilanteisiin. Kun otetaan huomioon, että tavallinen EV tarjoaa nykyään paljon tavaratilaa, näyttää siltä, että EV on todella hyvä valinta golfin harrastajille.

Loppujen lopuksi golfin harrastajilla on tapana välittää ympäristöstä, koska he viettävät paljon aikaa viheriöillä. Ja tieto siitä, että osallistut planeetan yleiseen parantamiseen, on aina motivoiva tekijä EV:n ostamiseen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z