Paras BMW muutettavaksi

Paras BMW-auto muokattavaksi on BMW M3 E46.

BMW on valmistanut M3-autoja vuodesta 1986, joten ne ovat olleet kuuluisia autoja markkinoilla. Korityyli on erittäin tyylikäs ja urheilullinen, ja ne voivat myös ajaa nopeasti. M3 E46 on ollut markkinoilla noin 20 vuotta, joten markkinoilla on laaja valikoima modauksia. Tämän lisäksi auto on myös erittäin halpa.

BMW M3 E46

Se esiteltiin BMW:n 3-sarjan autojen E46-malleissa. Autossa oli kaksi korimuotoa, toinen coupe ja toinen avoauto. Molemmat näistä autoista ovat valtavan kauniita katsella, ja niillä voi ajaa äärimmäisen nopeasti. Autossa oli manuaalivaihteisto, jota on nykyään erittäin vaikea löytää urheiluautoista.

Tekniset tiedot

Auto lanseerattiin BMW S54 -moottorilla. Moottorissa oli 6 sylinteriä ja se oli 3,2 L suuritehoinen moottori. Auto pystyy kulkemaan nopeudesta 0 – 62 mph vain 5,1 sekunnissa. Autossa oli 6-vaihteinen manuaalivaihteisto, joka on parasta urheiluautoissa.

Auton muotoilu on todella ikoninen, ja BMW aloitti sen suunnittelun vuonna 1997. Tässä autossa oli kuuluisat sivusaukot. Myös avoauton korimuoto on hyvä vaihtoehto, mutta ihmiset suosivat coupe-mallia muutostöissä.

Suorituskyky

Auto on kuuluisa suurista nopeuksistaan ja hauskasta ajokokemuksestaan. S54-moottori, jota tukee 6-vaihteinen manuaalivaihteisto, on jännittävä ajaa. M3 antaa lähes yli 300 hevosvoimaa 7900 kierroksella minuutissa minuutissa, ja sen huippunopeus on 168 mph (270 km/h). Jokaisessa sylinterissä on myös erilliset kaasuläpät, jotka säätelevät ilman virtausta moottorissa.

  Onko BMW luotettava 100k jälkeen?

Luotettavuus

Jos olet ostamassa urheiluautoa muutostöitä varten, auton luotettavuudella ei ole paljon väliä, koska tarvitset tuon huippunopean moottorin. Sinun on kuitenkin syytä ottaa huomioon auton luotettavuus, jos olet ostamassa sitä pitkäksi aikaa.

M3 E46 ei kuitenkaan ole kaikkein epäluotettavin auto. E46-sarjan M-mallit olivat melko hyviä ja luotettavia. Ne olivat paljon parempia kuin tavalliset mallit. Ne eivät aiheuta ongelmia minkään pikkujutun kanssa. Auto tarvitsee kuitenkin säännöllistä huoltoa, kuten öljyn- ja suodattimenvaihtoa jne.

BMW M3 E46 – muutostöitä varten

BMW M3 E46 on kuuluisa auto kilpaurheilun kannalta. Modifioituja M3-autoja, joita voit nähdä ympärilläsi, on valtavasti. Ne ovat myös hyvä vaihtoehto modifiointiin, koska ne eivät ole kovin kalliita. Voit helposti ostaa sellaisen vain 15 000-30 000 dollarilla auton kunnosta ja vuosimallista riippuen.

Auto ei ole superpainava, joten se voi ajaa erittäin nopeasti. Myös kori on suunniteltu hyvin urheilullisen näköiseksi. Tämän lisäksi autoon on saatavilla myös monia modeja. Jälkimarkkinatuotteita on yleensä runsaasti BMW-malleissa niiden suosion vuoksi.

Modit

M3 E46 on suosittu auto, ja siihen on tarjolla useita modauksia. Modit periaatteessa lisäävät auton tehokkuutta ja parantavat sen ulkonäköä. Joillakin ihmisillä on myös vain tätä intohimoa ja innostusta, joten he muokkaavat autojaan oman makunsa mukaan. Nämä ovat joitakin M3 E46:n parhaita ja yleisimpiä modauksia:

 • Pakoputki – Kaikki pitävät urheiluautojen äänekkäästä äänestä. Alkuperäinen äänenvaimennin, joka tulee auton mukana, ei ole paras mahdollinen eikä ainakaan ääniosastolla. Yritä siis ostaa pakoputki, joka kuulostaa hyvältä.
 • Jousitus – Yritä poistaa pyörävälit ja madaltaa autoa asentamalla madallusjouset tai coiloverit. Alentamalla autoa auto näyttäisi ehdottomasti upealta ja lisäisi vakautta, käsiteltävyyttä ja parempaa aerodynamiikkaa.
 • Vanteet – Nämä ovat tärkeimpiä muutoksia, joilla autosta tehdään visuaalisesti urheilullinen. Voit valita vanteet monista eri tyyleistä.
 • Lisäjäähdytys – Tämä on tärkein asia ihmisille, jotka ajavat nopeasti ja kovaa. Kun rasitat auton moottoria liikaa, moottorit lämpenevät todella paljon. Sinun kannattaa yrittää päästä eroon tästä moottorin ylimääräisestä lämmöstä lisäjäähdytysjärjestelmällä, joka koostuu jäähdyttimestä ja sähköisestä jäähdytystuulettimesta ja -suojuksesta.
 • Jarrut – Paremmat jarrut voivat kirjaimellisesti pelastaa henkesi. Jos aiot ajaa autollasi ”nopeasti ja raivokkaasti”, M3:ssa on oltava hyvät jarrut.
 • Ilmanotto – Sinun kannattaa päivittää ilmansuodatinlaatikko, jotta moottori pysyy puhtaana.
 • Kompressorisarja
  Tekeekö BMW urheiluautoja?

Muut vaihtoehdot

Parhaiden BMW-autojen modifiointiin on myös joitakin muita vaihtoehtoja. Nämä ovat:

 • BMW 850
 • BMW M3 E92
 • BMW M5 E60
 • BMW M2

Yhteenveto

BMW-autot ovat ehdottomasti erittäin kauniita ja urheilullisia autoja. BMW on myös kuuluisa moottoriurheiluhistoriastaan, siksi on vain parempi ostaa BMW-auto muokattavaksi. Niissä on paremmat ja nopeammat moottorit, ja ne ovat erittäin hyvännäköisiä autoja. Ne ovat jopa tarpeeksi suosittuja ihmisten keskuudessa, minkä vuoksi saisit katseet katsomaan autoasi.

FAQ

Myyvätkö modifioidut autot kalliisti?

Muokattuja autoja ei myydä kalliisti, vaan ne jopa menettävät arvoaan. Kaikki eivät ole muunneltujen autojen faneja, ja ihmiset ostavat autoja vain ajokokemuksen vuoksi. Useimmat ihmiset eivät edes pidä autojen modauksista.
Jos kuitenkin myyt auton samanlaiselle autoharrastajalle tai henkilölle, jolla on intohimo muutettuja autoja kohtaan, saat ehkä hyvän hinnan. Jotkut ihmiset varmasti pitävät auton lisävahvistuksesta. Jotkut autoharrastajat haluavat ostaa näitä modifioituja autoja, mutta heillä ei ole aikaa modifiointiin, joten yritä löytää tällaisia ihmisiä.

Miksi ihmiset muuttavat autojaan?

Yksinkertaisin vastaus tähän kysymykseen on se, että ihmiset haluavat muokata autojaan oman makunsa mukaan ja haluavat kokea entistä nopeamman nopeuden. Joillekin ihmisille tämä on jopa koukuttavaa ja he viettävät päivänsä odottamalla joitakin osia. Useimmat modit eivät kuitenkaan ole välttämättömiä, mutta silti ne näyttävät hyvältä.

  Milloin BMW 3-sarjan korimalli muuttui?

Mitkä ovat parhaat modit mihin tahansa autoon?

Monet asiat lisäävät auton nopeutta tai ulkonäköä. Jotkut haluavat tuntea pakoputken kovaäänisen äänen, ja jotkut haluavat nähdä autonsa erilaisissa maaleissa. Nämä ovat kuitenkin joitakin parhaita modauksia autoosi:

 • NOS-järjestelmä
 • Jousitus
 • Laturi
 • Vanteet ja renkaat
 • Kylmän ilmanotto
 • Kaksoispakoputki

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z