Paras BMW perheauto, jossa on 7 istuinta

Paras BMW perheauto, jossa on 7 istuinta

BMW tarjoaa useita erinomaisia 7-paikkaisia autoja, kuten BMW X5 ja BMW X7. Mutta mikä on paras 7-paikkainen BMW-perheauto?

Paras 7-paikkainen BMW-perheauto on BMW X7. Vaikka BMW X5:ssä on 7 istuinta, BMW X7 on paljon tilavampi, kehittyneempi ja paremmin perheelle sopiva kuin X5. Lisäksi kolmannen rivin istuimet ovat vakiona X7:ssä, kun taas X5:ssä ne ovat lisävaruste.

Mikä tekee BMW X7:stä täydellisen perheauton?

Sillä on korkeat turvallisuusluokitukset

Turvallisuuden pitäisi aina olla etusijalla, kun etsitään perheautoa. Haluat auton, joka pitää lapset ja muut perheenjäsenet turvassa. BMW X7 on erittäin turvallinen auto. Siinä on vakiona useita huipputurvallisuusominaisuuksia. Niihin kuuluvat muun muassa aktiivinen kuolleen kulman tunnistus, törmäyksenesto kaupungissa, etutörmäysvaroitus ja kaistaltapoistumisvaroitus.

Siinä on paljon säilytystilaa

Jos olet perheenisä, on elintärkeää, että autossa on paljon säilytystilaa. Sitä BMW X7 tarjoaa. Siinä on 12,8 kuutiometriä tilaa kolmannen rivin takana, mutta tilaa on yhteensä 90,4 kuutiometriä, kun sekä kolmas että toinen rivi on taitettu kokoon. Tämä on tarpeeksi tilaa säilyttää sinun ja perheesi tavarat, kun lähdet piknikille tai vaellukselle.

Tarjoaa mukavuutta

BMW X7:ssä on yksi luokkansa parhaista sisätiloista. Sisätilat eivät ole vain korkealuokkaiset, vaan ne ovat myös tilavat ja niissä on paljon edistyksellisiä ominaisuuksia. Kaiken lisäksi siinä on kolmannen rivin istuimet, jotka ovat elintärkeitä lapsille tai lastesi ystäville.
Lisäksi BMW X7:ssä on huippuluokan materiaaleja, jotka on valmistettu yksityiskohtia kunnioittaen. Lisäksi eri väriteemat antavat ostajalle mahdollisuuden valita mieleisensä teeman. Lisäksi siinä on vakiovarusteena panoraamakuuikkuna, joka tuo sisään paljon luonnonvaloa ja antaa auton matkustajien nauttia maisemista.

  BMW 116i - Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Poikkeuksellinen suorituskyky

Ajoitpa autolla huvin vuoksi, seikkailun vuoksi tai perheesi kuljettamista varten, suorituskykyinen auto on ratkaisevan tärkeä. Huolimatta monista ylellisistä ja edistyksellisistä ominaisuuksista BMW X7:n suorituskyky on poikkeuksellisen hyvä.

BMW:n suorituskykyisin varustelu on BMW M50i. Se on varustettu 4,4-litraisella V8-turbovoimakoneella, 8-vaihteisella automaattivaihteistolla ja AWD-järjestelmällä. Moottori tuottaa myös maksimissaan 523 hv ja 553 lb-ft vääntöä. Lisäksi sen huippunopeus on 130 km/h ja se kiihtyy 0-100:een 4,5 sekunnissa.

Näin erinomaisen suorituskyvyn ansiosta BMW X7 varmistaa, että perheesi matkustaa paitsi mukavasti myös sujuvasti ja nopeasti.

Tyylikäs muotoilu

Kun etsit perheautoa, ulkonäkö ei ole kovin tärkeää. Siitä huolimatta on parempi olla hyvännäköinen auto, joka vetoaa lapsiin ja perheeseen, kuin ruma auto. BMW X7 on yksi markkinoiden tyylikkäimmistä 7-paikkaisista katumaastureista. Se on hyvin suunniteltu ja siinä on huippuluokan ominaisuuksia.

Digitaalinen avain

Koska vanhemmat ovat kiireisiä ihmisiä, ovien avaaminen lapsille voi joskus olla melko haastavaa. Mutta koska BMW X7:ssä on digitaalinen avain, vanhemmat voivat lukita ja avata ovet napin painalluksella tai älypuhelimella. Vanhemmat voivat siis pitää muita asioita, kuten ruokatavaroita tai matkatavaroita, kun he avaavat auton oven koskematta siihen.

Huomaa, että vain NFC-yhteensopivalla Samsung Galaxylla varustetut henkilöt voivat yhdistää sovelluksen autoon ja käyttää puhelinta avaimena.

  Paras BMW maastoon

Viihde takana

Toinen ainutlaatuinen ominaisuus, joka tekee BMW X7:stä ihanteellisen perheille, ovat takaviihdenäytöt. Nämä viihdenäytöt pitävät takana istuvat ihmiset ja lapset viihdytettynä. Sen lisäksi navigointikartta on näkyvissä, minkä ansiosta auton takaosassa istuvat matkustajat tietävät, missä he ovat tai minne ovat matkalla.

Useita takaistuimen hallintalaitteita

BMW X7 on suuri auto, jossa on kolmannen rivin istuimet. Jos siis haluat, että lapsesi istuvat mukavasti kolmannella tai toisella rivillä säätämättä istuimia manuaalisesti, voit säätää istuimia takaovesta, jotta lapsesi viihtyvät.

FAQ

Onko BMW X3 7-paikkainen?

Ei, BMW X3 ei ole 7-paikkainen. BMW tarjoaa vain kaksi 7-paikkaista katumaasturia: BMW X7 ja X5. Päinvastoin, kaikki BMW X5 eivät ole 7-paikkaisia. Vain BMW xDrive40i voidaan päivittää 7-paikkaiseksi. Tämä tarkoittaa, että BMW xDrive45e ja X5 M50i ovat vakiona 5-paikkaisia, eikä niitä voi päivittää 7-paikkaisiksi.

Onko BMW X7 luotettava?

Vaikka BMW X7 on ollut markkinoilla alle 5 vuotta, se on osoittautunut erittäin luotettavaksi katumaasturiksi BMW X5:een ja muihin kilpailijoihin verrattuna. J.D. Power antoi sille luotettavuusluokituksen 83 pistettä 100:sta, mikä on erinomainen tai keskimääräistä parempi.

Vaikka tämä auto on luotettava, sen korjaaminen on kuitenkin melko kallista. Pidä tämä mielessäsi, kun suunnittelet sen hankkimista.

Kuinka nopea BMW X7 on?

BMW X7 on suorituskykyinen auto, jossa on useita moottorivaihtoehtoja. Sen huippunopeus on 155 kilometriä tunnissa, ja se kiihtyy 0-100 vain 4,5 sekunnissa. BMW M50i on suorituskykyisin versio, mutta se on myös kalliimpi.

  BMW Z4 VS Jaguar F Type - kumpi on parempi?

Mitkä ovat BMW X7:n yleisiä ongelmia?

Kuten monilla BMW-malleilla, myös X7:llä on yleisiä ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien on hyvä tietää. Joitakin niistä ovat esimerkiksi jousitusongelmat, sähköjärjestelmäongelmat ja voimansiirto-ongelmat. Ei sillä, että nämä ongelmat voivat vaihdella mallivuodesta toiseen. Pidä hyvää huolta autostasi, jotta useimmat näistä ongelmista voidaan minimoida.

Loppupäätelmät

Jos etsit parasta 7-paikkaista BMW-perheautoa, BMW X7 on paras valinta. Tämä auto on tilava, teknisesti edistyksellinen, turvallinen, suorituskykyinen, mukava ja tyylikkäästi rakennettu. Se on kuitenkin myös kallis ja kuluttaa paljon polttoainetta. Myöskään kolmas rivi ei ole hyvä aikuisille, jotka matkustavat kaukaa.

Kaiken kaikkiaan se on mukava katumaasturi niille, jotka haluavat luokkaa, tilavuutta, suorituskykyä, turvallisuutta ja ylellisyyttä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z