Paras käytetty auto ensikertalaisille kuljettajille

Kun olin ostamassa ensimmäistä autoani, olin kiinnostunut ostamaan esimerkiksi BMW 3-sarjan 6-sylinterisen moottorin tai jopa Ford Mustang GT:n, mutta minulla oli kaksi suurta ongelmaa. Ensimmäinen oli se, että minulla ei ollut tarpeeksi rahaa kummankaan ostamiseen, ja toinen oli se, että nämä maksoivat aivan liikaa, jotta ne olisi voitu varmistaa kaltaiselleni nuorelle kuljettajalle.

Hetken miettimisen jälkeen päädyin pieneen economy-tason hatchbackiin, joka auttoi minua ymmärtämään, mitä auton omistaminen vaatii ja olenko edes valmis tällaiseen sitoutumiseen. Myönnetään, että autoilla on tapana hajota, emmekä ole kovin innostuneita siitä, että niiden korjaamiseen kuluu paljon rahaa. On paljon helpompaa aloittaa jollakin pienellä ja turvallisella autolla ja hankkia myöhemmin jotain parempaa, jos se todella kiinnostaa.

Jos olet ensikertalainen kuljettaja, olet tullut oikeaan paikkaan, sillä aiomme luetella parhaat käytetyt autot ensikertalaisille kuljettajille ja kertoa, miksi sinun kannattaa olla järkevä. Ensimmäinen auto, jonka aiomme mainita, on Honda Civic, koska se on edullinen, turvallinen, luotettava ja halpa ajaa. Voit valita myös Accordin, jos haluat jotain hieman suurempaa ja yhtenäisempää.

Maasturien ystävät arvostavat Hyundai Tucsonia tai Mazda CX-5:tä, sillä molemmat ovat luotettavia, turvallisia ja edullisia. Lopuksi, jos haluat jotain hieman seikkailunhaluisempaa, muista tutustua Subaru Outbackiin.

2012-2015 Honda Civic

Vuosien 2012-2015 Honda Civic maksaa noin 10 000 dollaria tai jopa vähemmän, mikä on täydellinen lähtökohta nuorelle kuljettajalle. 140 hv:n perusmallin yhdistetty kulutus on noin 40MPG, mikä on hyvä niille, jotka haluavat säästää rahaa tärkeämpiin asioihin elämässä. Tässä hintaluokassa on helppo löytää vähän ajettu ja hyvin pidetty malli.

  Kuinka vanha käytetty auto minun pitäisi ostaa?

Voit valita tehokkaamman 201 hv:n Civic SI:n, jonka hankinta ja käyttö maksavat hieman enemmän, mikä ei ole täydellistä, sillä 140 hv on enemmän kuin tarpeeksi uudelle kuljettajalle. Voit myös valita manuaalivaihteiston tai automaattivaihteiston välillä.

2013-2015 Honda Accord

Jos Civic on sinulle hieman liian pieni ja haluat auton, jossa on paljon tilaa ystävillesi, myös 2013-2015 Honda Accord on todella hyvä valinta. Accord on jo pitkään ollut yksi Yhdysvaltojen myydyimmistä autoista, mikä tarkoittaa, että niitä on paljon valittavana, ja monet niistä ovat vielä reilusti alle 60 000 kilometrin ikäisiä.

Noin 10 000 dollarin hintaan saat tilavan, nelipaikkaisen auton, joka on myös tehokas, luotettava ja pitää arvonsa todella hyvin. Lisäksi se on myös turvallinen ja hyvin varustettu, ja CVT-vaihteistolla varustettu 185 hv:n nelisylinterinen moottori on niin helppokäyttöinen kuin autoja vain voi olla.

2012-2014 Hyundai Tucson

Myönnettäköön, että suurin osa ihmisistä haluaa nykyään ostaa maastureita, koska maasturit ovat tilavia, suorituskykyisiä ja turvallisia. Korkeamman ajoasennon ansiosta Tucson tarjoaa hyvän näkyvyyden joka puolelle, mikä tekee pysäköinnistä ja liikkumisesta helppoa. Se myös maksaa alle 10 000 dollaria ja on yksi luokkansa luotettavimmista autoista.

Se ei ehkä ole läpikotaisin maastokelpoinen, mutta Tucson pystyy kulkemaan maastossa, jota useimmat autot nykyään eivät yksinkertaisesti pysty hallitsemaan. Tucson on 176 hv:n, AWD:n ja pehmeän automaattivaihteistonsa ansiosta yksi suosituimmista myynnissä olevista käytetyistä katumaastureista.

  Autot, joiden arvo alenee vähiten

2014 Mazda CX-5

Mazda CX-5 on suhteellisen uusi crossover, josta tuli heti suosittu sen tyylikkään ulkonäön ja useimpiin vastaaviin autoihin verrattuna mukaansatempaavan ajokokemuksen ansiosta. Noin 10 000 dollarin lähtöhinnallaan CX-5 on turvallinen, mukava, edullinen ajaa ja luotettava.

Se tarjoaa myös paljon tilaa sinulle, ystävillesi ja tavaroillesi, mikä tekee siitä täydellisen auton pitkän matkan ajamiseen. Kannattaa valita 2,5 litran 4-sylinterinen malli, jossa on automaattivaihteisto, sillä niissä on noin 184 hv, mikä on enemmän kuin tarpeeksi, varsinkin jos valitset AWD-mallin.

2013-2015 Subaru Outback

Tämän listan kyvykkäin auto on epäilemättä Subaru Outback, ja vuosien 2013-2015 Outbackin hankkiminen maksaa alle 8000 dollaria. Älä kuitenkaan mene ajattelemaan, että tästä hinnasta et saa paljoa, sillä Outback tarjoaa luokkansa parhaan AWD-järjestelmän ja todella luodinkestävän kokemuksen.

Kun oikean jalkasi alla on 173 hv, voit mennä minne tahansa Outbackin kanssa, sillä se on todella seikkailunhaluinen auto niille, jotka haluavat viettää aikaa ulkona.

FAQ-osio

Miksi nuoret kuljettajat maksavat enemmän vakuutuksesta?

Yleisen kokemattomuuden vuoksi ratin takana nuoremmat kuljettajat aiheuttavat useammin onnettomuuksia. Tämän vuoksi nuoret kuljettajat maksavat korkeampia vakuutusmaksuja, koska he ovat korkeampi riskiluokka verrattuna kokeneimpiin (vanhempiin) kuljettajiin.

Jos tämä yhdistetään kalliiseen ja tehokkaaseen autoon, syntyy resepti korkeisiin vakuutusmaksuihin, joihin useimmilla nuorilla kuljettajilla ei ole varaa. Tämä on täydellinen yhteenveto siitä, miksi nuorten kuljettajien ei pitäisi hankkia kallista ja tehokasta autoa, vaikka heillä olisikin siihen varaa.

  Missä vanhemmissa autoissa on neliveto?

Ovatko sähköautot hyviä nuorille kuljettajille?

Ne ovat, mutta nuoremman kuljettajan on aina parempi tutustua polttomoottoriautoihin ennen sähköautoon siirtymistä. Ajatuksena on tutustua siihen, miten suurin osa autoista toimii, mikä auttaa sinua ymmärtämään paremmin liikenteen sujuvuutta ja sitä, miksi jotkut asiat ovat sellaisia kuin ovat.

Sähköautojen kanssa on paljon helpompi elää ja niillä on helpompi ajaa, mutta niin kauan kuin useimmissa autoissa on polttomoottori, on parempi aloittaa niistä.

Mitkä ovat suosituimpia autoja nuorille kuljettajille?

Kolme suosituinta autoa nuorten kuljettajien keskuudessa ovat Honda Civic, Honda Accord ja Ford Mustang. Mustang maksaa kuitenkin paljon enemmän rahaa, minkä vuoksi Mustangin valitseminen ensimmäiseksi autoksi ei ole paras vaihtoehto.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z