Paras käytetty BMW SUV

BMW X1 on paras BMW SUV, joka kannattaa ostaa käytettynä. X1 on pienikokoinen luksusmaasturi, jota rakastetaan sen tehokkaan moottorin ja erittäin hyvän BMW-ajokokemuksen vuoksi. Auton arvo alenee noin 50 % viiden vuoden kuluttua, minkä ansiosta monilla on varaa käyttää sitä käytettynä ja silti kokea laadukas BMW-ajokokemus.

BMW X1: Tehokas pienikokoinen SUV

BMW:n pienikokoinen katumaasturi esiteltiin vuonna 2008 Pariisin autonäyttelyssä, ja se tuli markkinoille vuonna 2009. Se on 5-ovinen katumaasturi, jossa on vakiona etuveto polttoainetalouden parantamiseksi ja nelivetovaihtoehto paremman tienpidon takaamiseksi. Auto on yksi myydyimmistä katumaastureista Yhdysvalloissa, ja sitä myydään keskimäärin noin 20 000 kappaletta vuodessa.

X1 on tällä hetkellä viidennessä sukupolvessa lanseerauksensa jälkeen. Se on kuuluisa tehokkaista turboahdetuista 3- ja 4-sylinterisistä bensiini- ja dieselmoottoreistaan, jotka tuottavat noin 228 hevosvoimaa. Autossa on upea vääntömomentti, ja se pystyy juoksemaan 0-100 km/h vain 6,3 sekunnissa.

BMW X1 ei ole edes liian kallis kilpailijaansa verrattuna. Se maksaa noin 37 400 dollaria.

Nopea arvon aleneminen

Kyseessä on luksusmaasturi, ja kuten kaikki muutkin luksusautot, myös sen arvo alenee nopeasti. Tämä on kuitenkin hyvä uutinen ihmisille, jotka haluavat ostaa käytetyn X1:n. X1 menettää 20 % alkuperäisestä arvosta vain yhdessä vuodessa. Toisena vuonna se menettää noin 29 % alkuperäisestä arvostaan, ja viidentenä vuonna se menettää noin 50 % arvostaan.

  Onko BMW M1 superauto?

Voit siis kokea BMW:n ylellisen ja arvostetun ajokokemuksen vain puoleen hintaan ostamalla 5 vuotta vanhan ajoneuvon. Saat helposti vuoden 2015 X1:n noin 16 000 dollarilla. Se olisi edelleen erittäin hyvä ajettava, ja siinä olisi todennäköisesti vielä paljon kilometrejä jäljellä.

Asiat, jotka on otettava huomioon ennen ostamista

Ei ole olemassa autoa, jossa ei ole vikoja tai ongelmia. Jos haluat ostaa käytetyn BMW:n, sinun kannattaa tehdä kotiläksysi. Ennen käytetyn X1:n ostamista autosta on tarkistettava monia osa-alueita, kuten esimerkiksi seuraavat:

 • Ajokilometrit
 • Öljypumppu
 • ajoketju
 • Alipainetiivistesarja
 • Koputusäänet
 • Jarrupala
 • Roottorin vaihto

Kyseenalainen luotettavuus

Jos olet ostamassa käytettyä autoa, sinun pitäisi tietää merkin ja automallin luotettavuus. BMW:llä ei ole kovin poikkeuksellisia luotettavuuspisteitä, sillä se on luotettavuuden osalta 31. sijalla 40 automerkin joukossa. Tämä tarkoittaa, että luotettavuus on BMW:n vahvin ominaisuus.

BMW ei silti ole huonoin merkki ostettavaksi, ja se on paljon parempi kuin monet muut merkit, kuten Jaguar tai Chrysler. BMW X1:n JD Power -luotettavuuspistemäärä on 75 pistettä 100:sta. Tämä ei todellakaan ole kovin huono. Auton luotettavuus riippuu myös sen huoltokustannuksista, turvallisuusominaisuuksista ja ihmisten kokemuksista autosta.

Halvempi huolto kuin muilla BMW:n katumaastureilla.

Auton ylläpitokustannukset ovat tärkeä myyntivaltti. BMW X1:n ylläpitokustannukset ovat alhaisimmat, jos sitä verrataan muihin BMW:n katumaastureihin. X1:n vuotuiset huoltokustannukset ovat noin 915 dollaria, mikä on keskimääräistä enemmän verrattuna muihin autoihin, mutta halvempaa kuin muissa BMW-maastureissa.

  Onko BMW-maasturi hyvä auto?

Auton huoltoa mitataan myös sillä, kuinka monta kertaa auto tarvitsee suurempia korjauksia. Nämä suuret korjaukset voivat olla hyvin kalliita, joten se on entistäkin tärkeämpää ottaa huomioon, jos olet ostamassa käytettyä autoa. X1:n huoltotiheyden arvosana on 2,01, mikä on taas alhaisempi kuin muiden BMW-mallien.

5 tähden turvallisuus

Auton turvallisuusluokitus on nykyään erittäin tärkeä. On niin paljon nopeita autoja, joten sinun on harkittava turvallisuusominaisuuksien tarkastelua ennen tietyn auton ostamista. X1 on täynnä BMW:n vakiovarusteena olevia turvavarusteita. X1:n turvallisuusluokitus on 5 tähteä. Vakiovarusteisiin kuuluvat mm:

 • Turvatyynyt
 • jarruavustin
 • Nelipyörä-ABS
 • Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä

Bestseller syystä

SUV on ollut BMW:n myydyin auto Yhdysvaltain markkinoilla. Auto toimii hyvin lämpimissä ja kylmissä lämpötiloissa. Ajo on erittäin pehmeä ja urheilullinen, aivan kuten muissakin BMW:issä. Vuoden 2017 X1:n saa helposti puoleen hintaan vuoden 2022 hinnasta. Tavaratila on myös tilava, ja sen tilavuus on 58,7 kuutiometriä.

Ominaisuudet ovat myös aivan kuten missä tahansa muussa katumaasturissa, ja myös sisätilat ovat samanlaiset. Paremman muotonsa ansiosta se tarjoaa jopa paremman käsiteltävyyden kuin muut katumaasturit. Jos siis haluat ostaa käytetyn BMW-maasturin, BMW X1:n pitäisi olla harkitsemassasi.

FAQ

Mitkä ovat parhaiten käytettyjä katumaastureita?

Katumaasturit ovat erittäin suosittuja urheilullisen ja tukevan rakenteensa vuoksi. Suuren maavaran ansiosta ne kulkevat minne tahansa mahdollisimman sujuvasti. Niitä voi helposti ostaa käytettynä hyvään hintaan. Nämä ovat luotettavimpia käytettyjä maastureita:

 • 2015 Ford Expedition
 • 2017 Kia Sorento
 • 2014 Buick Encore
 • 2010 Toyota Highlander
 • 2010 GMC Yukon
  Paras BMW ensimmäiseksi autoksi

Miksi katumaasturit ovat niin suosittuja?

Maasturit otettiin alun perin käyttöön kovaa käyttöä varten, minkä vuoksi niillä oli suuri urheilullinen muotoilu. Ihmiset alkoivat pitää näistä malleista niiden urheilullisen ulkonäön ja suuren maavaran vuoksi. Ihmiset rakastavat niitä myös niiden suuren käytännöllisyyden vuoksi. Niitä voidaan käyttää missä tahansa kuljettamaan ihmisiä ja paljon heidän tavaroitaan.

Monissa maastureissa on nelivetovaihtoehto. Tämän nelivetovaihtoehdon ansiosta autolla voi ajaa maastossa tai kiivetä jyrkkiä pintoja. Vaikka et olisikaan menossa maastoon, kuljettajan näkyvyys on maastureissa paljon parempi ja kuljettajat tuntevat olonsa turvallisemmaksi tiellä.

Onko maastureissa paljon ongelmia?

Jokaisessa autossa on ongelmia, myös maastureissa. Joitakin yleisiä valituksia, joita ihmiset esittävät maastureista, ovat:

 • Huono polttoainetehokkuus
 • Kalliimpia kuin muut autot
 • vaativat enemmän huoltoa kuin muut pienemmät autot
 • alttiimpia kaatumisille suuren maavaran vuoksi.
 • Huono ympäristöystävällisyys

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z