Paras käytetty Mercedes Hatchback

Olipa kyseessä sitten sedan, coupe, cabriolet, SUV, farmari tai viistoperä, Mercedes pysyy edelleen uskollisena moottorilleen ”paras tai ei mitään”. Siksi Mercedeksen viistoperämallit erottuvat edelleen muista.

Paras käytetty Mercedes-Benz-viistoperämalli on Mercedes A-Class. Tässä luokassa on paljon automalleja, joista eri ostajat voivat olla kiinnostuneita. Halusitpa sitten tavallisen A-Class-luokan viistoperän, urheilullisen viistoperän tai AMG-viistoperän, saat sen Mercedes A-Classista.

Mercedes A-Class

Mercedes A-Class valmistettiin ensimmäisen kerran vuonna 1997 viisiovisena viistoperänä. Myöhemmin toinen sukupolvi sisälsi kolmiovisen viistoperän, ja se lanseerattiin loppuvuodesta 2004. A-Class on tällä hetkellä neljännessä sukupolvessa, jonka tuotanto alkoi vuonna 2018.

Se, mikä tekee A-Klassista parhaan käytetyn Mercedes-viistoperän, on sen ostajille tarjoamat monipuoliset vaihtoehdot. Voit valita vakiovarusteena SE-, Sport-, AMG-line- tai A35 & A45 AMG -mallin. Näin jokainen ostaja voi tyytyä Mercedes-viistoperään, jossa on juuri ne ominaisuudet, joita hän haluaa.

Kaikissa näissä malleissa on tarjolla erilaisia moottoreita sekä diesel- ja kaasuvaihtoehtoja. Mercedes-Benz A-Class SE on halvin, kun taas A45 AMG on kallein. Mukavuuden ja suorituskyvyn kannalta A35 & A45 premium AMG -mallit ovat parhaita.

Mercedes A-Class SE

Mercedes A-Class SE on yksi markkinoiden halvimmista käytetyistä Mercedes-viistoperämalleista. Sen keskihinta on 14 200 dollaria. Vaikka tämä hinta vaikuttaa halvalta verrattuna muihin Mercedes-viistoperämalleihin, se ei ole yhtä edullinen kuin muiden viistoperämerkkien. Esimerkiksi käytetty Honda Fit tai Ford Fiesta on paljon halvempi.

Tämä tekee Mercedeksestä niin ainutlaatuisen. Huolimatta siitä, että Mercedes A-Class SE on edullisempi, se ylpeilee laajemmalla valikoimalla ylellisiä ominaisuuksia ja toimii poikkeuksellisen hyvin. Saat siis enemmän ominaisuuksia kuin mitä saisit jopa uudesta Ford-luukkuperästä.

  Mercedes R350 Luotettavuus - onko se luotettava vanha auto?

Mercedes A-Class SE:n erinomaisiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa vakionopeudensäädin, avaimeton käynnistys, 7-tuumainen kosketusnäytöllinen mediajärjestelmä, ilmastointi ja 7-tuumainen digitaalinen kojelauta. Saat myös erilaisia turvallisuusominaisuuksia, kuten kaistalla pysymisavustimen, aktiivisen jarruavustimen ja kuljettajan väsymysvaroittimen.

Ostajilla on valittavana erilaisia moottorivaihtoehtoja. A-Klasse SE:lle on tarjolla A160-, A180-, A180d- ja A200d-vaihtoehdot. Kaasukäyttöistä A-Class SE:tä etsivät voivat valita joko A160:n tai A180:n. Molemmissa moottoreissa on 1,6 litran tilavuus. Kun taas A180d:ssä on 1,5-litrainen ja A200d:ssä 2,1-litrainen dieselmoottori.

Mercedes A-Class Sport

Jos haluat hieman paremman viistoperän, jossa on urheilullinen tunnelma, Mercedes A-Class Sport on paras vaihtoehto. Vaikka A-Class SE:n ja Sportin välillä ei ole paljon eroa, jälkimmäisessä on hieman enemmän ominaisuuksia ja parempi käsiteltävyys.

Ensimmäisenä huomioitavaa ovat isommat 17-tuumaiset kevytmetallivanteet ja LED-ajovalot. Tämän lisäksi tässä mallissa on kaksialueinen ilmastointi, ylimääräiset kromikoristeet ohjauspyörässä ja hiilikuitukoristeiden ilme matkustamossa. Nämä ominaisuudet erottavat A-Class Sportin SE-mallista.

Hinnaltaan Mercedes A-Class Sport on hieman kalliimpi kuin A-Class SE. Se maksaa noin 15 000 dollaria, kun taas SE-malli maksaa noin 14 200 dollaria. Siinä on myös useita moottorivaihtoehtoja, joita ovat A180, A180d, A200 ja A220.

Mercedes A-Class AMG-line

Jos haluat suorituskykyisen käytetyn hatchbackin, Mercedes A-Class AMG-line on paras valinta. Ulkonäöstä mukavuuteen ja nopeuteen, A-Class AMG-line päihittää SE- ja Sport-mallit. Se on kuitenkin myös melko kallis, sillä se maksaa noin 17 000 dollaria.

  Mitkä Mercedekset ovat nelivetoisia?

Mercedes A-Class AMG-line -viistoperäautossa on kaunis AMG-tyylinen kori, joten se näyttää urheilullisemmalta kuin SE- ja Sport-mallit. Tässä suorituskykyisessä viistoperässä on 18-tuumaiset kevytmetallivanteet ja Mercedeksen tehtaan run-flat-renkaat. Nämä renkaat ovat erikoiset, sillä niiden avulla pääset vielä mekaanikolle, jos rengas puhkeaa.

Erinomaisen korin, renkaiden ja vanteiden lisäksi saat myös urheilutyyliset etuistuimet, ainutlaatuiset tikkaukset verhoilussa ja litteäpohjaisen monitoimiohjauspyörän. Kaikki nämä upeat ominaisuudet antavat sinulle poikkeuksellisen ajokokemuksen.

Mercedes A-Klasse A35

Mercedes A-Class -luokan viistoperä on parhaimmaksi arvioitu AMG 35. Käytetty AMG A35 maksaa noin 28 000 dollaria. Tämä on paljon korkeampi kuin muut tarkastelemamme A-Class-luokan viistoperät. Se on kuitenkin perusteltu, sillä tämä auto on tehokas ja mukava.

Mercedes A-Class A35:n kiihtyvyys on erinomainen, sillä se kiihtyy 4,8 sekunnissa nopeuteen 0-100 km/h, mikä on mieletöntä, kun otetaan huomioon, että kyseessä on pieni viistoperä. Kaiken lisäksi sen tyylikäs AMG-kori on houkutteleva ja erottuu muista viistoperämalleista.

Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat muun muassa 2,0-litrainen kaasumoottori, joka tuottaa 306 hevosvoimaa. Pidät myös 18-tuumaisista kevytmetallivanteista, leveämmistä pyöräkoteloista ja äänekkäämmästä pakojärjestelmästä. Valitettavasti Mercedes A-Class A35 ei ole ollut markkinoilla pitkään, joten käytetyn auton löytäminen voi olla melko haastavaa.

Usein kysytyt kysymykset käytetyn Mercedeksen ostamisesta

Ovatko käytetyt Mersut kalliita huoltaa?

Käytetyt Mercedesit ovat kalliita huoltaa, koska niiden takuu päättyy 5 vuoden omistusajan jälkeen. Ilman takuuta Mercedes-Benzin ylläpito on erittäin kallista. Ja jos mukaan lasketaan polttoaine-, korjaus- ja vakuutuskustannukset, kokonaissumma nousee entisestään.

  Sopivatko Mercedeksen vanteet BMW:hen?

Mitä eroa on Mercedes-Benzin A- ja B-luokan viistoperäisillä autoilla?

Sekä Mercedes A-Class että B-Class kuuluvat Mercedes-Benzin pikkuautoperheeseen. A-Klasse on edullisempi verrattuna B-luokkaan. B-luokassa on hieman suurempi 8,0-tuumainen mediaruutu verrattuna A-luokan 5,8-tuumaiseen mediaruutuun. Lisäksi B-luokka on pidempi, korkeampi ja leveämpi kuin A-luokka.

Mikä on paras käytetty Mercedes ostettavaksi?

Paras käytetty Mercedes ostettavaksi on Mercedes-Benz E-luokka. Alusta alkaen Mercedes E-Luokka on aina erottunut muista Mercedes-malleista. Sen luotettavuuden, mukavuuden, poikkeuksellisen suorituskyvyn ja vähäisempien ongelmien ansiosta. Lisäksi huoltokustannukset ovat hieman alhaisemmat verrattuna muihin käytettyihin Mercedes-malleihin.

Miksi käytetyt Mercedesit ovat halpoja?

Tärkein syy siihen, miksi käytetyt Mercedes-Benzit ovat niin halpoja, on korkeat huoltokustannukset. Viiden vuoden tai yli 60 000 kilometrin omistusajan jälkeen Mercedes-Benz-autoihin alkaa tulla vakavia ongelmia. Tämän seurauksena myös huolto- ja korjauskustannukset nousevat räjähdysmäisesti, koska takuuta ei ole, joka kattaisi ne.

A-luokka on paras edullinen käytetty viistoperäauto.

Vaikka markkinoilla on monia laadukkaita käytettyjä Mercedes-Benz-viistoperäautoja, Mercedes A-Class erottuu silti edukseen. Tämä pieni mutta ylellinen ja tehokas ajoneuvo toimii korkealla tasolla, ja se on edullinen. Sen läheisiä kilpailijoita ovat Mercedes B-luokka ja CLA-Class 45 AMG, mutta niiden ylläpito on melko kallista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z