Paras lava-auto vanhemmille kuljettajille

Nykyaikaiset pickup-kuorma-autot ovat kaukana muutaman vuosikymmenen takaisista kuorma-autoista, sillä ne ovat nykyään täynnä kaikenlaisia mukavuus- ja ylellisyysominaisuuksia, jotka ennen oli varattu vain huippuluokan katumaastureille ja sedaneille. Näin ollen nykyajan kuorma-autot sopivat moniin eri tarkoituksiin, mikä tarkoittaa, että ne ovat lähempänä maasturia kuin entisaikojen kuorma-autoa.

Senioreille suunnattujen pick-up-kuorma-autojen on kuitenkin tarjottava erityisiä ominaisuuksia, jotta ne olisivat senioriystävällisempiä. Näitä ominaisuuksia ovat helppo saavutettavuus, hyvä näkyvyys, turvallinen ja perusteellisesti törmäystestattu alusta, mukavuus ja intuitiivisuus.

Lisäksi iäkkäät kuljettajat hyötyvät myös sellaisista ominaisuuksista kuin sähköisesti avattavat astinlaudat, sähköiset takaluukun avaimet, säädettävä jousitus, monisuuntaisesti säädettävät istuimet ja ohjauspyörät. Kun otetaan huomioon, että useimmissa 2000-luvun pickupeissa on suurin osa näistä ominaisuuksista, voidaan sanoa, että markkinoilla on paljon senioriystävällisiä kuorma-autoja.

Muista harkita uutta RAM1500-, Ford F-150- ja Honda Ridgeline -autoa, jos haluat parhaan mahdollisen senioriystävällisen kuorma-auton. Kannattaa myös vilkaista Chevy Silveradoa ja Toyota Tacomaa, sillä nämä kaksi ovat myös avokätisiä iäkkäille kuljettajille.

Dodge RAM 1500

Uudella Dodge RAM1500:lla on hihansa alla paljon superlatiiveja, jotka tekevät siitä yhden parhaista pick-up-kuorma-autoista, joita voit nykyään ostaa. RAM1500 on myös saanut Top Safety Pick + -luokituksen IIHS:n törmäystestisäännöissä, mikä tekee siitä ylivertaisen törmäysturvallisuuden osalta.

Sen lisäksi, että RAM1500 on turvallinen, se on myös helposti käytettävissä, koska voit valita sähköisesti avattavat astinlaudat ja sähkötoimisen takaluukun. Infotainment-järjestelmä on intuitiivinen, ja 1500 tarjoaa myös erinomaisen näkyvyyden kaikkiin suuntiin. Jousitus on mukava, samoin istuimet, joten 1500 sopii erinomaisesti myös pitkän matkan autoksi.

  Mitä pahaa sähköautoissa on?

Honda Ridgeline

Honda Ridgeline on kiistatta joukon maasturimaisin pick-up-auto, sillä se on räätälöity lähinnä hyötyajoneuvojen mukavuuspuolelle. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että Ridgelinen tarjoamat veto- ja hinausmahdollisuudet eivät ole läheskään yhtä vaikuttavia kuin kaikilla muilla tämän listan pickupeilla.

Ridgeline on luultavasti paras keskikokoinen kuorma-auto, jonka voi nykyään ostaa, koska se tarjoaa hienostuneen alustan, joka sopii erinomaisesti vanhemmille kuljettajille. Ridgelineen on helppo päästä käsiksi ja se tarjoaa samalla erinomaisen näkyvyyden kaikkialle. Tarjolla olevat moottorit ovat tehokkaita, ja Ridgelinen turvallisuusominaisuudet ovat myös enemmän kuin kunnolliset.

Ford F-150

Ford F-150 on jo pitkään ollut Yhdysvaltojen myydyin ajoneuvo, koska se tarjoaa vähän kaikkea suhteellisen edullisessa hintaluokassa. Vaikka F-150:n MSRP voi jopa kolminkertaistua, jos valitset korkeamman hintaluokan varustevaihtoehdot ja moottorivaihtoehdot, näyttää siltä, että suurin osa asiakkaista uskoo edelleen, että tällaiset mallit ovat sen arvoisia.

Uudemmissa F-150-kuorma-autoissa hyödynnetään uutta alumiinipohjaista arkkitehtuuria, joka tekee F-150:stä kevyemmän kuin useimmat sen kilpailijat. Tämä parantaa myös mukavuutta, ketteryyttä ja tehokkuutta. F-150:een pääsee myös helposti käsiksi kaikenlaisten vempaimien, kuten avattavien astinlautojen, ansiosta, kun taas ajoasento ja näkyvyys ovat huippuluokkaa.

Chevy Silverado

Dodge RAM, F-150 ja Chevy Silverado ovat Yhdysvaltojen kolme suosituinta pick-up-kuorma-autoa, koska ne edustavat amerikkalaisen työläiskulttuurin olemusta. Chevy Silverado eroaa kuitenkin siinä, että siinä on runsaasti vakiovarusteita jo lähtötason mallissa.

  Kumpi on parempi hatchback vai SUV vai sedan?

Tämä tarkoittaa, että Silverado saattaa hyvinkin olla kolmikon edullisin vaihtoehto. Sen lisäksi, että Silverado on suhteellisen edullinen, siinä on myös kaikki edellä mainitut ominaisuudet, aivan kuten kahdessa muussa Yhdysvaltojen suosituimmassa kuorma-autossa.

Toyota Tacoma

Parhaiden seniorikuljettajille tarkoitettujen pick-up-kuorma-autojen luettelon päätteeksi kannattaa ehdottomasti tutustua Toyota Tacomaan, sillä tämä keskikokoinen pick-up-kuorma-auto on täydellinen keskitie urbaanimpaan suuntaan suuntautuneen Honda Ridgelinen ja enemmän hyötykäyttöön suuntautuneiden täysikokoisten kuorma-autojen välillä.

Tacoma tarjoaa myös loistavat maasto-ominaisuudet, uskomattoman luotettavan alustan ja parhaan moottorin kaikista. Tacoma on jo vuosia ollut melko suosittu valinta vanhempien kuljettajien keskuudessa, koska se on niin mukava ja hienostunut. Ajoasento on säädettävissä hyvin pitkälle ja sisätilat ovat varsin korkealuokkaiset olematta kuitenkaan liian räikeät tai vaikeasti totuteltavat.

UKK-osio

Miksi ihmiset rakastavat pick-up-autoja niin paljon?

Pick-up-autot ovat kiistatta Yhdysvaltain autokulttuurin keskipiste, koska niissä yhdistyvät hyödyllisyys, mukavuus ja maastokelpoisuus melko edullisessa paketissa. Monet yhdysvaltalaiset pienyritykset tukeutuvat pick-up-autoihin päivittäisten logististen tarpeidensa tyydyttämisessä, mikä tarkoittaa, että ne soveltuvat erinomaisesti moniin eri tarkoituksiin.

Työmiehenä pick-up-auto on paras autotyyppi, jonka saat. Lisäksi kuorma-autoista on tullut entistä ylellisempiä ja hienostuneempia, mikä tarkoittaa, että niitä käytetään paljon kaupungissa ja maaseudulla.

Mikä on markkinoiden paras sähkökäyttöinen pick-up-auto?

Kaksi parasta sähkökäyttöistä pick-up-autoa markkinoilla tällä hetkellä ovat Ford F-150 Lightning ja Rivian R1T. Molemmat näistä ovat paljon käytännöllisempiä verrattuna kaikkiin vanhempiin perinteisiin ICE-lava-autoihin, koska ne tarjoavat useita säilytystiloja auton kautta.

  Ovatko hybridiajoneuvot turvallisia?

Ne ovat hienostuneempia, vaikka ne ovat paljon raskaampia. On järkevää valita jompikumpi näistä kahdesta, jos pystyt nauttimaan sähköautosta tekemättä liikaa päivittäisiä uhrauksia. Sähkökäyttöiset pick-up-autot ovat kuitenkin vasta tulossa markkinoille, joten on myös hyvä idea odottaa jonkin aikaa, ennen kuin vaihtoehtoja on enemmän.

Miksi minun pitäisi ostaa maasturi pick-up-auton sijaan?

Maasturit ovat parempia perheautoja, ja ne ovat yleensä hienostuneempia sekä moottoritie- että kaupunkiajoon. Niissä on kuitenkin puutteita hyötykäytön suhteen, koska ne eivät tarjoa suuria sänkyjä takana. Oli miten oli, jos et ole työmies ja käytät autoasi yleiseen ajamiseen, maasturi saattaa olla parempi valinta.

Maasturi on myös parempi perheauto, koska se tarjoaa enemmän istuintilaa kuin kuorma-auto. Maasturin tarjoama ylellisyystaso on lähes aina askeleen verrattavaa pick-up-autoa parempi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z