Paras paikka ostaa käytetty Mercedes

Jos haluat ostaa käytetyn Mercedeksen, voit valita monien eri jälleenmyyjien, franchising-yritysten, yksityisten myyjien, huutokauppiaiden tai itsenäisten jälleenmyyjien joukosta. Kun ostat käytettyä autoa, luotettavan myyjän löytäminen on kaikkein tärkeintä.

Parhaiden tarjousten ja hintojen löytäminen voi johtaa loistavaan käytetyn auton ostoon tai kyseenalaiseen ostopäätökseen. Ennen käytetyn auton ostamista kannattaa käyttää aikaa, tutkia, tehdä näyteikkunoita ja tehdä ristiintaulukoita niin paljon kuin mahdollista.

Olitpa sitten ostamassa halpaa tai kallista autoa, sinun on aina oltava tietoinen kaikista tarjolla olevista vaihtoehdoista. Oikean auton löytäminen vaatii aikaa ja ennen kaikkea kärsivällisyyttä. Ota aikaa, älä kiirehdi, ja uusi käytetty Mersusi on pian pihatielläsi.

Voit saada hyvän tarjouksen, jos ostat käytetyn Mersun suoraan edelliseltä omistajalta, mutta sinun on luotettava häneen ja teetettävä auton arviointi sertifioidulla mekaanikolla.

Varmempi veto on, että sertifioidut pre-owned -franchise-jälleenmyyjät tarjoavat yleensä kaikenlaisia takuita ja lainoja, ja ne vaikuttavat turvallisimmalta paikalta ostaa käytetty Mercedes, koska ne tarjoavat usein parasta laatua.

Mercedes franchising-jälleenmyyjät

Franchising-jälleenmyyjän suurin etu on asiantuntemuksen taso tiettyjen mallien ostamisessa ja huollossa. Tarjolla olevat autot ovat yleensä hyväksyttyjä ja sertifioituja, mikä tarkoittaa, että voit ostaa auton, joka tarjoaa tietyt käytetyn auton takuut sekä laina- ja rahoitusvaihtoehdot.

Tästä on hyötyä, jos haluat ostaa vain muutaman vuoden vanhan auton. Franchise-jälleenmyyjät pystyvät tarjoamaan sinulle kaiken tarvitsemasi yhdellä kertaa. Osia on helposti saatavilla, mukaan lukien kaikenlaisia maksuvaihtoehtoja, oikeusturvaa, palvelupaketteja ja jopa vanhan autosi osittaisvaihto.

  Mitkä autot ovat samankaltaisia kuin Mercedes A-Class?

Franchising-jälleenmyyjät ovat kuitenkin yleensä kallein tapa ostaa uusi käytetty auto, sillä kaikki nämä franchising-jälleenmyyjän kautta kulkemiseen liittyvät lisäedut näkyvät auton hinnassa. Franchising-jälleenmyyjät ovat myös useimmiten erikoistuneet uudempiin autoihin, mikä voi olla ongelma, jos etsit vanhempaa mallia.

Franchise-jälleenmyyjät ovat paras tapa ostaa Mercedes-erikoismalli, esimerkiksi AMG, klassikko tai urheiluauto. Tämä johtuu siitä, että hyväkuntoisesta yksilöstä maksaminen enemmän rahaa on jälleenmyyntiarvon kannalta avainasemassa, ja tällaisissa tapauksissa tarvitset kaiken mahdollisen varmuuden.

Itsenäiset jälleenmyyjät

Riippumattomat jälleenmyyjät ovat jossain keskellä, sillä ne voivat vaihdella suuresti asiantuntemuksen, erityispakettien, osittaisvaihdon tai hintaneuvottelujen osalta. Parhaat riippumattomat jälleenmyyjät tarjoavat todennäköisesti palvelua, joka on verrattavissa franchising-jälleenmyyjään.

Mutta on myös hyvin tiedossa, että riippumaton jälleenmyyjä maksaa keskimäärin vähemmän kuin franchising-jälleenmyyjä. Riippumattomat jälleenmyyjät ovat yksityiseen myyjään tai huutokauppaan verrattuna turvallisempi tapa ostaa auto, sillä ne tarjoavat yleensä paremman oikeusturvan ja enemmän lisäpalveluja.

Kaikki riippuu kuitenkin siitä, mihin riippumattomaan jälleenmyyjään törmäät, sillä ne ovat kaikki hyvin erilaisia lähes kaikilta osin. Kun teet ostoksia riippumattomilta jälleenmyyjiltä, on erittäin tärkeää, että teet mahdollisimman paljon ristiinostoksia.

Ole tietoinen kaikista tarjolla olevista riippumattomien jälleenmyyjien vaihtoehdoista. Sinun pitäisi myös olla hyvin tietoinen siitä, miten markkinat toimivat tietyn mallin kohdalla, josta olet kiinnostunut, sillä se voi joskus mahdollistaa hintapyynnön alentamisen.

Yksityiset myyjät ja huutokauppatalot

Yksityiset myyjät ovat yleensä halvimpia ja mahdollistavat auton ostamisen nopeasti. He myyvät usein vanhan autonsa ostaakseen uudemman. Tämä tarkoittaa sitä, että hinnat ovat yleensä melko edullisia, koska yksityiset myyjät eivät pyöritä autoliikettä, joten heitä ei yleensä vaivaa autoliikkeen liiketoiminnan pitäminen veden yläpuolella.

  Missä Mercedes-malleissa on Apple CarPlay?

Yksityisen myyjän suuri etu on mahdollisuus tutustua autoon, koeajaa se ja keskustella myyjän kanssa saadaksesi selville kaikki yksityiskohdat siitä, miksi auto myydään, sekä kaikki kyseiseen myyjään liittyvät erityispiirteet. On todella tärkeää tarkistaa kaikki autoon liittyvät seikat, sillä yksityiset myyjät eivät yleensä tarjoa oikeudellista apua.

Huutokauppakamarit sen sijaan tarjoavat yleensä parhaat hinnat. Ne eivät kuitenkaan ole aloitteleville, sillä huutokauppataloissa et saa koeajaa autoa etkä edes katsoa sitä ennen ostamista. Ne perivät myös erityisen hallintomaksun, joka nostaa hintaa joissakin tapauksissa huomattavasti.

Sekä yksityiset myyjät että huutokauppatalot vaativat sinulta eniten työtä kulissien takana, sillä oikeussuoja on käytännössä olematon. Jos siis löydät täydellisen auton huutokauppahuoneesta tai yksityiseltä myyjältä, muista kysyä neuvoa joltain luotettavalta henkilöltä, jolla on kokemusta autokaupoista.

Mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin ostat käytetyn auton?

Mitkä ovat parhaat nettisivustot käytettyjen autojen etsintään?

Nykyään suurin osa ostetuista autoista hankitaan erikoistuneiden online-automarkkinapaikkojen, kuten eBay Motorsin, Craigslistin, AutoTempestin, Autotraderin tai Euroopan markkinoiden osalta Mobile.de:n ja Autoscout.de:n kautta.
Joillakin sivustoilla on jopa erityisiä indikaattoreita tiettyyn ilmoitukseen liittyvästä hinnasta ja varustelistasta. AutoTempest.com on paras online-sivusto käytetyn auton ostamiseen Yhdysvalloissa, sillä se yhdistää kaikkien muiden autokauppasivustojen listaukset. Euroopassa Mobile.de on suosituin ja luotettavin autojen ostosivusto verkossa.

  Mercedes vs Lexus Huoltokustannukset

Mitä minun pitäisi aina tehdä käytettyä autoa ostaessani?

Sinun tulisi ensisijaisesti keskittyä budjettiisi ja pitää siitä kiinni, sillä voit aina saada hieman enemmän vain hieman suuremmalla rahalla. Kannattaa ottaa huomioon myös kaikki pitkän aikavälin kustannukset ja omat luottotietosi. Tee aina ostoa edeltävä tarkastus riippumatta siitä, mistä ostat auton.
Sinun pitäisi myös aina yrittää koeajaa auto, jos mahdollista, pyytää mahdollisimman paljon auton asiakirjoja ja historiaraportteja, tarkistaa auton valmistenumero, tarkistaa, liittyykö sinua kiinnostavaan malliin erityisiä takaisinkutsuja, ja jopa ottaa yhteyttä edelliseen omistajaan, jos tiedät, kuka se on.

Kuinka monta kilometriä on liikaa uutta käytettyä autoa ostettaessa?

Se riippuu mallista, hinnasta ja tietyn auton olosuhteista. Jos etsit autoa, joka on budjettisi yläpäässä, etsit todennäköisesti paljon kilometrejä ajettua esimerkkiautoa. Jos auto on budjettisi alapäässä, kyseessä on yleensä vähän ajettu auto.
Tärkein kiinnostuksen kohteena pitäisi olla se, miten autoa on huollettu ja hoidettu ja miten siitä on yleensä huolehdittu. Sinun ei tietenkään pitäisi ostaa autoa, jolla on ajettu 200 000 kilometriä, mutta on tärkeämpää tietää, miten auto on saavuttanut nämä kilometrit kuin itse kilometrit.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z