Paras pieni BMW:n viistoperä

BMW ei ainoastaan tarjoa äärimmäistä ajokokemusta, vaan sillä on myös useita eri autotyyppejä. BMW tarjoaa sedaneja, coupéja, avoautoja, vaunuja, viistoperiä ja maastureita. Mutta mikä on paras pieni BMW-luukkuauto?

Paras pieni BMW:n viistoperä on BMW 1-sarja. Tässä pienessä mutta kauniissa ja tehokkaassa autossa on etuveto, mikä tarkoittaa, että se toimii poikkeuksellisen hyvin mutta kuluttaa vähemmän polttoainetta. Lisäksi autossa on huippuluokan ulko- ja sisätilojen muotoilu. Se on myös tilava verrattuna edeltäjiinsä.

BMW 1-sarjan lisäksi BMW:n viistoperäisiä autoja ovat muun muassa BMW 3-sarjan Gran Turismo, BMW i3, BMW M140i, BMW 118d ja BMW 120i. Kaikki nämä BMW:t ovat kauniisti suunniteltuja ja niissä on huippuluokan ja edistyksellisiä ominaisuuksia.

BMW 1-sarjan ominaisuudet

Ulkonäkö

BMW 1-sarja on yksi markkinoiden komeimmista viistoperäisistä autoista. Kiitos sen urheilullisen muotoilun, joka tekee siitä näyttävän näköisen. Sen lisäksi BMW 1-sarjassa on vaikuttava munuaisritilä, urheilullinen takaosa ja tehokkaat täys-LED-valot.

Tyylikkään ulkomuodon lisäksi tässä urheilullisessa viistoperässä on myös huippuluokan sisätilat. Siinä on urheiluistuimet, automaattinen takaluukku ja valaistut verhoilupinnat. Muita ominaisuuksia ovat automaattinen ilmastointi, avaimeton käynnistys ja 10,25-tuumainen ohjausnäyttö.

Huomaa, että valittavana on kolme eri BMW 1-sarjan mallia. Perusmalli on SE-malli, jossa on 16-tuumaiset kevytmetallivanteet. Tarjolla on kuitenkin myös Sport-malli 17-tuumaisilla kevytmetallivanteilla ja M Sport -malli 18-tuumaisilla kevytmetallivanteilla.

Vaikka BMW 1-sarja on yksi markkinoiden halvimmista BMW:istä, hinta voi vaihdella valitun mallin mukaan. Halvin BMW 1-sarja maksaa noin 25 500 dollaria, kun taas kallein BMW 1-sarja maksaa noin 69 000 dollaria.

  Onko BMW F30 hyvä auto?

Suorituskyky

BMW 1-sarjan viistoperä on suorituskyvyltään erinomainen kilpailijoihinsa verrattuna. Tästä autosta on saatavana erilaisia moottorivaihtoehtoja ja -malleja. Perusmalliin, joka on SE-malli, tulee 6 eri moottoria. Perusmallissa on 1,5-litrainen moottori, joka tuottaa jopa 136 hevosvoimaa.

Lisäksi perusmalli kiihtyy 0-100 vain 8,9 sekunnissa. Jos kuitenkin haluat suorituskykyisen mallin, voit valita BMW 1-sarjan M Sport -varustelun. Tämä malli on tehokkaampi, sillä siinä on 2,0-litrainen moottori, joka tuottaa enimmillään 265 hevosvoimaa ja kiihtyy nopeudesta 0-100 6,1 sekunnissa.

Mukavuus

BMW 1-sarja voi olla pieni auto, mutta siihen mahtuu jopa 4 aikuista. Jos sinulla on lapsia, siihen mahtuu jopa kolme heistä taakse. Siitä huolimatta tämä auto on erittäin mukava, ja siinä on riittävästi pään- ja jalkatilaa kuin edeltäjissään.

Lisäksi tässä autossa on ylellinen sisustus ja huipputeknisiä ominaisuuksia, jotka tekevät ajamisesta hauskaa. Vaikka uusin BMW 1-sarja on 20 mm lyhyempi kuin vanhempi auto, siinä on 33 mm enemmän polvitilaa, mikä tekee siitä mukavamman.

Lisäksi BMW 1-sarjan autossa on runsaasti tavaratilaa. Normaalin säilytystilan lisäksi voit myös taittaa takaistuimet, jolloin saat lisää tavaratilaa.

Luotettavuus

Luksusautot kuuluvat markkinoiden epäluotettavimpiin automerkkeihin. BMW on kuitenkin kehittynyt vuosien varrella, ja se kuuluu markkinoiden luotettavimpiin autoihin. Lisäksi BMW 1-sarja on yksi luotettavimmista BMW-malleista.

  Paras BMW automatkalle

Jos luotettavuus on sinulle siis hyvin tärkeää, BMW 1-sarja on ihanteellinen auto. Vain kourallinen BMW-malleja on tätä autoa luotettavampia, kuten BMW 3-sarja.

Turvallisuus

BMW 1-sarjan viistoperä on turvallinen auto, sillä siinä on joitakin uusimpia turvavarusteita. Tässä autossa on kaistavahti, kaupunkijarrutus, nopeusrajoitustieto ja jarrutustoiminnolla varustettu vakionopeudensäädin. Lisäksi siinä on useita lisälaitteita, joiden avulla voit tehdä autosta entistäkin turvallisemman.

FAQ

Onko BMW 1-sarja hyvä auto?

Kaiken kaikkiaan BMW 1-sarja on erinomainen auto. Tämä johtuu siitä, että se on helppohoitoinen, luotettava, helppo ajaa kaupungissa ja maantiellä ja käytännöllinen. Kaiken lisäksi se on yksi markkinoiden edullisimmista BMW-sarjoista.

Onko BMW 1-sarja kallis ylläpitää?

Kyllä, se on. Koska BMW 1-sarja on luksusauto, sen ylläpito on aina haasteellista. Tämän auton ylläpito on kalliimpaa kuin valtavirta-autojen. Se on kuitenkin yksi edullisimmista BMW-malleista ylläpidettäväksi. Sen luotettavuuden ja harvojen ongelmien ansiosta se rekisteröityy ajan mittaan.

Onko BMW 1-sarjassa paljon ongelmia?

BMW 1-sarjassa ei ole paljon ongelmia. Siitä huolimatta siinä on silti useita ongelmia, jotka sinun tulisi tietää. Yksi yleisimmistä BMW 1-Seriesin ongelmista on taka-akseliongelma. Sen lisäksi siinä on vikaa myös sivuturvatyynyissä ja jarrutehostimissa.

Kumpi auto on parempi – BMW 1-sarja vai Audi A3 Sportback vai Mercedes-Benz A-Luokka?

Kaikki nämä kolme autoa ovat poikkeuksellisesti tehtyjä ja niissä on huippuluokan ominaisuuksia. Niillä kaikilla on kuitenkin jotain annettavaa, ja se riippuu siitä, mitä etsit. Jos haluat kauniin näköisen auton, BMW 1-sarja on paras vaihtoehto.

  Kumpi neliveto on parempi - BMW vai Mercedes-Benz?

Jos taas haluat suorituskykyä ja mukavuutta, harkitse Audi A3 Sportbackia. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Mercedes-Benzin A-luokka sopii parhaiten ihmisille, jotka haluavat ylellisyyttä ja tehokkuutta. Ero näiden kolmen hatchbackin välillä on kuitenkin pieni, ja se riippuu lopullisista tarpeistasi ja budjetistasi.

Kuinka monta kilometriä BMW 1-sarja kestää?

Jos autoa huolletaan asianmukaisesti, voit odottaa sen kestävän noin 200 000 kilometriä. Tämä on kaikkien BMW-mallien keskimääräinen käyttöikä. Auto voi kuitenkin kestää pidempään tai lyhyemmänkin ajan riippuen siitä, miten hyvin huollat ja ajat sitä. Jos ajotottumuksesi ovat huonot, auto ei välttämättä selviä 150 000 kilometriin asti.

Lopputulos

Kaiken kaikkiaan parhaan pienen BMW-viistoperän titteli menee BMW 1-sarjan viistoperälle. Tämä auto on ehkä pieni, mutta siinä on suurin osa ominaisuuksista, joita ihminen voi toivoa pieneltä luksusautolta. Se on myös tilava ja siinä on runsaasti tavaratilaa. Lisäksi se toimii hyvin ja on luotettava.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z