Paras pieni Mercedes sedan

Mercedes on merkki, joka on tunnettu huippuluokan autojen valmistuksesta, jotka ovat täynnä kaikenlaisia innovaatioita ja teknologioita, joiden pitäisi tehdä jokapäiväisestä elämästäsi helpompaa ja mukavampaa. Sinulla on mahdollisuus valita lukemattomien eri ajoneuvojen, kuten sedanien, katumaastureiden, kartanoiden, urheiluautojen ja jopa eksoottisten autojen joukosta.

Mercedes on kuitenkin eniten ylpeä ja iloinen valmistamalla sedaneita, jotka ovat Mercedeksen ylellisyyden todellinen ydin. Mercedes EQS ja S-luokka edustavat Mercedeksen lippulaivasedaneita, mutta suurimman osan näiden kahden tarjoamista eduista saat myös kolmesta halvimmasta ja pienimmästä sedanista.

Pienin Mercedes-sedan on A-Klasse, joka ei ole kovinkaan kauan sitten uudistettiin voimakkaasti, mikä teki siitä yhdenmukaisen markkinoiden uusimpien Mercedes-mallien kanssa. CLA on suurin piirtein samankokoinen kuin A-luokka, mutta se tarjoaa houkuttelevamman ulkomuodon ja dynaamisemman ajokokemuksen.

Vaikka sekä A- että CLA-luokka ovatkin vaikuttavia, ei voi kiistää sitä tosiasiaa, että upouusi C-luokka on yksi Mercedeksen parhaista sedaneista ylipäätään. Se muistuttaa S-luokkaa sekä sisältä että ulkoa, mutta se ei maksa läheskään yhtä paljon.

Mercedes Benz A-Class – Mercedeksen lähtötason sedan.

Mercedes Benz A-Class on varmasti Mercedes-sedanien lähtötason sedan, mutta se ei tarkoita, etteikö se olisi aito Mercedes. Vaikka viimeisimmän sukupolven A-Class oli hieman sekava, uudempi on kaikin puolin ylivoimainen auto, sillä se tarjoaa lähes kaiken, mitä jopa kaikkein vaikuttavimmat Mercedes-sedaanit tarjoavat.

A220 maksaa 33 950 dollaria ja tarjoaa 188 hevosvoimaa, mikä riittää kompaktiksi autoksi. Sekä A-luokan sisä- että ulkosuunnittelu on komeaa, jännittävää ja ylellistä. Jos haluat aidon Mercedes-kokemuksen A-Klassista, sinun on rastitettava muutama kallis lisävaruste, jotka voivat nostaa hinnan helposti 50 000 dollariin.

  Onko Mercedes C-luokassa tuuletetut istuimet?

Kaiken kaikkiaan A-Class sedan on aito Mercedes sedan, mutta sisätilojen osalta se on puutteellinen. Jos olet jo tottunut ajamaan isommalla Mercedes-sedanilla, A-Classin ajaminen tuntuu varmasti huonommalta riippumatta siitä, kuinka hienostunut auto on.

Mercedes Benz CLA-Class – Tyylikkäämpi ja dynaamisemman näköinen A-Luokka.

A-Class-sedan ja CLA-luokka ovat suurin piirtein samanlaisia, mutta CLA näyttää ja tuntuu hieman jännittävämmältä kuin A-Class. Ulkomuotoilu on kulmikkaampi ja aggressiivisempi dynaamisemman imagon luomiseksi, ja näin on varmasti, jos valitset AMG-varustelun.

CLA250:ssä on melko suuri hinnankorotus verrattuna A-Klasseen, sillä sen hinnat alkavat 38 200 dollarista. CLA:ta on hauskempi ajaa, koska sen ajokorkeus on hieman matalampi ja alusta on hieman dynaamisempi.

Muilta osin CLA on enemmän tai vähemmän samanlainen kuin A-Klasse, joten jos et ole urheilullisen ajokokemuksen suuri ystävä, korotettu hinnankorotus ei ole sen arvoinen. Niin tai näin, CLA on suunniteltu lähinnä nuoremmille kuljettajille, mikä tarkoittaa, että tuskinpa keski-ikäistä kuljettajaa nähdään sellaisessa.

Mercedes Benz C-luokka – Mercedeksen paras pieni sedan.

Uusi 2022 Mercedes C-luokka on kiistatta yksi markkinoiden parhaista pienistä sedaneista, koska siinä yhdistyvät tehokkuus, ylellisyys ja käytännöllisyys. Alkutason C300 maksaa 43 000 dollaria, ja sen 2,0 litran nelisylinterinen moottori tuottaa 255 hv. Siinä on myös Mercedeksen mild-hybriditekniikka, joka tarkoittaa, että uusi C-luokka pystyy kuluttamaan 30MPG.

  Kumpi on arvokkaampi, Mercedes vai BMW?

Heti kun astut uuden C-luokan sisälle, sinua tervehtii todellinen Mercedes-kokemus, sillä C-luokan sisätilat ovat lähes identtiset lippulaiva S-luokan sedanin kanssa. Tilaa on tarjolla enemmän kuin tarpeeksi neljälle aikuiselle, ja myös tavaratila on paljon suurempi kuin mitä se oli edellisen sukupolven C-luokassa.

Se on todella Mercedeksen paras kompakti sedan, ja se saattaa jopa olla paras Mercedes-sedan ylipäätään. Tuskin yksikään auto vetää vertoja uudelle C-luokalle tekniikan, mukavuuden ja ylellisyyden osalta, varsinkin kun otetaan huomioon sen lähtöhinta.

FAQ-osio

Ovatko Mercedes sedanit parempia kuin Mercedes SUV:t?

Vielä muutama vuosi sitten Mercedeksen katumaasturit eivät olleet läheskään yhtä edistyksellisiä kuin niiden sedan-vaihtoehdot, mutta tämä on muuttunut viime vuosikymmenen aikana, sillä katumaasturit ovat nyt maailman suosituimpia autoja. Näin ollen Mercedes on tuonut markkinoille monia uusia katumaasturimalleja ja onnistunut päivittämään nykyiset mallinsa yhtä hyviksi kuin sedanit.

Tämä kuitenkin vaihtelee segmenttikohtaisesti. Jos vertaat C- tai E-luokkaa GLC:hen ja GLE:hen, huomaat, että ne ovat yhtä hyviä. Toisaalta, jos verrataan S-luokkaa GLS:ään, huomataan, että S-luokka on GLS:ää kaikin puolin parempi.

Miksi sinun pitäisi ostaa sedan maasturin sijaan?

Sedanit ovat paljon parempi valinta, jos haluat ylivoimaisen pitkän matkan matkustaja-auton, koska ne ovat hiljaisempia, tehokkaampia ja mukavampia suuremmissa nopeuksissa. Tämä ei tarkoita sitä, että maasturit olisivat yleisesti ottaen epämukavia, mutta ne eivät ole läheskään yhtä mukavia kuin sedanit.

  Parhaat Mercedes-hybridiautot

Jos haluat urheilullisemman ajokokemuksen, kannattaa myös ostaa sedan, koska niiden painopiste on alempana ja paino on paljon pienempi. Jos kuitenkin pidät siitä, että otat autosi mieluiten maastoon ja rakastat maastureiden tarjoamaa korotettua ajoasentoa, sinun kannattaa ostaa sen sijaan maasturi.

Mikä on paras Mercedes sedan?

Vaikka edellä mainittu 2022 C-luokka on todellakin ylivoimainen auto, mikään ei pääse lähellekään täysikokoista Mercedes Benz S-luokan sedania. S-luokka on aina ollut vertailukohtana Mercedes, johon kaikkia muita malleja verrataan, ja näyttää siltä, että uusi S-luokka jatkaa tätä perinnettä.

Jotkut eivät ehkä pidä siitä suunnasta, johon Mercedes on menossa sisällyttämällä kovien kosketusnäppäinten lisäksi suuria näyttöjä, mutta on kiistatonta, että tulevaisuus suosii enemmän näyttöjä. Kaiken kaikkiaan S-luokka on Mercedeksen sedan-malliston kuningas, jonka jälkeen tulevat Mercedes Benz AMG 4-ovinen sedan ja täysin uusi täyssähköinen EQS.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z