Paras Porsche 911 kattoteline kuljetusjärjestelmä

Paras Porsche 911 kattoteline kuljetusjärjestelmä

Porsche 911 -mallit ovat melko avokätisiä kuormatilan suhteen, kun otetaan huomioon Audi R8:n kaltaiset kilpailijat. 911 tarjoaa käyttökelpoiset takaistuimet, jotka voivat toimia myös ylimääräisenä kuormatilana. Mutta jos haluat 911:n, jolla voi kuljettaa myös polkupyörääsi tai vielä enemmän lastia, kattoteline on välttämätön.

Täydellisen kattotelineen valitseminen 911:ään on tärkeää, koska haluat pitää 911:n naarmuuntumattomana. Haluat myös kattotelineen, joka ei ole liian raskas eikä hankala käyttää ja joka ei haittaa liikaa näkyvyyttä tai aerodynaamista profiilia.

Ensimmäinen vaihtoehto olisi luultavasti harkita Porsche Tequipmentin pääkattokuljetusjärjestelmää, koska nämä telineet on tehty nimenomaan Porschen toimesta Porschea varten. Voit myös tutustua muutamiin eri jälkimarkkinavaihtoehtoihin, kuten Thule, Yakima tai Pilot, mutta näitä ei ole tehty erityisesti 911-malleille.

Ja sinun pitäisi ehdottomasti valita järjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti 911-mallia varten, koska monet näistä järjestelmistä ovat suorassa kosketuksessa maalin kanssa, ja maalivaurioiden pitäisi olla tärkein huolenaiheesi, kun ostat kattokuljetusjärjestelmää.

Porschen OEM-kattokuljetusjärjestelmät

Jos pidät 911 Porsche OEM:stä, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua Porschen vakiomalliseen kattokuljetusjärjestelmän päätukeen. Tämän järjestelmän vähittäismyyntihinta on 638 dollaria, ja se sopii kaikkiin nykyaikaisiin 911-malleihin. Jos olet huolissasi siitä, että sinun 911:ssäsi ei ehkä voida käyttää tätä järjestelmää, sinun kannattaa tarkistaa Porsche Tequipmentin verkkosivuilta, onko se todellakin mahdollista.

Tämä järjestelmä on tehty kiinnitettäväksi tiettyihin pulttipisteisiin, jotka eivät ole suorassa kosketuksessa maalin kanssa, mikä on aina rauhoittava menetelmä. Tämä järjestelmä tarjoaa 2 lukittavaa alumiinitankoa, joiden maksimikuormituskapasiteetti on 75 kg (165 lbs), mikä on enemmän kuin tarpeeksi useimpiin tilanteisiin.

  Porsche vs. Jaguar: Luotettavuus

Tämä järjestelmä on myös tehty sopimaan monenlaisiin Porsche Tequipment -kuljetusmoduuleihin, kuten Porschen pyörätelineisiin tai kattolaatikoihin. Jos olet valinnut liukukattomekanismin 911:ään, on syytä mainita, että tämä järjestelmä on saatavana vain tehdaslisävarusteena, etkä voi asentaa sitä jälkikäteen.

Tämänkaltaisia tietoja löytyy yleensä Porschen kuljettajan käsikirjojen syvyyksistä, mutta jos sinulla on vaikeuksia lukea useita satoja sivuja, ota yhteys jälleenmyyjään lisäohjeiden saamiseksi.

Thulen kattokuljetusjärjestelmät

Kuten aiemmin mainittiin, 911 on aina arvokas omaisuus, jota on pidettävä kunnossa ja huollettava asianmukaisesti, jotta kaikki 911:n tarjoamat upeat ominaisuudet eivät kärsi huonokuntoisista jälkimarkkinavarusteista ja lisävarusteista.

Thule on kuitenkin jonkinlainen legenda kyseenalaisten jälkimarkkinoiden kattokuljetusratkaisujen valmistajien maassa. Tämä johtuu siitä, että tämä ruotsalainen valmistaja on ollut olemassa jo melko kauan, ja se on aina toimittanut asianmukaisen ratkaisun moniin kuljetusongelmiin.

On siis melko turvallista sanoa, että Thule on valmistaja, johon voi tässä tapauksessa luottaa. Jotkin Thulen ratkaisut, kuten 256 dollarin hintainen Thule steel SquareBars -paketti, sopivat useisiin 911-malleihin, mutta eivät kaikkiin. Varmista siis ehdottomasti, että valitset oikean, kun selaat kauppoja.

Tämä Thule-järjestelmä on melko suosittu useiden eri mallien kanssa, se on valmistettu teräksestä, mikä tarkoittaa, että tämä järjestelmä on huomattavasti painavampi kuin Porschen OEM-järjestelmä, mutta se tarjoaa suuremman maksimikuormituskapasiteetin 220lbs (100kg) useimmille malleille. Varmista siis, että tiedät oman 911-tietosi maksimikuormituskapasiteetin.

  Onko Porsche Boxster luotettava auto?

Porschen OEM-järjestelmien edut

Menemättä sen enempää jälkimarkkinoiden kattokiskovalmistajien laajoihin valtakuntiin, Porsche tai joskus Thule pitäisi olla ensisijaisia vaihtoehtoja. Porsche OEM-järjestelmä on kuitenkin aina paljon parempi, jopa Thuleen verrattuna.

Tämä johtuu siitä, että nämä järjestelmät on kirjaimellisesti suunniteltu 911-mallia varten, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia maksimikuormituskapasiteettiongelmista tai täydellisen istuvuuden saavuttamisesta tai mahdollisista maalivaurioista, naarmuista ja naarmuista.

Porschen kattokuljetusjärjestelmä on hieman kalliimpi verrattuna useimpiin muihin tarjolla oleviin vaihtoehtoihin. Mutta tämä ei ole näkökohta, jonka vuoksi pitäisi pyrkiä säästämään pari taalaa, koska on paljon mahdollisia ongelmia, joita voi syntyä, kun kuljetat 200 kiloa lastia pääsi yli.

Porsche-järjestelmät ovat, kuten gen-z kutsuisi niitä – rakennettu eri tavalla. Tämä tarkoittaa, että nämä järjestelmät tarjoavat samat kestävyys- ja luotettavuusominaisuudet kuin itse autot. Vaikka ne maksavat enemmän kuin jälkimarkkinajärjestelmät, hintaero on perusteltu, koska voit olla varma, että käytät luotettavaa Porsche-tuotetta.

FAQ-osio

Voinko asentaa rahtilaatikon 911:n katolle ilman pääkuljetusjärjestelmää?

Jotkut 911-omistajat käyttävät erityisiä imukuppeja, jotka on kiinnitetty suoraan 911-malliensa maali-/lasikaton pintaan, kattolaatikon kiinnittämiseen. Tämä menetelmä saattaa osoittautua halvemmaksi ja käytännöllisemmäksi kuin ostaa erityinen kiinnityskisko vain kattolaatikon kiinnittämiseksi siihen.

Mutta tällä menetelmällä on myös paljon haittoja, koska on erittäin epätodennäköistä, että tämä asennus kestää pitkään, eikä sillä koskaan saavuteta määrätyn kuljetusjärjestelmän kuormituskapasiteettia. Maalin naarmut ja naarmut ovat myös asia, josta on syytä olla huolissaan.

  Mikä Porschen moottori sopii VW Beetleen?

Paljonko Porschen kuljetusmoduulit maksavat?

Jos päätät ostaa Porschen kattokuljetusjärjestelmän päätuen, sinun kannattaa myös tutustua kaikkiin erilaisiin Porschen kuljetusmoduuleihin, jotka kiinnitetään kuljetusjärjestelmään. Koosta riippuen nimetty Porsche-kattoboxi voi maksaa yli 1000 dollaria.

Polkupyörän/kilpapyörän kattoteline maksaa noin 250-300 dollaria ja suksien/lumilautojen asennus maksaa noin 311 dollaria. Kattoboxien hinnat ovat melko paisuneet, ja voit ehkä säästää muutaman taalan valitsemalla Thule-kattoboxin, jos se todellakin sopii Porschen kuljetusjärjestelmään.

Voinko asentaa Porschen kattokuljetusjärjestelmän päätuen jälkikäteen?

Jos omistat vanhemman 911-mallin, voit myös yrittää asentaa Porsche-kattokuljetusjärjestelmän päätuen jälkiasennuksen 911-malliisi. Tämä on mahdollista useimpien 911-mallien osalta, mutta sinun kannattaa aina kääntyä ammattilaisen puoleen varmistaaksesi, ettet tuhlaa rahojasi johonkin, joka ei sovi juuri sinun 911-malliisi.

Voit myös tarkistaa käytetyn Porschen kattokuljetusjärjestelmän päätuen netistä, sillä joskus voit säästää muutaman taalan. Sinun on kuitenkin myös varmistettava, että Porsche-mekaanikko tarkastaa järjestelmän huolellisesti ennen asennusta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z