Paras Porsche Boxster tuulensuoja

Paras Porsche Boxster tuulensuoja

Jos rakastat avoautolla ajamista, Porsche Boxster on varmasti harkitsemisen arvoinen. Mutta ilman tuulensuojaa ajaminen ilman kattoa alaspäin avattavalla avoautolla saattaa itse asiassa estää sinua koskaan laskemasta kattoa alas.

Tämä on yleinen ongelma kaikissa avoautoissa, ja laadukkaan tuulensuojan ansiosta voit tuntea tuulen tuiverruksen vapauden ilman, että tuuli puskee liikaa. Jotkin tuulensuojat ovat hauraita ja kömpelöitä käyttää, toiset saattavat vaatia sinua jopa poraamaan rakkaan Porschesi.

Paras tuulensuoja on luultavasti tehtaan tuulensuoja, jonka Porsche yleensä toimittaa Boxster-mallisi mukana, mutta jos et pysty hankkimaan alkuperäistä Porschen tuulensuojaa, voit valita muutamasta jälkimarkkinoiden tuulensuojasta.

Riippumatta siitä, minkä valitset, varmista, että asennat tuulisuojan kunnolla, jotta ajokokemus on turvallinen ja mukava. Hyvä idea olisi neuvotella Porsche-asiantuntijan kanssa tai selata muutamia Porsche-foorumeita ja yrittää saada tietoa suoraan Porschen omistajalta.

Porsche OEM-tuulisuojat

Aidon Porsche-tuulisuojan hankkiminen voi olla hieman haastavaa, jos käytössäsi on vanhempi Porsche Boxster -malli, mutta tehdasvalmisteinen Porsche-tuulisuoja on aina hyvä idea. Joillakin verkkosivustoilla myydään kasa Porsche-osia, ja saatat päätyä löytämään sieltä OEM Porsche -tuulisuojan.

Jotkin tietyt sivustot, kuten Suncoastparts.com, tarjoavat laajan valikoiman kaikenlaisia Porsche-osia ja -lisävarusteita, ja lähes kaikki niistä ovat aitoja Porsche-osia. Niille, jotka eivät ole, Suncoast mainostaa aina vastaavasti ei-aitoa Porsche-osaa.

  Mitä sinun on tiedettävä Porsche 911 -projektiautoista

Suncoast tarjoaa 986 Boxsteriin 439 dollarin hintaista pleksilasi-verkkotuulisuojaa, joka vähentää huomattavasti kuljettajan ja matkustajan ilmaturbulenssia. Tässä tuulensuojalevyssä käytetään takaikkunan pleksilasia, mikä tarkoittaa, että näkyvyys taakse ei heikkene. Lisäksi tämä tuulensuoja on melko yleinen 986 Boxsterissa.

Jos omistat 918/718 Boxsterin, Suncoast Parts tarjoaa aitoa Porsche-tuulensuojalevyä jo 150 dollarilla, ja laitteiston asennussarja maksaa 160 dollaria lisää. Tämä tuulisuoja tarjotaan 981/718 Boxsteriin tehtaalta, joten useimmissa tapauksissa tämä on paras tuulisuoja tämän sukupolven Boxsteriin.

Custom Porsche -tuulisuojat

On olemassa muutama yritys, jotka ovat erikoistuneet mittatilaustyönä valmistettaviin Porsche-osiin. Jotkin niistä tarjoavat jopa mahdollisuutta räätälöidä tuulensuojalevysi täysin yksilöllisesti käyttämällä tiettyjä materiaaleja, grafiikkaa ja tuotantomenetelmiä.

Joihinkin näistä tuulensuojalevyistä voidaan myös asentaa räikeät LED-valot, joita ei välttämättä haluta Porscheen. Jotkin näistä tuulensuojalevyistä ovat kuitenkin hyviä tuulensuojalevyjä, jotka eivät uhraa estetiikkaa ja sisätilaa.

Jopa Porschen OEM-tuulisuojat eivät käytä lasia takasuojiin, mutta tällaiset yritykset ovat valmiita tekemään mitä tahansa, jos siitä voi maksaa. Lisäksi omistat ylpeänä erittäin rajoitetun tuulensuojalevyn, mikä saattaa lisätä houkuttelevuutta joissakin tapauksissa.

Löydät näitä Amazonin/eBayn kautta, ja hinnat vaihtelevat yleensä 250-500 dollarin välillä riippuen siitä, mitä haluat tehdä tuulisuojallasi. Räätälöidyt kaiverrukset maksavat 85 dollaria lisää, mutta hyvä asia on se, että jotkut näistä valmistajista ovat valmiita tarjoamaan elinikäisen takuun, mikä ei päde useimpiin tuulensuojalevyn valmistajiin.

  Porsche vs. Ferrari Luotettavuus - Kumpi on parempi?

Säännölliset eBay/Amazon Porsche Boxster -tuulensuojalevyt

Totta puhuen tuulensuoja ei ole mikään monimutkainen insinöörityön taidonnäyte, ja muutaman sadan dollarin käyttäminen mukautettuun tai Porschen OEM-tuulensuojaan saattaa tuntua hieman ylimitoitetulta, varsinkin jos ajat vain pari kertaa vuodessa ylhäältä alaspäin.

Siinä tapauksessa voit aina selata eBaysta tai Amazonista tavallista, useimmiten kiinalaisvalmisteista tuulensuojaa. Ne on yleensä valmistettu muovista ja verkosta, mutta joissakin niistä saattaa olla polykarbonaattitakalasi. Nämä eivät tietenkään kestä läheskään yhtä kauan kuin OEM Porsche -tuulisuoja.

Voit ostaa näitä jo 50 dollarilla, mutta on myös joitakin uskollisempia vaihtoehtoja 100-200 dollarin alueella, mutta sinun on parempi käyttää hieman enemmän rahaa ja ostaa OEM Porsche -tuulisuoja. Voit joskus löytää jopa käytetyn tehtaan Porsche-tuulisuojan todella edulliseen hintaan.

FAQ-osio

Tarvitsenko tuuliohjaimen Porsche Boxsteriini?

Se riippuu muutamasta eri seikasta. Jos ajat ikkunat alhaalla, tuulensuojalevy ei auta paljon, mutta jos ajat ikkunat ylhäällä, kunnollinen, hyvin asennettu tuulensuojalevy varmasti vähentää ilman turbulenssia matkustamon sisällä.

Jos käytät Boxsteria harvoin ylhäältä alaspäin tai ajat sillä pääasiassa alhaisemmilla nopeuksilla, tuulensuoja ei ole yhtä tarpeellinen kuin jos käytät Boxsteria pidempiä matkoja ylhäältä alaspäin. Tästä huolimatta tuulensuoja on aina hyödyllinen varuste, joten sitä kannattaa kokeilla ennen päätöksentekoa.

Kuinka luotettavia Porsche Boxsterin tuulensuojan kiinnikkeet ovat?

Verkossa käydään muutamia keskusteluja Porsche Boxsterin tuulensuojalevyn kiinnikkeiden luotettavuudesta. Joissakin malleissa, erityisesti vanhemmissa, esiintyy helposti kolinoita tuulisuojan kiinnittämiseen käytettävien kiinnikkeiden kanssa.

  Onko Porsche Boxster tyttöjen auto

Verkossa ei kuitenkaan ole riittävästi tietoa muista ongelmista, jotka koskevat kiinnikkeitä tai muita Porschen tuulensuojalevyn varusteita. Oli miten oli, varmista vain, että kiinnität tuulensuojan kunnolla, jotta se ei lennä irti suuremmissa nopeuksissa.

Mikä on tuulisuojan ensisijainen tarkoitus?

Tuulenohjain – ohjaa tuulta, mutta ensisijainen syy tuulensuojaan on mahdollisuus ajaa useammin ylhäältä alas. Tuulenohjain ei ainoastaan vähennä jopa 75 % tuulen määrää matkustamon sisällä, vaan voit myös ajaa autollasi katto alhaalla aikaisemmin keväällä ja myöhemmin syksyllä.

Tuulenohjain lisää myös yleistä mukavuutta auton sisällä, sillä kun tuulta on vähemmän, voit kuunnella musiikkia tai matkustajia ilman suurempia ongelmia. Jos voit, mene ja testaa sitä, niin huomaat luultavasti, että tarvitset sittenkin tuulensuojalevyn.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z