Paras pyöräteline Porsche Boxsterille

Paras pyöräteline Porsche Boxsterille

Jos olet seikkailuja ja ulkoilma-aktiviteetteja rakastava tyyppi, sekä autosi että pyöräsi ovat äärimmäisen tärkeitä. Porsche Boxster -malleja ei ole varsinaisesti tehty maastokäyttöön, mutta ne onnistuvat kuitenkin kuljettamaan sinut polkukohteista ja -kohteisiin tyylillä ja mukavasti.

Suurimmat pyöräilyreitit ja -seikkailut eivät yleensä ala kotioveltasi, mikä tarkoittaa, että sinun on ostettava pyöräteline, jotta voit kuljettaa pyöräsi turvallisesti. Oikean pyörätelineen valitseminen tarkoittaa, että sinun on tasapainotettava kaikenlaisia ostonäkökohtia.

Kuinka kallis se on, kuinka turvallinen se on, vahingoittaako se maalia, kuinka painava se on, haittaako se näkyvyyttä taakse? Paras vaihtoehto lienee Porschen tehdaspyörätelineet, mutta ne ovat yleensä joukon kalleimpia, mutta ne on tehty nimenomaan Porsche-malleihin.

Jotkin jälkimarkkinavalmistajat, kuten Thule, Saris Bones tai Bird Automotive, tarjoavat myös melko kunnollisia pyörätelineitä edullisempaan hintaan. Riippumatta siitä, minkä telineen päätät ostaa, sinun on varmistettava, että teline kiinnitetään kunnolla, jotta se ei aiheuta turvallisuusongelmia.

Porsche Tequipment -pyörätelineet

Porsche tarjoaa muutamia erilaisia pyörätelinevaihtoehtoja riippuen kyseisestä mallista ja haluamastasi ulkonäöstä ja tyylistä. Valitsitpa sitten taakse asennettavan pyörätelineen, kilpapyörätelineen tai tavallisen kattoon kiinnitettävän pyörätelineen, Porsche pyrkii määrätietoisesti tarjoamaan parhaan ratkaisun polkupyörien kuljetustarpeisiisi.

Suurin osa Porsche Tequipment -pyörätelineistä ei kuitenkaan valitettavasti sovi Porsche Boxsteriin, ainoastaan kattokuljetusjärjestelmän päätukiteline on saatavana Porsche Boxsteriin hintaan 823 dollaria. Tällä pyöränkannattimella voidaan kuljettaa joko tavanomaisempia pyörämalleja tai erityisiä hiilikuitusta valmistettuja kilpapyöriä.

  Porsche vs. Range Rover: Luotettavuus

Itse järjestelmä voi kuljettaa jopa kolmea erilaista pyörää, kun kattokuljetusjärjestelmään asennetaan kolme erilaista pyöräkiinnikettä. Nämä järjestelmät ovat myös lukittavia, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse vahtia pyörätelinettä, ja itse kuljetusjärjestelmä lukittuu myös auton kattoon.

Aitojen Porsche-asennelmien etuna on se, että Porsche testaa näitä järjestelmiä ankarasti, ja tuskin koskaan löydät Boxsteriin paremmin sopivaa järjestelmää. Jotkin järjestelmät saattavat jopa mitätöidä takuusi, mutta Porschen järjestelmä jättää autosi takuun ennalleen.

Saris Bones -pyörätelineet

Jos et halua katolle asennettavaa kuljetusjärjestelmää ja haluat erilaisen kokoonpanon, sinun on turvauduttava jälkimarkkinoille, ja Saris Bones tarjoaa muutamia melko luotettavia pyörätelinevaihtoehtoja kaikkiin Porsche Boxster -malleihin vuosilta 1997-2021.

Suosituin Saris Bonesin tarjoama malli on SuperClamp EX-2 -pyöräteline, ja itse teline maksaa 499 dollaria, ja se pystyy kuljettamaan jopa kahta pyörää samanaikaisesti. Tämä järjestelmä on asennettu taakse, ja se kiinnitetään vetokoukun tappiin, mikä takaa turvallisen ja varman järjestelmän.

SuperClamp EX-2:n etuna on mahdollisuus kallistaa järjestelmää, jos haluat päästä käsiksi tavaratilaan, voit myös valita tämän järjestelmän 4 pyörän version, joka maksaa noin 900 dollaria. Saris Bones tarjoaa myös joitakin järjestelmiä, jotka voivat kuljettaa pyöriäsi ja ylimääräistä lastia SuperClamp + Cargo -malleissa.

Saris Bones tarjoaa myös muutamia erilaisia järjestelmiä eri tarkoituksiin, ja hinnat vaihtelevat yleensä 190 ja 900 dollarin välillä. Kun harkitset kantolaitteen ostamista Sarikselta, ota suoraan yhteyttä heihin ja kysy näistä järjestelmistä ja siitä, mikä niistä sopii parhaiten elämäntyyliisi.

  Onko Porsche Boxster luotettava auto?

Thule-pyörätelineet

Thule on pitkän linjan valmistaja kaikenlaisten ylimääräisten tavarankuljetusratkaisujen alalla, ja he tarjoavat myös muutamia nimettyjä pyörävaunuja, jotka sopivat kyllä Porsche Boxsteriin. Monia Thulen pyöränkuljetusratkaisuja pidetään yleisesti 4-5 tähden tuotteina, mutta järjestelmä kannattaa aina tarkistaa itse ennen ostamista.

Yksi Thulen myydyimmistä pyöränkuljetustelineistä on Thule Apex XT Hitch Bike Rack, tämä pyöränkuljetusteline on saatavilla myös Porsche Boxsteriin noin 379 dollarin hintaan. Tämä järjestelmä pystyy kuljettamaan jopa kahta eri polkupyörää, ja se on myös kallistettava, lukittava ja turvallisesti auton takaosaan kiinnitettävä.

Monet verkkokaupat myyvät näitä, ja niitä pidetään Thulen malliston myydyimpinä, mutta lähes jokainen kauppa tarjoaa erityyppisiä kantolaitteita ja telineitä, joten sinun kannattaa aina keskustella myyjän kanssa ja yrittää etsiä kantolaite, joka sopii elämäntyyliisi ja joka ei aiheuta turvallisuusongelmia.

UKK-osio

Voiko tyhjä pyöräteline ajaa ympäriinsä?

Jos kuljetat polkupyöriäsi säännöllisesti, saatat ajatella, että sinun ei tarvitse koskaan poistaa pyörätelinettä lainkaan. Joissakin osavaltioissa sinun on kuitenkin laillisesti poistettava pyöräteline, jos et käytä sitä. Tämä johtuu siitä, että pyöräteline voi peittää rekisterikilven ja joissakin tapauksissa takavalot.

Varmista aina, että pyöräteline ei estä rekisterikilpeä, ja jos se estää, hanki pyörätelineeseen kiinnitettävä lisäkilpi. Jotkin Sariksen taakse asennettavat telineet on suunniteltu niin, että ne eivät estä rekisterikilven näkymistä, ja lähes kaikki kattoon asennettavat telineet eivät estä rekisterikilven näkymistä.

  Onko Porsche Boxster nopea?

Vahingoittaako pyöräteline autoa?

Useimmat nykyaikaiset, hyvin testatut ja suositut pyörätelineet eivät naarmuta maaliasi. Mutta jos et kiinnitä telineesi telineeseen tarkoitetulla tavalla tai jos et kiinnitä pyörää telineeseen tarkoitetulla tavalla, saatat vahingoittaa itse maalia.

Oli miten oli, jos todella välität autostasi, sinun kannattaa teettää suojakalvoratkaisu kaikkiin haavoittuviin kohtiin. Tämäntyyppisillä ratkaisuilla levitetään ohut, näkymätön suojakalvokerros, joka voi lieventää pienempiä naarmuja ja kolhuja.

Pitäisikö minun ostaa katolle vai takakonttiin asennettava teline?

Kattoon asennettavan telineen etuna on se, että itse teline ei estä rekisterikilpeä, ja pääset silti täysin käsiksi autosi tavaratilaan. Tämän asennuksen haittapuolina ovat huomattava korkeuden kasvu ja se, että suuremmissa nopeuksissa nämä järjestelmät eivät ole kaikkein turvallisimpia.

Takana/peräkonttiin asennetut järjestelmät ovat yleensä helpompia käyttää, ja ne toimivat paremmin suuremmissa nopeuksissa. Ne saattavat kuitenkin estää takakilven, takanäkyvyyden, pysäköintianturit ja peruutuskameran käytön.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z