Paras Tesla pitkille kuljettajille

Ennen auton ostamista on tärkeää selvittää, onko sitä mukava ajaa vai ei. Vaikka Tesla tarjoaa mukavia, ylellisiä ja erittäin edistyksellisiä autoja, kaikki autot eivät sovi kaikille kuljettajille. Mikä Tesla-malli sopii siis parhaiten pitkille kuljettajille?

Paras Tesla pitkille kuljettajille on Tesla Model Y. Tässä keskikokoisessa katumaasturissa on lähes kaksi tuumaa enemmän pääntilaa takana ja viisi tuumaa enemmän jalkatilaa takana kuin Tesla Model 3:ssa. Siihen mahtuu myös jopa seitsemän matkustajaa, mikä on poikkeuksellista tällaiselle keskikokoiselle katumaasturille.

Tesla Model X voi olla isompi auto, mutta se ei sovellu parhaiten pitkille ihmisille. Tämä johtuu siitä, että Tesla Model Y:ssä on enemmän jalkatilaa kuin Tesla Model X:ssä. Eturivissä Tesla Model Y tarjoaa 0,6 tuumaa lisää jalkatilaa ja toisessa rivissä 2,1 tuumaa lisää jalkatilaa.

Tesla Model X:ssä on kuitenkin enemmän tilaa, sillä siinä on 91 kuutiometriä säilytystilaa verrattuna Model Y:n 76 kuutiometriin säilytystilaa. Lisäksi Tesla Model X:ssä on enemmän pään- ja hartiatilaa kuin Model Y:ssä.

Tesla Model Y:n ominaisuudet

Tesla Model Y ei ole vain täydellinen auto pitkille ihmisille, vaan se on yksi markkinoiden hienoimmista keskikokoisista sähköisistä katumaastureista. Tesla Model X:n tavoin tässä autossa on 5, 6 ja 7 istumapaikkaa. Jos kuitenkin haluat enemmän kuin 5 istumapaikkaa, joudut maksamaan siitä.

Lähtöhinnaltaan 53 190 dollaria Tesla Model Y täyttää Tesla Model 3 sedanin ja Model X -katumaasturin välisen kuilun. Sitä paitsi se käyttää Tesla Model 3:n voimansiirtoa, alustaa ja sisustusta. Siinä on kuitenkin lisää tavaratilaa, valinnaiset kolmannen rivin istuimet ja maasturin muotoilu.

  Halpenevatko Teslan autot?

Toisin kuin Tesla Model 3:sta, tästä autosta on vain kaksi vaihtoehtoa – Performance ja Long Range AWD. Lisäksi tämä auto on erittäin käytännöllinen, sillä jokainen toisen rivin istuin voidaan taittaa litteäksi, jos haluat lisätä matkatavara- tai rahtitilaa. Ja koska nostoluukku avaa tavaratilan lattian, tämä tekee lastaamisesta ja purkamisesta suoraviivaista.

Miten Tesla Model Y suoriutuu?

Kuten kaikissa Tesla-malleissa, et tule pettymään Tesla Model Y:n suorituskykyyn. Pitkän toimintasäteen akulla varustettuna Tesla Model Y Performance -versiolla pääset ajamaan vähintään 303 mailia, kun taas Long Range AWD -versiolla pääset ajamaan enintään 326 mailia. Yllättäen voit ladata 162 mailia vain 15 minuutissa.

Lisäksi tämä auto on erittäin nopea, vaikkei yhtä nopea kuin Tesla Model S Plaid. Model Y -suorituskykyversio kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h 3,5 sekunnissa, kun taas Long Range WD kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h 4,8 sekunnissa. Huippunopeus on 155 km/h, joten tämä auto on nopea.

Kuinka mukava Tesla Model Y on?

Mitä mukavuuteen tulee, tulet rakastamaan tämän keskikokoisen katumaasturin ajamista. Kiitos sen suunnittelun, joka on rakennettu kuljettajan ympärille. Siinä on korotettu istuma-asento ja matala kojelauta. Siksi kuljettajalla on erinomainen näkyvyys edessä olevaan tiehen.

Lisäksi siinä on 15-tuumainen kosketusnäyttö, jonka avulla autoa voi käyttää helposti. Lisäksi sisätilat ovat siistit ja yksinkertaiset, ja suuri kokolasikatto antaa sinulle mahdollisuuden nauttia auringosta päivällä ja kuusta yöllä. Lisäksi laaja katto tarjoaa enemmän pääntilaa.

  Kuinka usein Teslat on huollettava?

Erityisen tästä autosta tekee sen autopilottitoiminto. Tämä järjestelmä ei tarjoa vain turvallisuutta vaan myös mukavuutta. Et siis ole yksin, sillä autopilotti auttaa sinua tarvittaessa. Ja AWD-järjestelmän ansiosta tämä katumaasturi on rakennettu erilaisiin maastoihin ja ilmastoon.

FAQ

Mikä Tesla on paras lyhyille kuljettajille?

Jos olet lyhyt, voit mukavasti ajaa Tesla Model 3:lla. Sen kompaktin ja matalan rakenteen ansiosta sinulla ei ole vaikeuksia nähdä tietä, nousta autoon tai poistua siitä. Auto on kuitenkin edelleen poikkeuksellisen suorituskykyinen, ja siitä on valittavana kolme vaihtoehtoa: Standard Plus, Performance ja Long Range RWD.

Mikä on tehokkain Tesla?

Tesla Model S Plaid ei ole ainoastaan tehokkain Tesla-malli, vaan se on myös markkinoiden tehokkain sähköauto. Hämmästyttävät 1020 hevosvoimaa tuottava Tesla Model S Plaid kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h vain 1,99 sekunnissa.

Lisäksi Tesla Model S Plaidin toimintasäde on erinomainen, noin 396 mailia, mikä on yksi maailman parhaista. Huippunopeuden ollessa 200 mailia tunnissa tämä on yksi maailman nopeimmista autoista. Mutta vaikka Model S Plaidilla on nämä tajunnanräjäyttävät ominaisuudet, se on silti mukava, ylellinen ja hauska ajaa.

Missä Tesla-mallissa on eniten jalkatilaa takana?

Tesla Model Y:ssä on toiseksi eniten jalkatilaa takana. Sen jalkatila on 2,1 tuumaa suurempi kuin Model X:n, jossa on toiseksi suurin jalkatila. Lisäksi Tesla Model Y:ssä on myös suurin jalkatila eturivissä. Siksi se on paras auto pitkille ihmisille.

  Vaikuttaako kylmä sää Teslan akkuun?

Onko Tesla Model 3 sedan vai katumaasturi?

Monet ihmiset sekoittavat Teslan mallit maastureiksi. Tämä johtuu siitä, että niiden katumaastureita ei ole suunniteltu perinteisten katumaastureiden tapaan. Siitä huolimatta Tesla Model 3 ja Model S ovat sedaneita, kun taas Tesla Model Y ja Model X ovat katumaastureita. Tesla Model 3 on Teslan lähtötason malli, mutta se on myös hyvin edistyksellinen ja futuristinen.

Mikä on suurin Teslan malli?

Suurin Tesla-malli on Tesla Model X. Tässä autossa on valtavat 91 kuutiometriä tilaa. Sen lisäksi siihen mahtuu jopa seitsemän matkustajaa. Sen lisäksi siinä on 5- ja 6-paikkaisia vaihtoehtoja. Vaikka siinä ei olekaan eniten jalkatilaa, siinä on suurin pään- ja hartiatila.

Yhteenveto

Paras Tesla-malli pitkille kuljettajille on Tesla Model Y. Kiitos sen erinomaisen jalka- ja pääntilan, johon useimmat pitkät ihmiset mahtuvat. Jos olet 180-senttinen tai pidempi, tämä keskikokoinen katumaasturi on mukava ja hauska ajaa. Siihen mahtuu myös jopa seitsemän matkustajaa, mikä tekee siitä ihanteellisen perheauton.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z