Paras vanha Mercedes ostettavaksi

Käytetyn Mercedes-Benzin ostaminen kannattaa enemmän kuin joidenkin uusien vakioautojen ostaminen. Saat enemmän ominaisuuksia, ylellisyyttä, turvallisuutta ja erinomaista suorituskykyä. Jotkin vanhemmat Mercedes-mallit ovat kuitenkin parempia kuin toiset.

Vuoden 2008 W211 Mercedes-Benz E-luokka on paras vanha Mercedes-malli ostettavaksi. Tämä auto ei ole ainoastaan luotettava, vaan siinä on myös paljon huippuluokan ominaisuuksia, jotka tekevät ajamisestasi mukavaa ja ikimuistoista. Se on yksi niistä harvoista Mercedes-malleista, jotka sijoittuvat luotettavuusluokituksissa keskimääräistä korkeammalle.

Vuoden 2008 W211 Mercedes-Benz E-luokan lisäksi on joitakin merkittäviä mainintoja, kuten vuoden 2004 CLS-luokka, vuoden 2010 W212 E-luokka, vuoden 1994 500E, Mercedes SLS AMG, S-luokka W140 ja Mercedes G-luokka. Nämä autot eivät ole vain luotettavia, vaan myös hyvin ikonisia.

Vaikka Mercedes-Benzillä on maine epäluotettavista autoista, kaikki sen mallit eivät ole epäluotettavia. Esimerkiksi Mercedes E-luokka kuuluu markkinoiden luotettavimpiin autoihin. Huolimatta siitä, että useimmat vanhat Mercedes-autot ovat epäluotettavia, Mercedesin W211-W213 E-luokka on aina ollut luotettava.

Joten vaikka päätätkin ostaa vanhan W211 Mercedes E-Class -mallin, se ei tarkoita, että saat huonolaatuisen tai epäluotettavan auton. W211 E-Klasse -mallin valmistus lopetettiin vuonna 2009, mutta tämä malli hallitsee edelleen teitä.

Vuoden 2008 W211 Mercedes-Benz E-luokan ominaisuudet

Ulkonäkö

Vuoden 2008 Mercedes-Benz E-luokassa oli sedan- ja wagon-korimallit. Molemmat niistä ovat kauniisti muotoiltuja ja silmää miellyttäviä. Autoissa on klassinen ja tyylikäs Mercedes-Benzin säleikkö ja pyöreähköt ajovalot. Niistä on myös AMG-versiot niille, jotka haluavat suorituskykyisiä malleja.

Sisätilojen osalta vuoden 2008 W211 E-luokka on tilava ja siinä on runsaasti jalka- ja pääntilaa. Materiaalit ja viimeistely ovat huippuluokkaa, ja niissä näkyy ylellisyyttä ja runsautta. Myös käyttöliittymä on hyvin järjestetty ja siinä on huippuluokan infotainment-järjestelmä. Siinä on 5 istumapaikkaa, ja se on myös erittäin mukava.

  Tekeekö Mercedes sähköautoja?

Suorituskyky

Suorituskyvyltään vuoden 2008 E-Luokka kuului markkinoiden tehokkaimpiin sedaneihin, kun se julkaistiin. Vaikka tässä mallissa oli paljon moottorivaihtoehtoja, W211-malliin asennettiin tehokas moottori, joka E55 AMG -versiossaan tarjosi jopa 469 hevosvoimaa. Se oli tuolloin maailman nopein tuotantosedan.
Käyttäjillä oli valittavana muitakin moottorivaihtoehtoja, kuten 3,5-litrainen V6-moottori, 5,5-litrainen V8-moottori ja 6,2-litrainen V8-moottori. 3,5-litraisessa moottorissa oli neliveto tai takaveto, kun taas kahdessa muussa oli vain takaveto.

Tässä 4-ovisessa sedanissa on myös 7-vaihteinen vaihdettava automaattivaihteisto, ja sen yhdistetty mpg-arvo on 19. V6-moottori, jolla W211 oli varustettu, oli tasainen, hiljainen ja erittäin tehokas, mikä teki siitä poikkeuksellisen auton.

Turvallisuus

Turvallisuuden osalta vuoden 2008 Mercedes-Benz E-Luokka seurasi edeltäjiään. Auto oli varustettu eräillä sen ajan parhaista turvallisuusvarusteista. Iästään huolimatta auto on turvallinen vielä tänäkin päivänä. Siinä on useita turvallisuusominaisuuksia, kuten törmäyksen jälkeinen turvajärjestelmä, ajonvakautusjärjestelmä, luistonesto, törmäyksenestojärjestelmä ja paljon muuta.

Hinta

Uusi 2008 Mercedes-Benz E-Class sedan maksaa hieman yli 51 000 dollaria, kun taas vanha tai käytetty malli maksaa noin 15 000 dollaria. Jos aiot ostaa käytetyn mallin, on parasta hankkia sertifioitu käytettynä oleva ajoneuvo. Tarkasta se myös ja varmista, että se on ollut hyvin huollettu.

FAQ

Mikä vanha Mercedes-Benz on luotettavin?

Mercedes-Benz E-luokka on markkinoiden luotettavin Mercedes. Ja kaikkien aikojen luotettavin Mercedes-Benz E-luokka on vuoden 2008 W211 Mercedes E-luokka. Kaiken lisäksi tämä auto on tehokas, tilava, ylellinen ja mukava ajaa.

  Mitkä Mercedekset ovat nelivetoisia?

Kannattaako ostaa 10 vuotta vanha Mercedes-Benz?

Se riippuu siitä, miten Mercedestä on huollettu. Jos auto on hyvin huollettu ja hyvässä kunnossa, iällä tai ajokilometreillä ei ole merkitystä. Auto voi kestää useita vuosia, jos sitä huolletaan edelleen tarpeen mukaan. Myös mallilla on kuitenkin merkitystä, sillä jotkin mallit ovat luotettavampia kuin toiset.

Kumpi auto on halvempi ylläpitää – Mercedes vai BMW?

Luksusautot ovat kalliimpia ylläpitää kuin tavalliset autot, koska niissä on paljon liikkuvia osia. Sekä Mercedes että BMW ovat kalleimpia luksusautoja ylläpitää. Mercedes on kuitenkin hieman halvempi ylläpitää, koska siinä ei ole niin paljon ongelmia kuin BMW:ssä.
Mercedes-Benzin vuosittainen huolto maksaa keskimäärin noin 900 dollaria, kun taas BMW:n vuosittainen huolto maksaa 60 dollaria enemmän. Audi on huonompi, mutta se on parantunut vuosien varrella. Yksi asia, joka tekee BMW:n huollosta kallista, on akun vaihto, joka maksaa noin 400 dollaria.

Mikä on kaikkien aikojen paras Mercedes?

Kaikkien aikojen parhaan Mercedes-Benzin tittelin saa vuoden 1963 300SL Gullwing. Tämä on ikoninen auto, joka sai monet rakastumaan Mercedekseen. Tämä malli, jossa on lokasuojaovet, jätti leuat loksahtamaan, sillä se oli upea muotoilun ja luokan taidonnäyte.
3,0-litraisen suoraketjuisen kuutosmoottorin voimanlähteenä 300SL gullwing oli yksi sen ajan tehokkaimmista urheiluautoista. Autosta oli coupe- ja roadster-vaihtoehtoja. Sitä käytettiin aikoinaan kilpa-autona, ja se oli erittäin suosittu toisen maailmansodan jälkeen. Nykyään 300SL Gullwingistä saa jälleenmyyntimarkkinoilla miljoonia dollareita.

  Missä Mercedeksessä on Sport-tila

Onko Mercedes luotettava 100 000 kilometrin jälkeen?

Se riippuu siitä, miten autoa huolletaan. Jos huollat sitä suositusten mukaisesti, autossa ei pitäisi olla paljon ongelmia. Mutta jos et huolla, sinulla on todennäköisesti paljon ongelmia. Se riippuu myös mallista. Joissakin malleissa ongelmia ilmenee jo 70 000 kilometrin jälkeen, kun taas toisissa kestää kauemmin.
Tutki Mercedes-mallia, jonka aiot ostaa, ja selvitä, kehittyykö siinä ongelmia nopeammin vai onko se luotettava. Kaiken kaikkiaan useimmat Mercedes-mallit ovat luotettavia ja kestävät yli 100 000 kilometriä. Jos niitä huolletaan asianmukaisesti, jotkut niistä kestävät jopa yli 200 000 tai 300 000 kilometriä, kuten vuoden 1994 Mercedes 500E.

Loppupäätelmät

Paras ostettava vanhempi Mercedes-Benz-malli on vuoden 2008 W211 Mercedes E-Class. Tämä auto ei ole ainoastaan luotettava, kestävä ja turvallinen ajaa, vaan se on myös yksi nopeimmista koskaan rakennetuista sedaneista. Se on myös mukava ja tilava, joten se sopii erinomaisesti perheelle.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z