Paras vuosi Audi A7:lle

Onko Audi A7 hyvä auto?

Audi A7 on tyylikäs 4-ovinen coupe, joka perustuu Audi A6:n alustaan. A7 eroaa A6:sta, koska se saa viistomman kattolinjan, kehyksettömät ovet ja kaiken kaikkiaan tyylikkäämmän muotoilun. A7:n sisätilat ovat samat kuin A6:ssa, joten näitä kahta on lähes mahdotonta erottaa toisistaan sisäpuolelta.

Tämä tarkoittaa, että ne jakavat useimmat osat, mukaan lukien moottori, vaihteisto, koko voimansiirto ja enemmän tai vähemmän kaikki mekaaniset komponentit alla. Paras Audi A7 -mallivuosi on 2017-malli, koska se on ulkonäöltään paras, se tarjoaa parhaan arvon, sillä on korkea asiakastyytyväisyys ja se on todella luotettava.

Nykyinen 2022 Audi A7 on kehittynein, halutuin ja ylellisin A7, jonka rahalla saa. Se saattaa olla myös kallein, mutta se näyttää olevan luotettavampi kuin vuoden 2020 A7, joka esitteli 2. sukupolven A7:n yleisesti.

Vuoden 2012 Audi A7 on se, josta kaikki enemmän tai vähemmän alkoi. Auto saatettiin paljastaa vuonna 2011, mutta vuoden 2011 mallissa oli melko paljon ongelmia, jotka ratkaistiin vuoden 2012 mallia varten. Vuoden 2012 malli on myös todella luotettava, mutta syy, miksi se on tässä luettelossa, on se, että se tarjoaa parhaan arvon kaikista A7-malleista.

2017 Audi A7

Vuoden 2017 Audi A7 on faceliftin jälkeinen A7:n 1. sukupolvi, mikä tarkoittaa, että se on monien mielestä kaikkien aikojen parhaimman näköinen A7. Olen tästä samaa mieltä, koska mielestäni 1. sukupolven post-facelift A7 on jotenkin siistimmän näköinen ja virtaviivaisempi kuin 2. sukupolven A7, joka on hieman liian ylityylitelty.

  2022 Mercedes GLA vs Audi Q5

Sinänsä Matrix-ajovaloilla, hienoilla vanteilla ja ulkoisella S-Line-paketilla varustettu vuoden 2017 malli on mielestäni kaikkien aikojen komein Audi sedan. Asiaa auttaa myös se, että vuoden 2017 malli saa uskomattoman laadukkaat sisätilat, jotka eivät ole täynnä kasapäin näyttöjä ja jotka ovat edelleen vanhojen hyvien napsautettavien painikkeiden varassa.

Luotettavuus näyttää myös olevan 2017-mallin vahvuus, koska tämä alusta on ollut käytössä vuodesta 2011 lähtien ja Audi ratkaisi useimmat ongelmat ennen 2017-mallin julkaisua. Lopuksi näiden 2017-mallien arvot ovat todella vahvat, ja niiden ostaminen on järkevää.

2022 Audi A7

Jos haluat uusimman, jännittävimmän ja ylellisimmän Audi A7:n, jonka rahalla saa, vuoden 2022 malli on oikea valinta. Vuoden 2022 malli vaikuttaa myös luotettavammalta autolta verrattuna vuosimalliin 2020/2019, joka esitteli uuden Audi A7-malliston.

Vuoden 2022 Audi A7 on Audin keskikokoisen sedan-tarjonnan aivan kärkipäässä, mikä tarkoittaa, että nämä ovat tyypillisesti hyvin varusteltuja suoraan tehtaalta. Uusi A7 ei ole missään nimessä huonon näköinen auto, mutta monet pitävät sitä huonompana kuin vuoden 2017 mallia, ja olen siitä samaa mieltä.

Hyvin varusteltu vuoden 2022 A7 näyttää kuitenkin sisältä ja ulkoa todelliselta avaruusalukselta, ja tekniikka ja ominaisuudet, joita näissä on mukana, ovat kaukana vuoden 2017 mallin vastaavista. Suorituskyky on huippuluokkaa, moottorit ovat hienostuneita, tehokkaita ja todella saumattomia.

  BMW 328i VS Audi A4 - kumpi on parempi?

2012 Audi A7

Vuoden 2012 Audi A7 on A7:n toinen vuosimalli, mikä tarkoittaa, että tämä on yksi varhaisimmista A7-malleista. Monet omistajat eivät pitäneet vuoden 2011 vuosimallista erityisen paljon erilaisten luotettavuusongelmien vuoksi, mutta 2012 näyttää olevan huomattavasti parempi. Lisäksi ennen faceliftia oleva 1. sukupolven A7 ei eroa liikaa faceliftin jälkeisestä A7:stä, eivätkä monet ihmiset pysty huomaamaan eroa.

Varsinkin sisäpuolella, jossa nämä kaksi ovat enemmän tai vähemmän identtisiä. Tämä tarkoittaa, että voit saada vuoden 2012 Audi A7:n, jossa on enemmän tai vähemmän identtiset sisätilat kuin vuoden 2018 mallissa, mutta hintaero näiden kahden välillä on merkittävä.

Meillä varustetut, vähemmän kilometrejä ajetut autot Matrix LEDeillä, S-Line-paketeilla ja muilla huippuluokan lisävarusteilla eivät silti ole lähelläkään kunnolla varustellun 2017-mallin hintaa, puhumattakaan 2022-mallista. Näin ollen vuoden 2012 Audi A7 on joukon arvokkain valinta, koska saat eniten vastinetta kovalla työllä ansaitsemillesi rahoille.

UKK-osio

Pitäisikö minun ostaa Audi A7?

Jos olet kiinnostunut keskikokoisista luksussedaneista, sinun kannattaa ehdottomasti harkita Audi A7:n ostamista, sillä se on yksi tämän segmentin mielenkiintoisimmista autoista. Se tarjoaa paljon tilaa jopa neljälle aikuiselle, valtavan viistoperäisen tavaratilan, upean ulkonäön ja sisätilat, jotka sekä näyttävät upeilta että tarjoavat kaikki toiminnot, joita voit odottaa premium-sedanilta.

  Audi RS5 ongelmat

Toisaalta A7 on suhteellisen suuri auto, eikä sen näkyvyys ole välttämättä paras mahdollinen, mikä voi olla hankalaa monille, erityisesti ahtaissa kaupunkikeskustoissa asuville. Lisäksi näiden autojen ylläpito maksaa melko paljon enemmän rahaa kuin useimpien autojen, mikä on varmasti syytä pitää mielessä.

Mikä Audi A7 -malli on paras?

Jos haluat diesel-A7:n, kannattaa tutustua 3.0L TDI Competition -malliin, jossa on yli 300 hv, mutta joka on kuitenkin vaikuttavan polttoainetehokas. Tämä auto sopii täydellisesti pitkän matkan ajeluun. Jos haluat saumattoman moottorin, jolla voi myös ajaa todella hyvin cruisingia, S7-mallia kannattaa harkita.

Jos haluat mennä täysillä, RS7 Sportback on villein ja jännittävin A7. Siinä on 4,0 litran V8-moottori, jonka teho on 500-600 hv, Audin ikoninen Quattro AWD, laukaisunesto ja joukko suorituskykyyn liittyviä herkkuja.

Onko Audi A7 parempi kuin Mercedes CLS?

Mercedes CLS oli auto, joka keksi tämän markkinaraon, sillä se oli ensimmäinen, joka tarjosi neliovisia coupé-autoja, joissa oli kalteva kattolinja. Uusin CLS on hämmästyttävä auto, ja valinta A7:n ja CLS:n välillä riippuu lähinnä merkin mieltymyksistä.

On kuitenkin mainittava, että CLS:ää ei saa V8-moottorilla, koska V8 on tiukasti varattu korkeatasoisempaan GT 4-Door 63 AMG -malliin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z