Paras vuosi Audi Q7:lle

Audi Q7

Audi Q7 on kolmirivinen Audi-perhemaasturi, joka on suunniteltu niille, jotka haluavat maksimaalisen tilan auton sisälle, jossa on neljä rengasta edessä. Q7 on ollut markkinoilla vuodesta 2006 lähtien, ja on turvallista sanoa, että se on yksi parhaista Audi-maastureista, joita rahalla saa. Ennen Q8:n tuloa Q7 oli myös Audin ainoa katumaasturin lippulaiva.

Kaikki Audi Q7:n sukupolvet eivät kuitenkaan ole samanlaisia, ja jotkut mallit ovat todellakin parempia kuin toiset. Ensinnäkin paras Q7-mallivuosi on todennäköisesti 2017-malli, koska se tarjoaa Q7:n historian suurimman päivityksen, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa parhaan arvon kaikista koskaan ilmestyneistä Q7-malleista.

Audi Q7:n toiseksi paras mallivuosi on uusin 2022-malli, koska se on luotettavin ja edistyksellisin Audi Q7 tähän mennessä. Se ei ehkä ole halvin, mutta se on hinnoiteltu melko hyvin verrattuna Mercedeksen ja BMW:n vastaaviin katumaastureihin. Lopuksi Q7:n kolmanneksi paras vuosimalli on Q7:n 2014 faceliftattu 1. sukupolvi, joka vaikuttaa olevan paras 1. sukupolven Q7.

Riippumatta siitä, minkä Q7:n valitset, sinun on pidettävä mielessä, että kaikki nämä vaativat oikea-aikaista ja perusteellista huoltoa. Nämä autot ovat kalliita, täynnä paljon tekniikkaa, ja niiden pitäisi kestää todella pitkään.

2017 Audi Q7

Vuoden 2017 Audi Q7 on ensimmäinen todellinen 2. sukupolven Q7-malli, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa suurimman hyppäyksen kahden mallivuoden välillä Q7:n historiassa. Vuoden 2017 Q7 tarjoaa huomattavasti parannetun moottoripaletin, mikä tarkoittaa, että vuoden 2017 Q7-malleissa on tehokkaammat ja tehokkaammat 6- ja 8-sylinteriset moottorit.

  Onko Audi RS7 hyvä auto?

Myös muotoilu on kokenut valtavan päivityksen, erityisesti sisäpuolella, jossa vuoden 2017 Q7 eroaa 100-prosenttisesti edellisestä mallista. Sisätilojen rakentamisen laatu on myös parempi, samoin kuin saatavilla olevat ominaisuudet. Jousitusjärjestelmä on parantunut huomattavasti, samoin ohjausjärjestelmä. 8-vaihteinen automaattivaihteisto on pehmeämpi, nopeampi ja luotettavampi.

Syy siihen, miksi vuoden 2017 Q7 saattaa olla paras Q7, joka kannattaa ostaa, on se, että se tasapainottaa arvon ja sisällön paremmin kuin kaikki muut Q7-mallit. Saat eniten vastinetta rahoillesi, koska saat Q7-mallin, joka näyttää lähes identtiseltä uusimman mallin kanssa, mutta maksamatta 2022 Q7-hintoja.

2022 Audi Q7

Jos rahalla ei ole väliä, ei kannata hötkyillä sanomalla, että 2022 Q7 ei ole kaikkien aikojen paras Q7, koska se todella on. Vuoden 2022 malli on syklin puolivälin päivitysmalli, mutta Audi on muuttanut vuoden 2022 mallia niin paljon, että se tuntuu täysin uudelta mallilta. Ulkomuotoilu on hieman laatikkomaisempi, siistimpi ja uskallan sanoa, paljon parempi kuin vuoden 2017 malli.

Myös sisätiloihin tehtiin valtava päivitys, sillä vuoden 2022 Q7:ssä käytetään Audin uusinta sisustussuunnittelukieltä, joka suosii minimalismia ja teknologiaa. Vuoden 2022 Q7:n yleinen ylellinen tunnelma on korkeammalla tasolla kuin minkään vanhemman Q7:n. Tilat ovat suurin piirtein samat, mutta laatikkomaisesta muotoilusta on joitakin etuja, sillä 2022-mallissa on hieman enemmän pääntilaa.

  Paras moottorin huuhtelu Audi A4:lle

Vuoden 2022 mallin moottorit ovat myös hienostuneimmat, ja sama pätee myös vaihteistoon. Vuoden 2017 Q7 ei ollut täydellinen luotettavuuden suhteen, mutta Audi onnistui korjaamaan monia ongelmia 2022-mallissa, mikä tarkoittaa, että myös luotettavuus on parantunut huomattavasti.

2014 Audi Q7

Jos olet Audi Q7:n 1. sukupolven fani, ihastut todennäköisesti vuoden 2014 Q7:ään, koska se saa parhaat puolet molemmista maailmoista. Vuoden 2014 Q7 on syklin puolivälin päivitysmalli, jossa hyödynnetään paljon parannettua LED-valaistusjärjestelmää, joka saa Q7:n näyttämään ja tuntumaan paljon ylellisemmältä. Myös sisätilat on verhoiltu uudelleen, mikä myös tekee Q7:stä entistä ylellisemmän näköisen ja tuntuisen.

Monien mielestä Audin 2010-luvun alun ja lopun sisätilat kuuluvat koko autoteollisuuden laadukkaimpiin sisätiloihin, ja sitä on vaikea kiistää. Vuoden 2014 moottoripaletti muistuttaa enemmän 2. sukupolven Q7:ää kuin faceliftia edeltänyttä mallia, ainakin mitä tulee tavallisiin 6-sylinterisiin malleihin.

Myös luotettavuuden suhteen vuoden 2014 malli on parempi kuin sitä edeltäneet mallit. Arvo on myös suuri syy, miksi vuoden 2014 Q7:ää kannattaa harkita, sillä se maksaa paljon vähemmän kuin vuoden 2022 ja myös vuoden 2017 malli.

UKK-osio

Pitäisikö minun ostaa Audi Q7?

Audi Q7 on todella suosittu katumaasturi ja monet ihmiset himoitsevat sitä. Se ei ole halvin maasturi, jonka voit ostaa, mutta se johtuu siitä, että se tarjoaa paljon enemmän kaikkea verrattuna tavallisiin maastureihin. Ensiluokkainen kolmirivinen Executive SUV ostetaan silloin, kun et halua vaihtaa autoasi pitkään aikaan, ja Q7 on täydellinen tähän tarkoitukseen.

  Sopivatko Mercedeksen vanteet Audiin?

Ei oikeastaan ole mitään, mihin Q7 ei pysty, koska se on ylellinen, mukava, täynnä teknologiaa, tilava, turvallinen ja kohtuullisen taloudellinen. Audi SQ7 on kokoonsa nähden uskomattoman nopea. Maastoajoa Q7:n omistajat eivät harrasta, mutta se ei oikeastaan ole yllätys, koska premium-luokan katumaastureiden ostajat eivät välitä maastoajosta.

Kuinka nopea Audi SQ7 on?

Olemme jo maininneet, että Q7 on suuri kolmirivinen katumaasturi, mikä tarkoittaa, että sen ei pitäisi oikeastaan olla nopea. Vuoden 2022 SQ7 pystyy kuitenkin kiihdyttämään 0-100 km/h vain 3,8 sekunnissa, mikä on naurettavaa tämän kokoiselle autolle. Huippunopeus on rajoitettu 155 kilometriin tunnissa, ja neljännesmailin aika on 12,5 sekuntia, mikä on todella nopeaa suurelle katumaasturille.

Miksi Audi Q7 ei voi ajaa maastossa?

Ei pidä paikkaansa, että Audi Q7 ei voi ajaa maastossa, sillä se voi. Kuitenkin 60 000 dollarin SUV:n vieminen maastoon on kuin hieno puku jalkapallo-otteluun. Vaikka voisit pelata jalkapalloa hienossa puvussa, et tee sitä, koska pukua ei ole rakennettu jalkapallo-ottelua varten.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z