Paras vuosi Audi S4:lle

Audi S4 on ollut yksi Audin menestyneimmistä malleista yhtiön historiassa. Huolimatta siitä, mitä monet luulevat, S4:n uran paras vuosi on kuitenkin ollut vuosi 2012.

Vuoden 2012 Audi S4 on yksi kaikkien aikojen loistavimmista autoista. Se on melkein kymmenen vuotta vanha, mutta siinä on yhä sama viehätysvoima, joka sillä oli, kun se tuli markkinoille. Tämä auto on helmi monien erinomaisten syiden vuoksi, joihin sukellamme.

Miksi vuoden 2012 Audi S4 on paras?

Joitakin kriittisimpiä tekijöitä, joita kannattaa tarkastella vuoden 2012 Audi S4:ää arvioidessa, ovat seuraavat: hinta ja jälleenmyyntiarvo, luotettavuus ja turvallisuus. Voimme päätellä, että vuoden 2012 Audi S4 oli Audille paras vuosi, kun tarkastelemme, miten ihmiset käyttävät Audi S4:ää nykyään.

Jälleenmyyntiarvo

Useimmat ihmiset ovat pitäneet Audi S4:nsä, kun taas toiset ovat myyneet sen, koska sen jälleenmyyntiarvo on suuri! Itse asiassa se ei ainoastaan myy hyvin, vaan se on myös melko halpa. Voit saada käytetyn vuoden 2012 Audi S4:n alle 20 000 dollarilla. Tämä on fantastinen hinta urheiluautolle.

Poikkeuksellinen suorituskyky

Tämä automalli on niin suosittu ja käyttäjiensä niin hyvin vastaanottama, että yhtiö on kuullut autosta yhteensä vain 12 valitusta yhteensä 8 vuoden aikana. Tämä on hämmästyttävä saavutus urheiluautolle.

Autossa on myös uskomattomia ominaisuuksia, joita ihmiset kaipaavat vielä tänäkin päivänä. Se oli alkusysäys urheiluauton moottoreiden, muotoilun ja käyttötarkoitusten uudelle aallolle.

  Audi RS5 luotettavuus

Autossa on kuusisylinterinen moottori, joka tuottaa 333 hv ja 325 lb-ft vääntöä. Tämä tarkoittaa, että se on uskomattoman nopea auto, erityisesti aikakauteensa nähden. Mutta ehkä parasta on se, että se näyttää ja tuntuu aivan tavalliselta autolta.

Kun ajat sillä, saat kuitenkin todellisen kokemuksen siitä, millaista on olla luksusurheiluautossa, ja vieläpä ilman, että käytät paljon rahaa. Näin ollen on hyvin turvallista sanoa, että tämä auto on osoittautunut uskomattoman luotettavaksi palvelemaan sitä käyttäviä ihmisiä.

Nopeus ja polttoaineen kulutus

Toinen syy, miksi vuoden 2012 Audi S4 on paras, on auton kyky säilyttää nopeus ja polttoaineenkulutus tasaisena. Tämä auto saa etumatkaa jopa 60 mailia tunnissa alle 5 sekunnissa.

Tämä on erittäin nopea nopeus vuoden 2012 mallille, minkä vuoksi se on myös ollut kansan suosikki sen julkaisusta lähtien. Itse asiassa tämä auto pystyy säilyttämään tämän nopeuden 18 mpg:llä kaupunkialueella ja 27 mpg:llä avoimilla teillä, kuten valtateillä.

Moitteeton muotoilu

Ehkä yksi niistä ominaisuuksista, joita me eniten laiminlyömme, mutta jotka ovat olennainen osa minkä tahansa auton suorituskykyä, on sen muotoilu. Audi S4 2012 on suunniteltu moitteettomasti mukavuutta ja urheilullisuutta ajatellen sekä sisältä että ulkoa.

Nahkaistuintensa ja aerodynaamisen ulkokuorensa ansiosta se sopii täydellisesti kaikille urheiluautoilijoille tai kotitalouskuljettajille. Tämä auto ei tee syrjintää.

  Sopivatko Mercedeksen vanteet Audiin?

Tämä auto uhmaa myös konventioita siitä, miltä urheiluauton pitäisi näyttää, minkä vuoksi se on saanut niin paljon huomiota. Kun joku sanoo sanan ”urheiluauto”, tulee heti mieleen Formula 1 -auto. Tämä mielikuva voi olla hyvin pelottava, koska useimmat urheiluautot eivät ole arkikäyttöön tarkoitettuja.

Audi S4:ää voi kuitenkin käyttää radalla ja sen ulkopuolella. Uskomattomien ominaisuuksiensa ansiosta, jotka tukevat sekä kilparatoja että kuoppaisia kaupunkiteitä, tämä auto on saanut monet rakastumaan siihen.

Alhaiset kustannukset

Lopulta tästä autosta on tullut jonkinlainen legenda edullisen budjetin urheiluautojen saralla. Kun tarkastellaan jälleenmyyntiarvoa, tämä auto myy kuin häkä ja antaa sinulle rahoillesi vastinetta.

Kuitenkin se, että se on niin edullinen, on myös osoitus sen suosiosta muiden kuin kilpa-autoilijoiden keskuudessa. Yleisö rakastaa sitä. Se on ollut niin monien ihmisten perusauto, ja se on tavallinen ensimmäinen auto. Nämä ominaisuudet ovat olleet merkkinä vuoden 2012 S4:n menestyksestä markkinoilla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z