Paras vuosi Porsche Panameralle

Porsche Panamera on Porschen luksusautojen lippulaiva, joka on tarkoitettu niille, jotka haluavat nauttia jännittävästä ajokokemuksesta, johon sisältyy kaikki ylellisyys- ja mukavuusvarusteet. Tämä tarkoittaa sitä, että Porsche Panamera on auto, joka pyrkii tarjoamaan samanlaisen ajokokemuksen kuin 911:ssä, mutta se, että autoon mahtuu mukavasti neljä aikuista, on lisäbonus.

Panamera debytoi vuonna 2010, ja se on jatkuvasti ollut todella suosittu auto. Paras Porsche Panamera -mallivuosi on todennäköisesti vuoden 2015 malli, erityisesti arvon kannalta. On myös hyvä tietää, että vuoden 2015 malli on myös luotettava, ja useimmat niitä ostaneet ovat niihin enemmän kuin tyytyväisiä.

Vuoden 2022 Porsche Panamera on edistyksellisin ja todennäköisesti paras Panamera, joka on koskaan tullut markkinoille. Se saa kaikki nykyaikaiset teknologia-, turvallisuus- ja mukavuusvarusteet, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa huippuluokan kokemuksen. Voit myös harkita vuoden 2012 mallia, jos haluat säästää hieman rahaa, sillä vuoden 2012 Panamera on nyt tarjoushintainen.

Riippumatta siitä, minkä Panameran valitset, sinun pitäisi tehdä ostoa edeltävä tarkastus, koska nämä autot ovat erittäin huoltovarmoja autoja. Kaikki viat ja ongelmat, joista ei ole huolehdittu ajoissa, lisääntyvät todennäköisesti tulevaisuudessa ja niiden korjaaminen maksaa paljon enemmän rahaa.

2015 Porsche Panamera

Vuoden 2015 Porsche Panamera on listattu monissa verkkolähteissä Panameran parhaaksi vuosimalliksi. Niissä todetaan, että vuoden 2015 malli on uskomattoman luotettava ja tarpeeksi uusi, jotta se ei tunnu vanhentuneelta. Tämä tarkoittaa, että yleinen omistajakokemus ei oikeastaan eroa sen jälkeen tulleista malleista. Porsche on tunnettu siitä, että se tekee asteittaisia päivityksiä, mikä tarkoittaa, että vanhemmat mallit eivät tunnu kovinkaan vanhoilta.

  Porsche ei käynnisty - syyt ja korjaaminen

Vuoden 2015 Panamera on myös viimeinen 970-alustaan perustuva Panamera-malli, mikä tarkoittaa sitä, että useimmat ongelmat, jotka vaivasivat varhaisia 970-alustaisia malleja, on korjattu ennen vuoden 2015 Panameran julkaisua. Tämä tarkoittaa, että vuoden 2015 mallissa on vähemmän ongelmia, mikä on varmasti hyvä asia, koska Panameran korjaaminen ei ole halpaa.

Lopuksi on mainittava, että vuoden 2015 Panameralla on uskomaton hinta-laatusuhdeindeksi, joka tavallaan tekee vuoden 2015 Panameran ostamisesta hyvin helppoa. Auto on menettänyt melko paljon arvoa viimeisten 7 vuoden aikana, mikä tarkoittaa, että näitä voi saada todella tavoiteltavaan hintaan.

2022 Porsche Panamera

Jos rahalla ei ole väliä ja haluat vain parhaan Panameran, mitä on olemassa, vuoden 2022 faceliftattu 2. sukupolven malli on ehdottomasti paras ostettava. Siinä on kaikki Porschen uusimmat ominaisuudet, jotka tekevät autosta uskomattoman muhkean ja ylellisen tuntuisen. Vuoden 2022 malli on eräänlainen huipentuma kaikesta sitä edeltäneestä, mikä myös suosii luotettavuutta.

Sinänsä vuoden 2022 Panameran luotettavuustulokset näyttävät olevan pääosin positiivisia, kuten asiakaspalautteetkin. Valittavana on runsaasti malleja, mukaan lukien upea Panamera Sport Turismo -malli, joka on jopa käytännöllisempi kuin tavallinen Panamera Coupe.

Vuoden 2022 mallin suorituskyky ei vedä vertoja millekään sitä edeltäneelle Panamera-mallivuodelle. Autolla on myös takuu, joten sinun ei tarvitse huolehtia omien rahojesi käyttämisestä, jos jokin menee pieleen.

  BMW Z4 VS Porsche Boxster - kumpi on parempi?

2012 Porsche Panamera

Jos kelataan aikaa taaksepäin vuoteen 2012, Panameraa pidettiin yleisesti hieman outona. Jotkut ihmiset eivät koskaan ymmärtäneet, miksi Panamera on edes olemassa mitään, miksi Porsche on niin itsepintainen tekemään Panameran ja Cayenne-maasturin kaltaisia luksusautoja. Nämä kaksi mallia auttoivat kuitenkin Porschen kriisin yli, sillä niiden myynti oli paljon lupaavampaa kuin 911:n ja Cayman/Boxsterin.

Vuoden 2012 Panamera on nyt 10 vuotta vanha auto, mikä tarkoittaa, että se ei yksinkertaisesti voi olla yhtä luotettava kuin jotkut uudemmat Panamera-mallit ovat. Niin tai näin, hyvin hoidetut yksilöt, joilla on täydet huoltohistoriatiedot, ovat varmasti harkitsemisen arvoisia. Tärkein syy, miksi vuoden 2012 mallia kannattaa harkita, on hinta.

Tosiasiassa vuoden 2012 Panameran saa nyt halvemmalla kuin jotkut Economy-tason viistoperät, jotka ovat naurettavia ottaen huomioon, mitä Panamera on. Muotoilu ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta jos et vihaa sitä, ihastut siihen, miten mukava ja plussaa 2012 Panamera on nykyään.

FAQ-osio

Pitäisikö minun ostaa Porsche Panamera?

Jos haluat mukavan, ylellisen ja halutun luksusauton, Porsche Panamera vaikuttaa todella hyvältä harkintakohteelta. Syy siihen, miksi Panamera on niin monien omistajien rakastama, on se, että se tuntuu yhtä mukavalta ja ylelliseltä kuin jotkut täysikokoiset luksuslimusiinit, mutta se ajaa paremmin kuin 99 % keskikokoisista luksussedaneista.

  Porsche 718 Cayman S:n yleiset ongelmat

Panamera on auto, joka voi tehdä kaiken, koska se on hauska ajaa, se on mukava, se on turvallinen, se on ylellinen, se on haluttava ja se on todella muhkea.

Mikä on paras Porsche Panamera -malli?

Tavallinen Porsche Panamera on kaikki mitä tarvitset, koska se on halvin, polttoainetaloudellisin ja jopa hienostunein kaikista. Jos rakastat nopeita autoja, rakastat Panamera Turbo -mallistoa, erityisesti uusia E-Hybrid Turbo -malleja, jotka voivat päihittää seisontalähdön superautot ja tehdä neljännesmailin ajan uskomattoman nopeasti.

Jos haluat sähköauton, kannattaa harkita Porsche Taycania, sillä se tarjoaa todella samanlaisen kokemuksen kuin Panamera. Panamera GTS tarjoaa täydellisen yhdistelmän suorituskykyä, ylellisyyttä ja aggressiivista muotoilua. Kaiken kaikkiaan ei todellakaan ole ”huonoja” Panamera-malleja, joista voisi puhua.

Miksi Porsche teki Panameran?

Monet ihmiset jäivät ihmettelemään, mitä on tekeillä, kun Porsche esitteli Panameran, sillä Porsche ei ole merkki, joka tunnetaan luksusautojen valmistamisesta, ainakaan 10 vuotta sitten. 2000-luku oli kuitenkin Porschelle vaikeaa aikaa taloudellisten vaikeuksien vuoksi, ja se päätti laajentaa mallistoaan muutamalla luksustuotteella.

Siksi Porsche esitteli 2. sukupolven Cayennen, joka yksinään pelasti Porschen vaikeuksista. Luksusautojen suunnittelu tunnettujen Porsche-urheiluautojen lisäksi tuntui liian kannattavalta, ja siksi syntyi Panamera.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z