Parhaat BMW Hybridiautot

On monia hyviä BMW-hybridiautoja, kuten BMW 330e tai BMW i8.

BMW on valmistanut hybridiautoja vuodesta 2014 lähtien. He ovat onnistuneet sähköistämisprosessissaan ja tehneet useita hybridejä eri markkinoille. Nämä hybridiautot päästävät hyvin vähän hiiltä, mikä on suuri panos ympäristön säästämiseksi.

BMW Hybridiautot

BMW on valmistanut pistokehybridejä BMW i8:n lanseerauksesta lähtien. Yleensä BMW keskittyy huippunopeisiin nopeisiin autoihin, mutta tässä he ovat tehneet huippunopean moottorin, jonka vieressä on sähkömoottori. tämä sähkömoottori antaa autolle vielä paremman kiihtyvyyden. BMW on tuonut markkinoille myös täyssähköautonsa.

Parhaat BMW-hybridit

BMW esitteli ensimmäisen kerran i8-konseptiauton vuonna 2011. BMW:n i8 on ollut hyvin menestynyt auto, ja sen valmistus lopetettiin vuonna 2020. He ovat keskittyneet myös muihin hybrideihin. Nämä ovat parhaat markkinoilla saatavilla olevat BMW-hybridit:

BMW i8

i8:n konsepti esiteltiin vuonna 2011. Auton tuotanto alkoi kuitenkin vuonna 2014. i8 on plug-in-hybridi-urheiluauto, jossa on 1,5 litran BMW B38 -turbomoottori. Tämä tehokas moottori on yhdistetty 98 kW:n sähkömoottoriin, jossa on 7,1 kWh:n litiumioniakku.

Sillä oli kaksi korimuotoa, joista toinen on kaksiovinen coupe ja toinen kaksiovinen roadster. Tämän auton voi nykyään ostaa helposti käytettynä. Auton arvioitu toimintasäde täysin sähköllä oli NEDC:n mukaan todella hyvä, 23 mailia. Autossa on erilaisia tiloja, joilla voit saavuttaa kunnollisen 76 MPGe:n polttoainetalouden. Auto on myös ihmisten rakastama, eikä se kärsinyt mistään suurista ongelmista.

  Miksi BMW:n arvo laskee niin nopeasti?

BMW 330e

Tämä on BMW:n 3-sarjan plug-in-hybridi, joka esiteltiin vuonna 2015. 3-sarjaan kuuluu kompakti Executive-mallisto. 330e:ssä on nelisylinterinen BMW B48 -moottori, joka tuottaa 248 hevosvoimaa. Pistokehybridijärjestelmä sisältää 66 kW:n sähkömoottorin, jossa on 7,6 kWh:n akku.

Auton täyssähköinen toimintasäde on noin 23 mailia, ja sen polttoainetaloudeksi saadaan upeat 75 MPGe. Autosta on tarjolla myös nelivetovaihtoehto, joka tunnetaan nimellä 330e xDrive sedan. Se voi ajaa niinkin nopeasti kuin 0-100 km/h vain 5,6 sekunnissa. Tällä autolla voit säästää rahaa polttoaineessa sekä veroissa.

BMW 530e

BMW 530e on osa BMW 5-sarjaa. Tästä autosta on Yhdysvalloissa saatavana kaksi mallia, joista toinen on 530e sedan ja toinen on nelivetomalli, joka tunnetaan nimellä 530e xDrive sedan. Autolla on monia etuja sen vakaasta ja nopeasta ajosta rahan säästöön ja moniin muihin liittovaltion ja osavaltion kannustimiin.

Voit helposti vaihtaa tiloja ja voit ajaa täyssähköisessä tilassa. Autossa on 9,2 kWh:n litiumioniakku, jonka avulla täyssähköinen toimintasäde on noin 21 mailia. Autossa on tehokas 2,0 litran nelisylinterinen twin-turbo moottori, joka tuottaa enintään 288 hevosvoimaa.

BMW 745e

7-sarjan hybridimalli tunnetaan nimellä BMW 745e. Se lanseerattiin vuonna 2019. 745e:ssä on 3,0 L BMW B58 -moottori, jossa on 6 sylinteriä. Tämä tehokas moottori tuottaa maksimissaan 389 hevosvoimaa. Hybridijärjestelmä sisältää sähkömoottorin, jossa on 12 kWh:n akkupaketti. 745e:n sähköinen toimintasäde on noin 16 mailia.

  Ovatko itselataavat hybridit hyviä?

745e on yksi nopeimmista BMW:n hybrideistä 3,0 litran moottorillaan. 7-sarja on kuuluisa suorituskyvystään ja pehmeästä ajettavuudestaan. Hybridimalli tarjoaa lisäksi paremman polttoainetalouden ja vähentää hiilidioksidipäästöjä. Sen polttoainetalous on 22 MPGe.

BMW X5 xDrive45e

X-sarja on BMW:n katumaasturimallisto. X5 on vuonna 1999 esitelty keskikokoinen crossover-maasturi, mutta hybridimalli, X5 xDrive45e, esiteltiin vuonna 2020. Kyseessä on plug-in-hybridimaasturi, jossa on BMW B58 -moottori. Moottori on 3,0 litran twin-turbo, aivan kuten 745e-hybridissä.

Siinä on 24 kWh:n litiumioniakku ja 82 kW:n sähkömoottori. Sähköjärjestelmä antaa autolle suuren vääntömomentin, ja se kiihtyy 0-100 vain 5,3 sekunnissa. Akkupaketti tarjoaa 30 mailin täysin sähköisen toimintasäteen.

Yhteenveto

BMW valmistaa erittäin tehokkaita pistokehybridejä, joissa on hyvä akkuväli. Ne ovat osa BMW:n sähköistymisvisiota. He yrittävät myydä enemmän sähköautoja, ja siksi he lanseerasivat myös täyssähköautonsa. Hybriditekniikka on yksi parhaista asioista autojen päästöjen vähentämisessä, joten niiden ostaminen on aina loistava ajatus.

FAQ

Ovatko sähköautot hyväksi ympäristölle?

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöt muodostavat kolmanneksen maailman kaikista hiilidioksidipäästöistä. Jos haluamme hyvän tulevaisuuden ja terveen ympäristön, ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen vähentäminen on ehdottoman välttämätöntä. Tässä hybridiautot ja sähköautot ovat erittäin tärkeitä.

Sähköautot toimivat akuilla, ja ne eivät päästä hiilidioksidipäästöjä. Hybridiautot aiheuttavat hiilidioksidipäästöjä, mutta ne ovat silti pienemmät kuin tavanomaisissa autoissa. Hybridiautot vähentävät hiilidioksidipäästöjä 50 prosenttia, mikä on riittävän merkittävää ympäristön kannalta.

  Onko BMW:n hybridi sen arvoinen?

Miten hybridiautot toimivat?

Hybridiautot ovat autoja, joissa on polttomoottori yhdistettynä sähkömoottoriin. Sähkömoottori toimii autoon asennetulla akulla. Lopulta auto toimii sekä polttomoottorilla että sähkömoottorilla. Akku on ladattava, ja se ladataan regeneratiivisen jarrujärjestelmän avulla.

Hybridiautoja on erilaisia, kuten pistokehybridejä, täyshybridejä ja mietoja hybridejä. Plug-in-hybrideissä on suuri akku, joka voidaan ladata myös ulkopuolisesta lähteestä, ja auto voi toimia pelkästään akulla tai molemmilla.

Täyshybrideissä auto voi toimia täysin polttomoottorilla tai sähkömoottorilla hitaalla nopeudella tai molemmilla, mutta akkua ei voi ladata ulkopuolelta. Lievissä hybrideissä sekä polttomoottori että sähkömoottori toimivat aina rinnakkain, eivätkä ne voi koskaan toimia täysin akun varassa.

Miksi hybridiautot ovat kalliita?

Ne ovat kalliimpia kuin perinteiset polttomoottoriautot, mutta halvempia kuin täyssähköautot. Siksi niissä on monimutkaisia järjestelmiä, kuten regeneratiiviset jarrut ja sähkömoottorit akkuineen, jotka ovat kalliita. Kaikki tämä on vain kalliimpaa valmistaa kuin tavalliset autot.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z