Parhaat jarrupalat Audi A6:lle

Kun etsit jarrupaloja Audi A6:een, vaihtoehtoja on paljon. Tällä sivulla haluamme auttaa sinua jäljittämään parhaat jarrupalat Audi A6:een.
Muista; Audi A6:sta on vuosien varrella ollut useita versioita. Ennen kuin ostat jarrupalat, sinun on varmistettava, että ostamasi sarja sopii juuri sinun malliisi.
Sen sijaan, että listaamme tässä yksittäisiä jarrupalojen malleja, käymme sen sijaan läpi parhaat valmistajat. Näin voit selata niiden erityisiä jarrupaloja ja löytää parhaiten sopivan Audi A6 -mallisi.

Bosch-jarrupalat

Autotekniikan alalla saksalaiset ovat kaikkia muita edellä. Jopa saksalaiset tarvikevalmistajat ovat loistavia työssään. Siksi jos etsit parhaita jarrupaloja Audi A6 -malleihin, valitse Bosch.
Boschilla on kolme erilaista jarrupalojen valikoimaa. Vain kaksi niistä kattaa Audi A6 -mallit:

 • QuietCast: Nämä ovat suorituskykyisimmät jarrupalat. Niihin on saatavana keraaminen päivitys.
 • Blue: ylivertainen suorituskyky, mutta pienellä budjetilla.
  Rehellisesti sanottuna, riippumatta siitä, mitä Boschin jarrupaloja ostat, tiedät, että saat jotain loistavaa. Tämä yritys on aina ollut jarrutekniikan eturintamassa.
  Yksi heidän jarrupalojensa todellisista huippuominaisuuksista on se, kuinka hiljaisia ne ovat käytössä. Kuten nimestä voi päätellä, QuietCast-malli on hiukan hiljaisempi, mutta kukaan ei voi valittaa Blue-merkkisistä jarrupaloista tältäkään osin.
  Jos valitset QuietCast-mallin, voit nauttia ainutlaatuisesta kumipalasta. Tällä kumisuojuksella on pari etua. Ensimmäinen on varmistaa, että jarrupalat ovat mahdollisimman sitkeät. Toinen hyöty on auttaa vähentämään jarrupalojen äänekkyyttä.
  Sekä QuietCast- että Blue-mallisto on rakennettu niin, että niillä on mukava, pitkä käyttöikä. Älä ole huolissasi siitä, että nämä kuluvat loppuun lähiaikoina. Bosch on todella alan paras.
  Kaiken kaikkiaan, jos etsit parhaita jarrupaloja Audi A6:een, kannattaa aina valita Boschin jarrupalat. Ne ovat edullisia, ja silti ne tarjoavat ylivoimaista laatua verrattuna muihin markkinoilla oleviin jarrupaloihin.
  Audi A3 Sportback e-tronin luotettavuus

TRW jarrupalat

TRW:n jarrupalat ovat toiseksi paras vaihtoehto. Ne ovat hieman Boschia halvempia, mutta niiden valikoima ja laatu ovat lähes yhtä hyviä. Ne kattavat yleensä joitakin vanhempia Audi A6 -malleja, kun Bosch on lopettanut jarrupalojensa käytön.
Yksi TRW:n jarrupalojen todellisista huippuominaisuuksista on se, että ne pyrkivät kaikin tavoin noudattamaan alkuperäisten Audi-jarrupalojen suunnittelua. Tämä tarkoittaa, että jos rakastit alkuperäisiä jarrupaloja, nämä jarrupalat ovat täydellinen korvike.
Yksi muutos, jonka TRW on tehnyt alkuperäisiin Audin jarrupaloihin, on erilaisten viisteiden ja urien lisääminen paloihin. Tämä auttaa estämään pölyn ja lian kerääntymisen jarrupaloihin. Tämä auttaa vähentämään näiden jarrujen aiheuttamaa melua ja varmistaa samalla, että jarrupalat ovat aina kunnolla kosketuksissa.
Kuten Bosch QuietCast -jarrupaloissa, näissä jarrupaloissa on kuminen aluslevy, joka auttaa vaimentamaan ääntä hieman ja samalla pidentää niiden käyttöikää.
Vaikka TRW:n jarrupalat eivät todennäköisesti kestä yhtä kauan kuin Boschin jarrupalat, niistä pitäisi silti saada pitkä käyttöikä. Ne ovat enemmän kuin hintansa arvoisia.
Kuten Boschin jarrupalojen kohdalla, myös TRW:n jarrupalojen asennukseen tarvittavat tarvikkeet sisältyvät pakkaukseen. Niiden asennuksen pitäisi olla riittävän helppoa perustyökaluilla. Tämä tarkoittaa, että säästät hieman rahaa, kun sinun ei tarvitse mennä mekaanikolle.

Johtopäätös

Jos pidät kiinni joko Boschin tai TRW:n jarrupaloista Audi A6:ssa, et mene pitkälle vikaan. Niitä pidetään alan parhaina valmistajina syystä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z