Parhaat käytetyt Android Auto -autot

Android Auto on älypuhelinten integrointijärjestelmä, jonka avulla voit käyttää puhelimesi sovelluksia suoraan autosi keskus- ja kojelaudan infotainment-näytöillä. Tämä on erittäin hyödyllistä, koska voit käyttää Google Mapsia ensisijaisena navigointijärjestelmänäsi.

Lisäksi voit hallita musiikkia täysin integroimalla Spotifyn kaltaiset sovellukset auton infotainment-näyttöön. Android Auto mahdollistaa myös handsfree-puhelut ja -viestit, mikä on liikennelakien mukaista lähes kaikissa maailman maissa.

Android Auto -järjestelmällä varustetun auton ostaminen on siis järkevää vain, jos käytät Android-laitetta älypuhelimena. Vuoden 2016 Honda Accord EX:ssä Android Auto on vakiovarusteena, kun taas vuoden 2017 Hyundai Elantraan sen saa pienemmällä lisämaksulla.

Vuoden 2017 Volvo XC90 saattaa olla yksi parhaista käytetyistä luksusmaastureista, joita voit ostaa juuri nyt, ja myös siinä on Android Auto. Jos haluat ostaa premium-luokan käytetyn sedanin, vuoden 2017 Audi A4:ssä on Android Auto suoraan tehtaalta. Jos haluat halvan ja tehokkaan auton, jossa Android Auto on vakiona, kannattaa tutustua 2017 Chevy Boltiin.

2016 Honda Accord EX

Jos haluat halvan auton, joka ei uhraa suurinta osaa nykyauton mukavuuksista, kannattaa tutustua 2016 Honda Accordiin. Löydät kasan vähän ajettuja esimerkkejä alle 20 000 dollarin rajan, mikä tekee Accordista loistavan vaihtoehdon, jos haluat mukavan keskikokoisen sedanin.

Vaikka Accordissa ei ole vakiona Android Auto -järjestelmää, sekä Android Auto että Apple Car Play sisältyvät keskitason EX-versioon, johon useimmat ihmiset yleensä kuitenkin päätyvät. Accord on sekä luotettava että tehokas, mikä tarkoittaa, että sen pitäisi täyttää kaikki päivittäiset tarpeesi vuosien ajan.

  Missä käytetyissä autoissa on eniten turvavarusteita?

2017 Hyundai Elantra

Jos olet pienellä budjetilla, mutta haluat silti saada parhaan vastineen rahoillesi auton sisäisten ohjelmistotekniikoiden osalta, kannattaa tutustua vuoden 2017 Hyundai Elantraan. Elantrassa ei myöskään ole vakiona Android Autoa, mutta lähes kaikki myydyt Elantra-mallit varustettiin Android Autolla.

Sen lisäksi, että Elantrassa on kaikki tarvittavat älypuhelinten integrointiominaisuudet, siinä on myös melko laadukas sisätila, jossa on riittävästi tilaa jokaiselle matkustajalle. Elantra tarjoaa myös huippuluokan turvallisuus-, luotettavuus- ja hyötysuhdetuloksia, jotka tekevät siitä loistavan käytettyjen autojen harkinnan kohteen.

2017 Volvo XC90

Vuoden 2017 Volvo XC90 on yksi parhaista käytetyistä katumaastureista, joita voit nykyään ostaa, koska se tulee tehtaalta hyvin varusteltuna ja tarjoaa samalla paljon vastinetta rahalle. Kun otetaan huomioon, että useimpien premium-luokan automerkkien autot kokevat kovia arvonalennuksia ja keskinkertaista luotettavuutta, voit yllättyä siitä, kuinka hyvin rakennettuja nämä katumaasturit ovat muuhun segmenttiin verrattuna.

XC90:ssä ei ole Android Autoa suoraan tehtaalta, mutta lähes kaikki käytetyt autot on varustettu Android Autolla. Sen lisäksi, että XC90 on ylivoimainen useimpiin keskikokoisiin luksusmaastureihin verrattuna, se on myös kauniisti muotoiltu sisältä ja ulkoa olematta kuitenkaan liian dramaattinen tai näyttävä, ja sen keskimääräinen käytetty hinta on noin 39 000 dollaria.

2017 Audi A4

Audi A4 on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä Audi-malleista, koska se tasapainottaa koon, mukavuuden ja käytännöllisyyden paremmin kuin sen isoveli A6 ja sen pikkuveli A3 sedan. Sen lisäksi, että A4 on segmentin valinta, siinä on Android Auto suoraan tehtaalta, mikä tekee 2017 A4:n ostamisesta mahdollisimman helppoa.

  Miksi 80-luvun autot ovat niin rumia?

Sekä ulko- että sisätilojen muotoilu ovat edelleen yhtä ajankohtaisia kuin ennenkin, sillä Audi on sisällyttänyt A4:ään paljon huipputeknologiaa. Voit saada hienosti varustellun käytetyn A4:n noin 23 000 dollarilla, mikä tarkoittaa, että A4 on varmasti aikasi ja rahasi arvoinen.

2017 Chevy Bolt

Vuoden 2017 Chevy Bolt on loistava lähtökohta hybridi- ja sähköautojen maailmaan, koska se tarjoaa paljon teknologiaa pienellä rahalla. Tästä huolimatta Boltin saa noin 16 000 dollarilla käytettynä, mikä on varsin houkutteleva hinta, jos olet kiinnostunut ostamaan kaupunkiauton.
Boltissa on periaatteessa kaikki nykyajan teknologia, koska se on hybridi/sähköauto. Tämä tarkoittaa, että Android Auto sisältyy jokaiseen varustetasoon ja moottorivalintaan.

UKK-osio

Onko Android Auto sen arvoinen?

Android Auto mahdollistaa puhelimen käytön ajon aikana turvallisesti ja helposti. Sinänsä järjestelmä on todellakin kannattava, ja kun olet kerran käyttänyt sitä, et enää koskaan palaa käyttämään auton sisäänrakennettua infotainment-järjestelmääsi. Käyttöliittymä on suurin piirtein sama kuin puhelimessasi, joten järjestelmään on helppo tutustua muutamassa sekunnissa.

Lisäksi tällaisten järjestelmien avulla voit käyttää suosikkisovelluksiasi suoraan auton tärkeimmässä infotainment-järjestelmässä. Ei yksinkertaisesti ole mitään syytä, miksi et valitsisi Android Autoa, varsinkin jos hankit yhden näistä upouusista langattomista järjestelmistä.

Kuinka paljon Android Auto maksaa?

Android Auto -sovelluksen käyttö on ilmaista, eikä sinun tarvitse maksaa mitään, jos haluat ladata sen Google Play Storesta. Jos kuitenkin haluat, että autossasi on edes tämäntyyppisiä tekniikoita, joudut todennäköisesti maksamaan niiden hankkimisesta noin muutaman sadan dollarin verran.

  Paras auto uusille vanhemmille

Android Auto kuitenkin todennäköisesti nostaa autosi yleistä jälleenmyyntiarvoa, mikä tarkoittaa, että saat osan kustannuksista takaisin. Jos valitset Android Auton, sinun ei myöskään tarvitse maksaa auton navigointijärjestelmästä, koska Google Maps on kaikkia näitä järjestelmiä parempi.

Onko Android Auto parempi kuin Apple Car Play?

Android Auton ja Apple Car Playn vertailu on kuin vertaisi omenoita appelsiineihin. Ne ovat enemmän tai vähemmän samanlaisia ottaen huomioon niiden tarjoamat ominaisuudet, ja on selvää, että Androidia käyttävät ihmiset suosivat Android Autoa, kun taas iOS-laitteita käyttävät ihmiset suosivat Apple Car Playta.

Molemmat järjestelmät ovat yhtä hyviä, mikä tarkoittaa, että teet huonon päätöksen käyttämällä jompaakumpaa niistä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z