Parhaat käytetyt autot, joissa on kuolleen kulman tunnistus

Seuraavaa autoa ostaessasi sinun on asetettava tietyt auton ominaisuudet tärkeysjärjestykseen muiden edelle riippuen henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja siitä, mitä pidät tärkeimpänä. Vaikka ylellisyydestä tinkiminen ei olekaan niin kohtuutonta, turvallisuudesta tinkiminen on varmasti kohtuutonta.

Tämä tarkoittaa sitä, että olipa valitsemasi auto mikä tahansa, sen on oltava myös turvallinen, koska se on kiistatta kaikkein tärkein näkökohta. Vaikka useimmat ihmiset eivät koskaan joudu vaikeuksiin eikä heidän tarvitse luottaa keskeisiin turvallisuusnäkökohtiin, kuten turvatyynyjen avautumiseen tai tehokkaisiin puristusvyöhykkeisiin, onnettomuuksien ohjelmallisen estämisen kaltaisia ominaisuuksia käytät päivittäin.

Hyvä esimerkki tällaisesta järjestelmästä on kuolleen kulman valvonta, järjestelmä, joka on suunniteltu valvomaan kuollutta kulmaasi, jotta voit aina olla varma, että kaistanvaihto on turvallista. Nämä järjestelmät ovat melko yleisiä nykyaikaisissa autoissa, mutta jotkin niistä on luokiteltu korkeammalle kuin toiset.

Näin ollen kannattaa tutustua vuoden 2016 Honda Accord LX:ään, vuoden 2016 Honda Civic EX:ään, vuoden 2015 Chevrolet Cruze LS:ään, vuoden 2016 Honda Fit EX:ään ja vuoden 2016 Ford Focus SE:hen, jos haluat löytää täydellisen tasapainon kehittyneiden kuolleen kulman avustinjärjestelmien ja erinomaisen yleiskaluston välillä edulliseen hintaan.

2016 Honda Accord LX

Vuoden 2016 Honda Accord LX on loistava yleiskäyttöinen keskikokoinen sedan useimpien nykyaikaisten autojen ominaisuuksien osalta. Accord LX on siis edullinen, tilava, käytännöllinen ja tehokas samaan aikaan. Lisäksi siinä on Honda Sensing -turvapaketti, joka tarjoaa edistykselliset kuolleen kulman valvontajärjestelmät.

  Onko hybridi parempi kuin sähkö?

IIHS:n turvallisuustestien mukaan vuoden 2016 Accord on ylivoimainen useimpiin autoihin verrattuna, sillä se sai Top Safety Pick+ -luokituksen, mikä tarkoittaa, että se on turvallinen teknisestä näkökulmasta ja tarjoaa samalla ylivoimaisia turvallisuusohjelmiston ominaisuuksia.

2016 Honda Civic EX

Sekä Honda Civic että Honda Accord on rakennettu samankaltaiselle alustalle, mikä tarkoittaa, että molemmilla on vertailukelpoiset turvallisuusominaisuudet. Vuoden 2016 Civicissä on myös Hondan Sensing-turvapaketti, joka sisältää myös kuolleiden kulmien valvonnan.

Civic on myös IIHS:n turvallisuustestien ykkönen, mikä tarkoittaa, että se on varmasti houkutteleva ehdotus. Sekä Civic että Accord myyvät kuin hullut, mikä tarkoittaa, että nämä kaksi Honda-mallia ovat parhaita ostettavia Hondan muita kuin katumaasturimalleja.

2015 Chevrolet Cruze LS

Vuoden 2015 Chevrolet Cruze LS on yksi halvimmista tavoista, miten voit nauttia kehittyneestä kuolleen kulman valvontajärjestelmästä keskikokoisessa sedanissa. Lisäksi Cruze tarjoaa myös kauniisti suunnitellun sisätilan, jossa on paljon matkustajapaikkoja ja lokeroita joka puolella.

Voit valita monista eri varustetasoista, mutta sinun kannattaa valita LS-malli, jos haluat nauttia monista kehittyneistä turvajärjestelmistä. Lopuksi Cruze on myös uskomattoman polttoainetehokas ajoneuvo, ja sinun pitäisi olla sekä turvallinen että mukava, jos valitset sellaisen.

2016 Honda Fit EX

Sinun ei tarvitse nykyään edes päivittää suureen autoon nauttiaksesi edistyksellisestä kuljettajan avustinpaketista. Jopa pienikokoiseen 2016 Honda Fitiin on saatavana edellä mainittu Honda Sensing -paketti, joka sisältää edistyksellisen kuolleen kulman valvonnan.

  Mikä auto on Bumblebee

Sen lisäksi, että Honda Fit on turvallinen, sen hinta on kilpailukykyinen, mikä tarkoittaa, että se on myös edullinen aloituspaikka kehittyneillä ohjelmallisilla turvajärjestelmillä varustettuihin autoihin. Honda Fit on enimmäkseen räätälöity urbaaneihin kaupunkiympäristöihin, vaikka se pärjää sekä kaupungissa että maantiellä.

2016 Ford Focus SE

Hatchbackit eivät välttämättä ole suosituimpia autoja Yhdysvalloissa, mutta se ei tarkoita, että sellaisen omistaminen olisi jotenkin vähemmän kuin runsaasti nautittavaa. Vuoden 2016 Ford Focus on yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista Focus-malleista, mikä teki siitä myös loistavan käytetyn auton muutamaa vuotta myöhemmin.
Vaikka vuoden 2016 Focus SE on saatavilla erittäin houkuttelevaan hintaan, se ei tarkoita, että siitä puuttuisi olennaisia turvallisuusominaisuuksia, kuten kehittynyt kuolleen kulman valvonta. Vuoden 2016 Ford Focus SE saavutti myös ylivoimaisia turvallisuustuloksia sekä ohjelmiston että tekniikan näkökulmasta.

UKK-osio

Mikä tekee autosta turvallisen?

Auton turvallisuuden tärkein tekijä on nimetty ja kokenut kuljettaja, eikä mikään järjestelmä voi pelastaa sinua, jos et ole 100-prosenttisesti tarkkana ympäristöstäsi ajon aikana. Nykyaikaisissa autoissa on kuitenkin paljon älykkäitä tekniikka- ja ohjelmisto-ominaisuuksia, joiden tarkoituksena on minimoida onnettomuuteen joutumisen riskit.

Inhimillisen tekijän lisäksi tärkeimpiä turvallisuustekijöitä ovat tehokkaat puristumisvyöhykkeet ja törmäyssuoja, turvatyynyt ja turvavyöt. Näitä seuraavat ABS, luistonesto ja ADAS-järjestelmät, kuten kuolleen kulman valvonta, AEB, aktiivinen kaista-avustin, törmäyksenestojärjestelmät ja ristikkäisliikenteen varoitusjärjestelmät.

  Miten puhdistaa auto - mikä on paras tapa?

Ovatko autot muuttumassa turvallisemmiksi?

Teollisuuden edetessä nopeasti autoista on todellakin tulossa yhä turvallisempia, koska ne on nyt varustettu lukuisilla turvajärjestelmillä, joita ei ollut vielä muutama vuosi sitten. Nykyaikaiset autot ovat kuitenkin melko raskaita, mikä herättää paljon kysymyksiä turvallisuuden kannalta, varsinkin jos otetaan huomioon jalankulkijat.

Niin tai näin, nykyaikaiset autot ovat todellakin turvallisempia, koska niissä on kaikenlaisia turvalaitteita. Nykyiset törmäystestisäännökset edellyttävät, että monet näistä ominaisuuksista ovat vakiovarusteena jokaisessa autossa, mikä lisää myös yleistä turvallisuutta autossa.

Mitkä autotyypit ovat turvallisimpia?

Maasturit, tila-autot, suuret sedanit ja lava-autot ovat markkinoiden turvallisimpia autoja, koska ne ovat sekä raskaita että hyvin eristettyjä. Tämä tarkoittaa, että etäisyys ajoneuvoon törmäävän vieraan esineen ja sinun itsesi välillä on paljon suurempi kuin jos olisit viistoperäisessä autossa.

Joidenkin tutkimusten mukaan maasturilla ajaminen jopa pienentää kokonaiskuoleman mahdollisuutta auton sisällä jopa 50 prosenttia. Oli miten oli, mitä parempi kuljettaja, sitä turvallisempi auto, joten varmista aina, että olet ajamisen aikana parhaimmillasi riippumatta siitä, kuinka suotuisalta tilanne näyttää.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z