Parhaat käytetyt autot, joissa on lämmitetyt istuimet

Mukavuus autossa on olennaisen tärkeää nautinnollisen ajokokemuksen kannalta, mikä tarkoittaa, että kyseisessä autossa on oltava olennaiset mukavuusominaisuudet, kuten miellyttävä ajo, mukavat istuimet, joissa on lämmitys, ja paljon tilaa sinulle ja matkustajille.

Jos kuitenkin haluat maksimoida ajomukavuutesi, sinun on käytettävä valtavasti rahaa, mikä ei välttämättä ole mahdollista useimmille asiakkaille. Sinänsä sinun on myös valittava auto, jonka ylläpito ei ole kallista, sillä useimmat autot, joissa on kaikenlaisia vempaimia, ovat yleensä kalliita ylläpidon suhteen.

Käytetty mukava auto voi yhtä hyvin olla paras toimintatapa, jos haluat hyötyä tällaisista ominaisuuksista, ja vuoden 2016 Chevrolet Malibu on todella kilpailukykyinen käytetty sedan, jonka voit ostaa juuri nyt. Vuoden 2016 Hyundai Tucson on loistava katumaasturi, joka tarjoaa myös lämmitetyt istuimet ja kaikenlaisia mukavuuksia.

Jos haluat mukavan ja suhteellisen ylellisen viistoperän, tutustu vuoden 2016 Lexus CT Hybridiin. Jos urheiluautot ovat sinun makuusi, vuoden 2016 Ford Mustang EcoBoost Premium tarjoaa parasta vastinetta rahalle. Lopuksi, jos haluat suuren maasturin, tutustu vuoden 2016 Chevrolet Suburbaniin.

2016 Chevrolet Malibu Premier – 16-19 000 dollaria.

Jos haluat yhdistää suuren arvon ja helposti lähestyttävän ylellisyyden, vuoden 2016 Chevrolet Malibu on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Malibu uudistettiin perusteellisesti mallivuodeksi 2016, joten se näyttää edelleen suhteellisen tuoreelta ja sitä voi helposti luulla upouudeksi autoksi, jos valitset oikean paketin.

Tästä huolimatta sinun pitäisi löytää sellainen, joka on varustettu Premier-paketilla, joka sisältää paljon ylellisiä mukavuuksia, kuten lämmitetyt ja jäähdytetyt etuistuimet. Tämä ei ole kovin yleistä alle 20 000 dollarin hintaluokassa, mikä tarkoittaa, että Malibu on paljon yli painorajansa. Lisäksi vuoden 2016 Malibu on myös luotettava auto, joka on saatavilla tehokkailla voimanlähdevaihtoehdoilla.

  Paras auto yöajoon

2016 Hyundai Tucson – 15-18 000 dollaria.

Vuoden 2016 Hyundai Tucson on melko samanlainen kuin Malibu, kun on kyse siitä, mitä saat rahoillesi vastinetta, sillä myös Tucson tarjoaa lämmitettävät ja jäähdytettävät istuimet etumatkustajille. Sen lisäksi, että Hyundai Tucsoniin on saatavana paljon ylellisyysominaisuuksia, jotka ennen oli varattu vain huippuluokan autoihin, se on myös tehokas ja melko haluttava.

Tämä johtuu siitä, että se tarjoaa korotetun ajoasennon ja paljon tilaa kaikille matkustajille. Luotettavuuden osalta vuoden 2016 Tucson näyttää olevan yksi aikakautensa vähiten ongelmallisista katumaastureista.

2016 Lexus CT Hybrid – 17-21 000 dollaria.

Viistoperäisiä autoja ei välttämättä pidetä markkinoiden halutuimpina autoina, vaikka ne tarjoavat melko paljon vastinetta siitä, ettei niistä tarvitse uhrata kovinkaan paljon. Sinänsä Lexus XT Hybrid on ylivertainen yleishybridi hatchback, koska se tarjoaa huippuluokan tehokkuutta, huippuluokan turvallisuutta ja huippuluokan luotettavuutta.

Jopa perusmallissa on lämmitettävät istuimet, mutta voit päivittää sen urheilullisempaan tai ylellisempään varusteluun mieltymystesi mukaan. Vuoden 2016 CT on voittanut useita palkintoja siitä, että se on loistava monikäyttöauto jo vuonna 2016, mikä tarkoittaa, että se on edelleen loistava käytetty autovaihtoehto vuonna 2021.

2016 Ford Mustang EcoBoost Premium – 20 000-25 000 dollaria.

Ford Mustangia ei pidetä luksusautona, mutta jos valitset vuoden 2016 Premium-varustelun, saat vakiona sekä jäähdytetyt että istuimet, mitä et odottaisi Mustangilta. Jos tähän yhdistetään ikoninen muotoilu, voimakas mutta tehokas voimanlähde ja melko kohtuullinen hinta, vuoden 2016 Mustang Premium on houkutteleva vaihtoehto.

  Missä luksusautoissa on kattoteline?

Tilamielessä Mustang tarjoaa paljon, vaikka siinä on teknisesti vain kaksi istumapaikkaa. Tavaratila on myös ylivoimainen verrattuna useimpiin segmenttinsä kaksiovisiin autoihin, eikä ajokokemus ole kovinkaan huono, vaikka kyseessä on urheiluauto.

2016 Chevrolet Suburban – 23-50 000 dollaria.

Jos haluat katumaasturin, jossa on mahdollisimman paljon tilaa, sinun on kuljettava Chevy Suburban -reittiä, sillä tämä 7-paikkainen jättiläinen tarjoaa paljon vastinetta rahalle. Suburban tarjoaa sekä lämmitetyt että jäähdytetyt istuimet, mikä on välttämätöntä ylivoimaiselle pitkän matkan autolle ja ihanalle työmatkalaiselle.

Sen lisäksi, että Suburban on mukava ja runsaasti tilaa, se on luotettava, haluttava ja pystyy vetämään raskaita kuormia. Sellaisenaan Suburban pyrkii yhdistämään sekä ylivertaiset päivittäiset maastoauto-ominaisuudet että hyödyllisyyden ja tilan kaikille matkustajille.

UKK-osio

Ovatko lämmitetyt istuimet sen arvoiset?

Se riippuu siitä, missä asut ja miten sinulla on tapana käyttää niitä. Objektiivisesti katsottuna lämmitetyillä istuimilla varustettu auto kannattaa, koska lämmitetty istuinvaihtoehto on yleensä suhteellisen edullinen verrattuna moniin kehittyneempiin istuinvaihtoehtoihin, mutta samalla se on myös suhteellisen hyödyllisempi.

Tästä huolimatta, jos asut lämpimässä ilmastossa tai et käytä koskaan lämmitettyjä istuimia, lämmitetyt istuimet sisältävän auton ostaminen ei välttämättä kannata. Siitä huolimatta lämmitetyt istuimet ovat kiistatta käyttökelpoisimmat ja toimivimmat istuinvaihtoehdot.

Ovatko tuuletetut istuimet sen arvoiset?

Vastaus tähän kysymykseen on hieman vaikeampi, koska tuuletettuja istuimia on erityyppisiä, ja jotkut niistä ovat tehokkaampia kuin toiset. Yksinkertaisin ilmaa kierrättävä tuuletettu istuinvaihtoehto on monille hyödytön, koska ilmaa ei jäähdytetä ja siten se tuskin tuntuu selässäsi.

  Missä autoissa on V6-moottori

Toisaalta, jos järjestelmässä käytetään jäähdytettyä ilmaa, tunnet varmasti jäähdytysominaisuudet, mikä tarkoittaa, että tämäntyyppiset ilmanvaihtojärjestelmät ovat todellakin kannattavia.

Ovatko hierovat istuimet sen arvoisia?

Hierovat istuimet ovat kiistatta suurin kikka kaikista istuinvaihtoehdoista, joita nykyään voi saada, koska ne maksavat yleensä paljon rahaa, mutta ne tarjoavat lähes aina vain vähän tai ei lainkaan hierontatoimintoja. Tämä johtuu siitä, että nämä järjestelmät perustuvat ensisijaisesti lannerangan tukityynyjen täyttymiseen ja tyhjenemiseen, mikä ei ole todellista hierontaa.

Näin ollen, jos tarkastelemasi auto ei tarjoa muuta kuin pelkän puhallettavan lantiotuen hierontatoiminnon, on parempi jättää se väliin, koska et todennäköisesti koskaan edes käytä sitä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z