Parhaat käytetyt luksussedanit ostettavaksi vuonna 2023

Parhaat käytetyt luksussedanit ostettavaksi vuonna 2023

Luksus sedan on yksi halutuimmista autotyypeistä, joita voit nykyään ostaa, sillä näissä autoissa on yleensä kaikki, mitä autolta voi toivoa. Ne ovat suuria, tilavia, mukavia, turvallisia, hyvin varusteltuja, tehokkaita ja haluttuja. Oli miten oli, monet ihmiset pelkäävät ostaa käytettyjä luksussedaneita, koska niiden ylläpito voi joskus olla painajainen.

Jos kuitenkin haluat parhaat käytetyt luksus sedanit ostettavaksi vuonna 2023, olet tullut oikeaan paikkaan, sillä aiomme nyt listata parhaat 2023 käytetyt luksus sedanit. Luettelon aluksi aiomme mainita vuoden 2017 Audi A4:n, sillä se on nyt 5 vuotta vanha ja on menettänyt melkoisesti arvoaan, mikä tekee siitä täydellisen tasapainon nykyaikaisuuden ja arvonalennuksen välillä.

Seuraavaksi vuorossa on vuoden 2017 Volvo S90, joka on paras vuonna 2023 ostettava keskikokoinen käytetty luksussedan sen uskomattoman hienostuneen matkustamon ja todella hienostuneen kyydin ansiosta. Paras käytetty suuri luksussedan on W222 S-luokka, kun taas paras ostettava kompakti luksussedan on Audi A3 Sedan.

Jos olet valmis käyttämään hieman enemmän rahaa johonkin erikoisempaan ja harvinaisempaan, muista tutustua Aston Martin Rapideen, sillä tämä upean näköinen luksussedan on nyt todella edullisesti hinnoiteltu.

Parhaat käytetyt luksussedanit

1. 2017 Audi A4

Vuoden 2017 Audi A4 oli poikkeuksellisen edistyksellinen auto tullessaan markkinoille, sillä se oli yksi ensimmäisistä autoista, jossa oli todellinen next-gen virtual cockpit ja yhtä vaikuttava minimalistinen sisustus. Korkealuokkaisten S-Line-varusteiden, Matrix LED -ajovalojen ja edellä mainitun Virtual Cockpit -ohjaamon ansiosta vuoden 2017 A4 tuntuu edelleen yhtä tuoreelta kuin vuonna 2017.

  Onko Volvo luksusmerkki?

Voit saada suhteellisen vähän ajetun esimerkin noin 24 000 dollarilla, mikä on varkaus ottaen huomioon, mitä saat. Vuoden 2017 C-luokka ja BMW F30 eivät ole läheskään yhtä kehittyneitä kuin A4, minkä vuoksi se on listamme ykkösauto. Lisäksi vuoden 2017 A4 ei ole kovin kallis huollettavaksi, vaikka se on suhteellisen luotettava.

2. 2017 Volvo S90

Volvo S90 esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2016, ja siitä lähtien se on ollut todella suosittu auto keskikokoisten luksussedanien segmentissä. Miksi valitsimme S90:n BMW 5-sarjan, Audi A6:n ja Mercedes E-Luokan sijaan, on se, että se näyttää pitävän arvonsa hieman paremmin ja on samalla hieman erilainen, jotain hieman tuoretta, sillä näistä kolmesta saksalaisesta sedanista on tullut aivan liian yleisiä.

Käytetyn S90:n saa nyt noin 27 000 dollarilla, mikä on todella hyvä hinta. Kyseisen aikakauden kolme saksalaista sedania ovat yleensä kalliimpia, varsinkin korkeammilla varustetasoilla, kun taas S90 on yläpäässä paljon edullisempi.

3. Mercedes-Benz S-luokka 2014

Jos haluat huippuluokan käytetyn Mercedes-Benz S-luokan, kannattaa hankkia ennen faceliftia valmistettu W222, sillä se maksaa nyt alle 30 000 dollaria suhteellisen vähän kilometrejä ajetusta yksilöstä. W222 oli heti menestys, kun se tuli markkinoille, koska se oli myös yksi ensimmäisistä sedaneista, joissa oli teknologiapainotteinen matkustamo, joka on ikääntynyt vuosien varrella arvokkaasti.

Yövalot päällä W222 S-luokka tuntuu aivan yhtä erikoiselta kuin se tuntui ilmestymisajankohtanakin. Koska auton arvon aleneminen on ollut niin jyrkkää, yli 120 000 dollaria maksanut auto on nyt saatavissa vain 30 000 dollarilla, mikä on melko uskomatonta.

  Mikä on paras käytetty luksusauto?

4. 2018 Audi A3 Sedan

Jos koolla ei ole väliä, kannattaa harkita vuoden 2018 Audi A3 Sedania, joka on nyt myös yksi mielenkiintoisimmista käytetyistä luksussedanista, joita voit ostaa. Tämän aikakauden CLA-luokka ei koskaan oikein miellyttänyt ketään, kun taas BMW:n 2-sarja on aivan toisenlainen auto. Sinänsä vuoden 2018 Audi A3 Sedan on paras pienikokoinen luksusauto, jonka voit ostaa.

Vain 20 000 dollarin tai alle sen hintainen 2018 A3 sedan on saatavana myös Audin digitaalisella ohjaamolla, Matrix-LED-valoilla ja todella hyvillä luotettavuusluvuilla. Vuoden 2018 malli on itse asiassa päivitetty malli, joka ulottuu takaisin vuoden 2013 A3:een, ja Audilla oli paljon aikaa täydellistää sitä sillä välin.

5. 2016 Aston Martin Rapide.

Jos haluat jotain, mitä et näe joka päivä, jotain, joka huokuu ylellisyyttä, laatua ja hienostuneisuutta, kannattaa harkita käytetyn 2016 Aston Martin Rapiden ostamista. Tämän auton saa nyt 75 000 dollarilla, mikä on paljon rahaa, mutta saat V12-suihkumoottorin ja ulkonäön, joka voi tappaa.
Rapiden arvo tulee myös nousemaan lähivuosina, sillä nelioviset Aston Martin DB -tuotteet ovat yleensä todella suosittuja, kun ne saavuttavat muutaman vuosikymmenen iän.

FAQ-osio

Ovatko käytetyt luksussedanit sen arvoisia?

Jyrkkien arvonalennuskäyrien ansiosta luksussedanit vaikuttavat erittäin halutuilta, mutta monet ihmiset pelkäävät käytettyjen luksussedanien ostamista, koska niiden omistaminen ja käyttö ovat tunnetusti erittäin kalliita. Jos kuitenkin valitset suhteellisen vähän kuluneen ja hyvin hoidetun yksilön, sinun ei pitäisi olla kovin huolissasi.

  Mikä on BMW:n luksusversio?

Minä valitsisin käytetyn luksussedanin miettimättä kahdesti, sillä saamasi arvo on yksinkertaisesti vertaansa vailla. Toki voit halutessasi mennä jälleenmyyjälle ja ostaa upouuden Hyundai Accentin, mutta elämä on liian lyhyt tylsien autojen ajamiseen.

Miksi luksusautot menettävät arvonsa niin nopeasti?

Luksusautojen ostajat eivät halua pitää autojaan hallussaan liian pitkään, sillä he haluavat yleensä vaihtaa ne uudempiin malleihin. Tämä on osittain syynä siihen, että ne menettävät niin paljon arvoa, sillä useimmat ihmiset ovat valmiita siirtymään eteenpäin jo 3-5 vuoden omistusajan jälkeen.

Kun tähän yhdistetään se, että niiden omistaminen ja ylläpito on kallista, on ymmärrettävää, miksi ne menettävät arvonsa niin nopeasti. Lisäksi nämä autot ovat teknologiavetoisia, ja tämän päivän teknologia vaikuttaa vanhentuneelta jo muutaman vuoden kuluttua.

Mikä luksusautomerkki säilyttää arvonsa parhaiten?

Porsche on merkki, jonka autojen arvo on korkein muutaman vuoden kuluttua, koska lähes kaikki Porschen mallit ovat haluttuja eivätkä ne ole yhtä yleisiä kuin jotkut kilpailevat merkit. Monet 911-mallit käyvät kauppaa yli tarrahinnan vielä vuosienkin jälkeen, mikä on osoitus siitä, miten hyvin suunniteltuja Porsche-autot todella ovat.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z