Parhaat lava-autot lyhyille kuljettajille

Täydellisten autojen löytäminen lyhyelle kuljettajalle tarkoittaa sellaisten autojen etsimistä, jotka ovat täynnä lyhyille kuljettajille sopivia ominaisuuksia, kuten hyvä näkyvyys kaikkialle, paljon ohjauspyörän ja istuimen säätömahdollisuuksia, monitoiminen sähkötoiminen takaluukku, monitoimiohjauspyörät, paljon kahvoja ja helposti saavutettavat sisätilojen hallintalaitteet.

Lisäksi lyhyet kuljettajat hyötyvät myös sähköisesti avattavista tai jopa kiinteistä astinlaudoista, sähkösäätöisistä polkimista, korkeussäädettävästä jousituksesta ja asianmukaisesti säädetystä sisäergonomiasta. Vaikka nämä ominaisuudet eivät ole yhtä yleisiä kuin ensimmäisessä kappaleessa luetellut ominaisuudet, muutamat kuorma-autot tarjoavat niitä.

Kannattaa siis ehdottomasti tutustua Dodge RAM 1500:een, sillä RAM-kuorma-autoa pidetään parhaana kuorma-autona lyhyemmille kuljettajille, koska se tarjoaa lähes kaikki nämä ominaisuudet. Kannattaa myös harkita Honda Ridgelinea, jos olet ensisijaisesti kiinnostunut päivittäiskuljettajan kuorma-autosta.

Hiljattain julkaistu Ford Maverick on myös hyvä valinta, samoin Ford F150. Jos haluat mennä isoon sarjaan, tarkista GMC Sierra 2500/3000, koska tämä raskas kuorma-auto on paras vuonna 2021 hankittava kuorma-auto, joka on myös melko ystävällinen lyhyemmille kuljettajille.

Dodge RAM 1500 – Paras lava-auto lyhyille kuljettajille.

Dodge RAM 1500 on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista pickup-kuorma-autoista, koska se tarjoaa käytännöllisyyttä ja saavutettavuutta sekä lyhyille että pitkille kuljettajille. Kannattaa valita sellainen, jossa on sähköisesti avattavat astinlaudat, jotka helpottavat kuorma-autoon nousemista ja sieltä poistumista. Saatavilla on myös monitoiminen takaluukku, ja se kestää noin 2000 kiloa.

RAM 1500 -mallin istuimet ovat monisuunnassa säädettävissä kahdeksaan eri suuntaan, ja ohjauspyörän voi asettaa sydämen mielen mukaan. RAM 1500 on saatavana myös korkeussäädettävällä jousituksella, joka helpottaa entisestään kuorma-autoon nousemista ja sieltä poistumista. Lopuksi, tarjolla oleva näkyvyys on ylivoimainen useimpiin kuorma-autoihin verrattuna.

  Mitkä renkaat sopivat autooni

Honda Ridgeline – Loistava pickup-auto päivittäiseen ajamiseen.

Mitä tulee työmiehen kuorma-autoihin, useimmat yhdysvaltalaiset asiakkaat ovat innostuneita yhdysvaltalaisvalmisteisista kuorma-autoista, kuten RAM 1500:sta tai F150:stä. Joka tapauksessa Honda Ridgeline on todella hyvä kuorma-auto, vaikka se ei veto- ja vetokyvyltään pärjää useimmille yhdysvaltalaisille kilpailijoilleen.

Ridgeline hyötyy kuitenkin suuresta luotettavuudesta ja päivittäisestä ajettavuudesta, mikä tekee Ridgelinestä täydellisen valinnan niille, jotka yksinkertaisesti haluavat hyvän auton. Parasta Ridgelinessä on se, että se on uskomattoman helppokäyttöinen sekä matkustajaosaston että sängyn osalta.

Ford Maverick – Uusi tulokas pienikokoinen lava-auto.

Uusi Ford Maverick on loistava valinta, jos haluat jotain Ridgelinen kaltaista, mutta pidät enemmän Yhdysvalloissa valmistetuista kuorma-autoista. Alle 22 000 dollarin lähtöhinta tekee siitä yhden markkinoiden parhaista arvokkaimmista kuorma-autoista. Jos tähän yhdistetään kuorma-auton suhteellisen matala ajokorkeus, kyseessä on halpa kuorma-auto, johon on helppo nousta ja jota on helppo ajaa.

Tarjolla olevat moottorit ovat tehokkaita ja suorituskykyisiä, ja myös vetokyky on kokoonsa nähden riittävä. Maverickissä on paljon ominaisuuksia, jotka on tarkoitettu lyhyille kuljettajille, vaikka Maverickin koko on jo itsessään täydellinen lyhyemmille kuljettajille.

Ford F-150 – vertailukohta

Ford F-150 on Yhdysvaltojen myydyin auto syystä. Se johtuu siitä, että se tarjoaa loistavat päivittäiset ajo-ominaisuudet ja on samalla loistava työkäyttöön. Siinä on lähes kaikki ensimmäisessä kappaleessa luetellut lyhyttä kuljettajaa helpottavat ominaisuudet, jotka tekevät F150:stä loistavan kaikenkokoisille kuljettajille.

  Mikä on paras urheiluauto lihaville ihmisille?

Tarjolla oleva näkyvyys on täydellinen, ja F-150:n ohjattavuus on paljon parempi kuin mitä pick-up-kuorma-autolta voisi odottaa. Uudessa 2022-mallissa on nyt tarjolla myös loistavia moottoreita, mukaan lukien myös hybridivaihtoehto. Sinänsä kannattaa ehdottomasti harkita F-150:tä, sillä se on loistava yleiskäyttöinen kuorma-auto.

GMC Sierra 2500/3000 – Paras täysikokoinen kuorma-auto tällä hetkellä.

Uusi GMC Sierra näyttää olevan markkinoiden korkeimmalle arvioitu täysikokoinen kuorma-auto tällä hetkellä. Siinä on paljon ominaisuuksia tehtaalta lähtien, mutta se on myös suhteellisen edullisesti hinnoiteltu, jos haluat siirtyä sarjassa ylöspäin. Voit myös valita yksiakselisen ja kaksiakselisen kokoonpanon välillä.

Parasta 2500-mallissa on se, että se tarjoaa parhaan ajokokemuksen kaikista täysikokoisista kuorma-autoista tällä hetkellä. Se tarjoaa myös melko mukavan ja helppokäyttöisen ajokokemuksen, jossa on paljon säätöjä ja lyhyitä kuljettajaystävällisiä ominaisuuksia.

UKK-osio

Mitä etuja pick-up-kuorma-auton ostamisesta on?

Pick-up-kuorma-autot ovat loistavia, koska niissä yhdistyvät käytännöllisyys ja ajettavuus melko saavutettavaan hintaan. Tämä tarkoittaa sitä, että ne eivät ole kaukana useimmista maastureista maastoajossa, kun taas ne ovat huomattavasti parempia työympäristöissä, joihin kuuluvat vetäminen ja rahdin kuljettaminen.

Nykyään voit saada pickupin, jossa on myös runsaasti ylellisyysominaisuuksia, mikä tekee niistä täydellisiä jopa päivittäisiin ajotehtäviin. Ne tarjoavat myös korotetun ajoasennon, melko turvallisen alustan ja paljon kilpailua lähes kaikissa hintaluokissa.

  Missä ajoneuvossa on hiljaisin matkustamo?

Mitä haittoja pick-upin ostamisessa on?

Vaikka useimmat valmistajat varustavat kuorma-autonsa monilla ylellisyys- ja mukavuusominaisuuksilla, ne eivät silti ole läheskään yhtä haluttuja ja ylellisiä kuin jotkin tavalliset maasturit. Lisäksi ne ovat suosittuja vain muutamilla alueilla ympäri maailmaa, mikä tarkoittaa, että niitä ei ole valmistettu tietyille markkinoille ympäri maailmaa.

Ne eivät ole kovin maastokelpoisia, vaikka niissä onkin korotettu ajoasento. Ne ovat usein hienostelemattomia ja hieman vanhanaikaisia verrattuna useimpiin maastureihin. Lisäksi ne eivät ole kovin tilavia matkustajatilojen osalta, koska niissä uhrataan usein matkustajatilaa suuremman vuodetilan hyväksi.

Ovatko katumaasturit lyhyemmille kuljettajille parempia kuin lava-autot?

Se riippuu siitä, miten sinulla on tapana käyttää autoa. Jos arvostat lava-auton tarjoamaa hyödyllisyyttä, on järkevää valita sellainen maasturin sijaan. Jos et kuitenkaan ole työmies, maasturi tarjoaa todennäköisesti paremman ajokokemuksen.

Niin tai näin, kaikki riippuu juuri niistä malleista, joista olet kiinnostunut, joten muista vertailla niitä useimmissa suhteissa, jotta voit tehdä järkevän ostopäätöksen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z