Parhaat luksusautojen ohjauspyörät

Jotta autoa voidaan pitää luksusautona, sen on tarjottava paljon enemmän kuin tavallisempi auto. Tämä tarkoittaa, että luksusautossa on oltava hienostuneen näköinen ulkopuoli, sisätilat täynnä laadukkaita materiaaleja ja kytkimiä sekä varmempi ajokokemus.

Me ihmiset olemme kuitenkin suunniteltu vastaanottamaan tietoa ulkomaailmasta useiden aistien kautta, mikä tarkoittaa, että kulutamme ylellisyyttä ensisijaisesti näön, hajun, kosketuksen ja kuulon kautta. Näkö on kiistatta tärkein, koska sen avulla voit vastaanottaa tietoa nopeasti ja luotettavasti.

Kuulo on yhtä tärkeä, koska se antaa laajemman kuvan siitä, miten hyvin auto on eristetty ja miten hienosäätöiset kaiuttimet ovat. Oli miten oli, autojen kanssa ollaan silti vuorovaikutuksessa koskettamalla niitä, ja ohjauspyörä on keskeinen kohta, jossa kädet ovat suurimman osan autossa vietetystä ajasta.

Siksi hyvännäköinen ohjauspyörä on luksusautossa välttämätön, ja Porsche Panamera, Mercedes Benz E63 AMG, Audi R8 ja BMW M5 ovat luksusautoja, joissa on parhaimman näköiset ohjauspyörät.

2022 Porsche Panamera – Minimalismi ja insinööritaito kohtaavat.

Porsche Panamera on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, ja niin on myös Porschen nykyään kuuluisa GT Sports -ohjauspyörä. GT Sports -ohjauspyörä ei kuulu useimpien Porschien vakiovarusteisiin, mutta se on ehdottomasti päivityksen arvoinen, sillä se näyttää, tuntuu ja toimii täydellisesti.

Porsche suunnitteli tämän ohjauspyörän niin, että se on sekä ylellinen että urheilullinen, sillä voit valita joko täysnahkaisen tai Alcantara-ohjauspyörän sen mukaan, mitä haluat. Sen lisäksi, että tämä ohjauspyörä näyttää upealta, kaikki on sijoitettu täydellisesti, mikä tarkoittaa, että sitä on uskomattoman intuitiivinen käyttää.

  Parhaat viistoperäiset autot pitkille kuljettajille

2022 Mercedes Benz E63 AMG – Teknologia kohtaa suorituskyvyn

Upouusi Mercedes E63 AMG on varustettu kaikkien aikojen komeimmalla Mercedes Benz -ohjauspyörällä, sillä siinä yhdistyvät uskomattoman futuristinen 5-puolainen muotoilu ja LED-näytöt, jotka on asennettu suoraan itse ohjauspyörään. Nämä näytöt voivat vaihtua haluamasi mukaan, mikä on ensimmäinen kerta, kun tällaisia toimintoja on hyödynnetty ohjauspyörässä.

Sen lisäksi, että ohjauspyörä on teknisesti älykäs, se on itsessään vahvasti pehmustettu ja keskittyy suorituskykyiseen ajamiseen. Kaikkialla ratissa on käytetty hienoja materiaaleja, kuten alumiinia, nahkaa ja Alcantaraa, mikä tekee siitä pitävän ja hämmästyttävän näköisen.

Audi R8 – Vanha koulukunta kohtaa uuden koulukunnan.

Audi R8 on täydellinen kompromissi menneen ja tulevan välillä, sillä se tarjoaa edelleen V10-sydänmoottorin, mutta moottori on yhdistetty huippuluokan DCT-vaihteistoon ja erittäin futuristisen näköiseen sisustukseen. On syytä mainita, että R8:n sisätilat eivät ole muuttuneet kovinkaan paljon pitkään aikaan, mutta ne näyttävät silti edelleen upeilta.

R8:n sisätilojen keskipiste on epäilemättä ohjauspyörä. Ohjauspyörä on melko pieni, mikä korostaa suorituskykyä ja käsiteltävyyttä. Ohjauspyörä on myös pehmustettu ja täynnä reikiä, jotka saavat sen näyttämään siltä, että se on peräisin jostain muusta kuin vain autosta. Jos päivität ohjauspyörän jälkimarkkinahiilipyörällä, se on kiistatta paras ohjauspyörä.

BMW M5 – Suorituskyky kohtaa ylellisyyden

Uusi BMW M5 on todellinen ylellinen suorituskykyauto. Vaikka M5:ssä on yli 600 hv:n V8-moottori, se on silti uskomattoman ylellinen. BMW suunnittelee ohjauspyöränsä tarkoituksella huomattavasti voimakkaammiksi kuin kilpailijat, mikä erottaa BMW M -ohjauspyörät muista ja tekee niistä ainutlaatuisen näköisiä ja tuntuisia.

  Mikä on mukavin auto senioreille?

Tämä tarkoittaa, että nämä ohjauspyörät huokuvat itsevarmuutta ja ylellisyyttä, varsinkin jos valitset BMW M -kolmiväriset tikkaukset, jotka myös erottavat BMW:n muista. Tässä ohjauspyörässä on kaksi kirkkaanpunaista M-mode-painiketta, joiden avulla voit esiasettaa räätälöitävissä olevia ajotiloja, jotka voivat muuttaa M5:n ylellisestä cruiserista vakavasti otettavaksi suorituskykyiseksi autoksi silmänräpäyksessä.

UKK-osio

Missä superautoissa on parhaimman näköiset ohjauspyörät?

Pagani Huayrassa on kaikkien superautojen parhaimman näköinen ohjauspyörä, mikä on melko rohkea väite. Syy siihen, miksi tämä ohjauspyörä näyttää muita paremmalta, on se, että siinä ei ole yhtään muovipalaa missään kohtaa ohjauspyörää.

Pagani käyttää ohjauspyörissään korkealaatuista nahkaa ja alumiinia, ja heti kun näet sellaisen henkilökohtaisesti, ymmärrät, miksi Pagani tekee sen parhaiten. Huayran lisäksi Lamborghini Sesto Elementossa on kaikkien aikojen futuristisimman näköinen ohjauspyörä, kun taas Mercedes AMG:n uudessa hyperautossa käytetään kirjaimellisesti F1-ohjauspyörää maantieautossa.

Mikä on kaikkien aikojen oudoimman näköinen ratti?

On olemassa monia outoja ohjauspyöriä, mutta niistä kaikista oudoin löytyy Maserati Boomerangista. On epäoikeudenmukaista edes kutsua tuota kapistusta ratiksi, koska se ei edes näytä siltä. Lancia Stratos Sibilo on myös auto, jossa on äärimmäisen oudon näköinen ohjauspyörä, ja sama tarina pätee Citroen DS21:een.

Subaru XT on festivaali tai omituisuus, jota korostetaan oudon näköisellä epäsymmetrisellä ohjauspyörällä. Myös XT:n vaihteenvaihtaja näyttää oudolta, sillä se muistuttaa 1980-luvun retrofutuurin peliohjainta. Spyker C8 Spyder on hollantilaisvalmisteinen urheiluauto, joka perustuu 2000-luvun Audin V8-moottoriin. Vaikka auto näyttääkin upealta, ohjauspyörästä ei voi sanoa samaa.

  Mikä on tilavin sedan?

Voinko vaihtaa autoni ohjauspyörän?

Voit todellakin vaihtaa ohjauspyörän, mutta sinun on varmistettava, että valitsemasi ohjauspyörä täyttää myös kaikki turvallisuusvaatimukset. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjauspyörän pohjassa on aina oltava aktiivinen turvatyyny ja että kaikki ohjauspyörän painikkeet toimivat tarkoitetulla tavalla.

Varmista myös, että uusi ohjauspyörä ei estä ohjauspylvään hallintalaitteita. Paras toimintatapa olisi vaihtaa ohjauspyörä saman valmistajan samanlaiseen tai alkuperäiseen pyörään perustuvaan jälkiasennettuun ohjauspyörään.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z