Parhaat suorituskykyiset ilmansuodattimet B7 Audille

Liikenteen saasteiden lisääntyessä kaikkialla autojen moottorit heikkenevät ja saattavat tulla toimintakyvyttömiksi, vaikka ne eivät olisi vielä kovin vanhoja. Siksi sinun on investoitava korkealaatuisiin ilmansuodattimiin, jotta voit suojella moottoriasi ja pitää ne toiminnassa pitkään.

Tehokas ilmansuodatin estää hyönteisten, kovien hiukkasten, roskien ja jopa pölyn pääsyn moottoriin. Näin se varmistaa, että moottori toimii keskeytyksettä.

Kun kaikki tällaiset epäpuhtaudet on suodatettu pois, moottori voi keskittyä tarjoamaan muille osille mahdollisimman hyvän polttoaineen ja ilman seoksen. Näin ajoneuvo voi toimia koko ajan optimaalisessa kunnossaan, jolloin saat haluamasi nopeuden ja tehokkuuden.

Valitettavasti ihmiset, erityisesti aloittelevat kuljettajat, eivät ole kovin tietoisia siitä, millaisia ilmansuodattimia heidän tulisi käyttää. Markkinoilla on nykyään saatavilla hyvin laaja valikoima ilmansuodattimia jokaiseen malliin, mikä voi aiheuttaa hämmennystä, kun valitaan, mikä suodatin ostetaan.

Tyypillisesti auton ilmansuodattimet luokitellaan kolmeen eri tyyppiin niiden muodon mukaan. Nämä tyypit ovat:

  • Sylinterimäiset suodattimet
  • Suodatinpaneelit
  • Pyöreät suodattimet
    Joskus suodattimet erotetaan toisistaan myös materiaalin perusteella. Näitä ovat mm:
  • Puuvilla
  • Vaahtomuovi
  • Synteettinen paperi
    Valinta tällaisten vaihtoehtojen välillä voi olla vaikeaa, varsinkin jos ostat ilmansuodattimia ensimmäistä kertaa. Lisäksi jotkin suodattimet toimivat parhaiten joissakin malleissa, mutta ovat täydellisiä epäonnistujia, kun niitä käytetään muiden mallien kanssa.

Onneksi on olemassa suuri määrä ilmansuodattimia, joihin Audi B7:n omistaja voi investoida. Kaikki näistä eivät kuitenkaan ole kokeilemisen arvoisia. Siksi olemme koonneet luettelon muutamasta parhaasta B7-Audi-ilmansuodattimesta, joita voit kokeilla suojellaksesi moottoriasi ja saadaksesi siitä maksimaalisen suorituskyvyn.

  Audi A3 Luotettavuus

1. Revo Propanel-ilmansuodatinelementti Audi A4 B7 B7

Tämä on epäilemättä tehokkain ilmansuodatin Audi B7 -autoosi, käytitpä sitä sitten kilpailussa tai vain tavallisessa ajossa maantiellä. Tämä suodatin on suunniteltu toimimaan suorana korvaavana, ja voit helposti kiinnittää sen B7:n ilmalaatikkoon aina halutessasi.

Tämä suodatin on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, ja siinä on useita vaahtomuovikerroksia, jotka takaavat maksimaalisen suodatuksen ja pitävät moottorin ilman täysin puhtaana. Se suodattaa lähes kaikki pölyhiukkaset ja muut roskat tehokkaasti ja on myös pestävä. Tämä tarkoittaa, että voit helposti poistaa sen muutaman päivän käytön jälkeen, pestä sen ja kiinnittää sen takaisin nauttiaksesi jälleen maksimaalisesta suodatuksesta.

Tämä ilmansuodatin takaa tehokkaan suodatuksen jopa vuoden ajan, ja siinä on myös rajoittamaton takuu. Sen rektifioitu vaahtomuovi on valmistettu polyesteristä, joka ei aiheuta haittaa ilmavirralle. Kun käytät tätä suodatinta, voit myös huomata merkittävän kasvun kiihtyvyys- ja hevosvoimamäärissäsi.

2. K;N Simple-ilmansuodatin

K;N on nimi, johon lähes jokainen Audi-harrastaja ja -käyttäjä luottaa. Jos etsit tehokasta ilmansuodatinta Audi B7:ään tai useisiin muihin Audi-malleihin K;N:ltä, olet oikeassa paikassa. Tämä yksinkertainen ilmansuodatin on saanut nimensä sen asennusprosessin vuoksi, joka on niin yksinkertainen, että jopa henkilö, jolla ei ole mitään autotietämystä, voi olla ässä ilman suurta ulkopuolista apua.

  Audi RS6 Avant Luotettavuus

Varmista vain, että otat sen ulos yöllä tai muutama tunti ennen asennusprosessia, annat sen kuivua ilmassa ja aloitat sitten sen asennuksen. Prosessi ei vie sinulta enempää kuin 20 minuuttia.

Mitä tulee sen työskentelyyn ja tehokkuuteen, sinun ei pitäisi odottaa sen tekevän ihmeitä, jos olet aina kilparadoilla. Tämä ilmansuodatin voi kuitenkin olla erinomainen, kun sitä käytetään tavallisena ilmansuodattimena autossa, jota käytetään enimmäkseen kaupunkiteillä.

Tämä ilmansuodatin on teräksestä valmistettu paneelisuodatin, joka voi auttaa pitkäikäisyydessä ja parantaa kiihtyvyyttä ja hevosvoimia varsin vaikuttavasti. Se on myös tehty kestämään jopa 10 vuotta, ja sillä on 10 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa, että voit säästää melko paljon rahaa, jonka muuten käyttäisit kertakäyttösuodattimiin, joten tätä suodatinta on liian hyvä jättää käyttämättä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z