Parhaat superautot lyhyille kuljettajille

Ei ole mikään salaisuus, että useimmat superautot uhraavat tilaa suorituskyvyn vuoksi, ja tämä pätee sekä matkustajatilaan että tavaratilaan. Keskimoottoriset superautot ovat tunnetusti epäkäytännöllisiä tilan suhteen, kun taas etumoottoriset superautot ovat hieman käyttökelpoisempia.

Jos olet kuitenkin lyhyempi kuljettaja, sinun pitäisi helposti pystyä ajamaan kaikkia superautoja, koska ne on joka tapauksessa suunniteltu lähinnä lyhyemmille kuljettajille. Jotkin merkit, kuten Lamborghini, ovat tunnetusti sisältä ahtaita, mikä tekee niistä lähes käyttökelvottomia yli 180-senttisille kuljettajille.

Kannattaa siis ehdottomasti tutustua Lamborghini Huracan EVO RWD:hen, sillä tämä italialainen täysverinen superauto tarjoaa parhaan ajokokemuksen kaikista tällä hetkellä markkinoilla olevista superautoista. Ferrari F8 Tributo on myös kaikin puolin hämmästyttävä auto, ja samaa voi sanoa McLaren 720S:stä.

Jos haluat superauton suorituskyvyn, mutta haluat silti jokapäiväisen auton, tutustu Porsche 991 Turbo S:ään. Jos kuitenkin haluat markkinoiden tämän hetken parhaalta kuulostavan superauton, jossa yhdistyvät suorituskyky, mukavuus ja tyyli, tutustu Ferrari 812 Superfastiin.

Lamborghini Huracan EVO RWD – Paras keskimoottorinen superauto, jonka voit ostaa juuri nyt.

Lamborghini Huracan on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta se ei tarkoita, että ”lähtötason” Lambo olisi mitään muuta kuin näyttävä. Aikana, jolloin kaikki keskimoottoriset Ferrari-, McLaren- ja Porsche-mallit menevät pienennetyllä turbomoottorilla, Huracanissa on edelleen ihastuttava 5,2-litrainen V10-luokan imumoottori.

Jos moottori yhdistetään salamannopeaan DCT-vaihteistoon ja RWD-asennukseen, kyseessä on täydellinen keskimoottorinen superauto. Sisätilat sopivat täydellisesti lyhyemmille kuljettajille, sillä se tasapainottaa tilaa ja suorituskykyä kauniisti.

  Onko öljynvaihto jälleenmyyjäliikkeessä halvempaa?

Ferrari F8 Tributo – Kaikkien aikojen paras V8-turbomoottori.

Ferrari on kiistatta koko planeetan paras superautomerkki, mutta monet ovat varmasti samaa mieltä siitä, että uusimmat Ferrari-mallit eivät ole enää sitä, mitä ne olivat ennen. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että uudet Ferrarit tarjoavat aivan liikaa tehoa turboahdetuista moottoreista, joita ei voi verrata vanhempiin 8-sylinterisiin huutajiin.
Niin tai näin, Ferrari F8 Tributo sai nimensä ihanasta 3,9 litran V8-moottorista, joka tuottaa 710 hevosvoimaa, mikä on 100 hevosvoimaa enemmän kuin Huracan EWO RWD. Tarjolla olevat tilat sopivat täydellisesti lyhyemmälle kuljettajalle, koska se priorisoi matalaa ajoasentoa.

McLaren 720S – Suorituskykysopimus.

Saattaa kuulostaa naurettavalta, että 200 000 dollarin hintaista superautoa voidaan pitää edullisena, mutta 720S:n tiedetään menettävän arvonsa melko paljon 2. käden markkinoilla, mikä ei ole eduksi, jos olet ostamassa sitä uudesta. Jos olet kuitenkin ensisijaisesti kiinnostunut tuskin käytetyistä superautoista, 720S on oikea valinta, koska se tarjoaa hintaansa nähden parhaan suorituskyvyn.

720S:n voimanlähteenä on 4,0-litrainen V8-kaksoisturboahdettu moottori, jossa on yli 720 hevosvoimaa, mikä tekee 720S:stä yhden nopeimmista autoista, joita voit nykyään ostaa. Nopeuden lisäksi 720S näyttää avaruusalukselta, ja se sopii täydellisesti sekä pidemmille että lyhyemmille kuljettajille, koska sen ajoasento on hyvin säädettävissä.

Porsche 911 Turbo S – Markkinoiden paras päivittäiskuljettajan superauto.

911-mallin uusi 992-sukupolvi on ollut myynnissä jo niin kauan, että sen ostaminen on houkutellut. Suorituskyvyn osalta 911 Turbo S on ylivoimainen, sillä et ikinä odottaisi 911:n pystyvän ohittamaan suurinta osaa tämän listan autoista.

  Onko kaikissa uusissa autoissa peruutuskamerat?

Turbo S:n taakse asennetun, yli 600 hv:n turboahdetun 6-sylinterisen moottorin ansiosta Turbo S yltää helposti 100 km/h:n vauhtiin paikaltaan selvästi alle 3 sekunnin rajan. Sen lisäksi, että Turbo S on huiman nopea, se tarjoaa parhaan mukavuuden ja suorituskyvyn suhteen, koska se on täynnä kaikkia 2000-luvun ominaisuuksia.

Ferrari 812 Superfast – Markkinoiden paras Grand Tourer -superauto.

Ferrari 812 Superfastissa on kiistatta paras moottori kaikista tässä artikkelissa luetelluista autoista puhtaan tunteen ja raa’an suorituskyvyn osalta, sillä 6,5-litrainen, luonnollisesti imetty V12-moottori tuottaa 810 hv. Tämän ansiosta 812 saavuttaa huippunopeuden, joka on 211mph, mikä asettaa sen tämän listan kärkeen huippunopeuden osalta.

812 on sekä käytännöllinen että erittäin nopea, mikä on myös etumoottorisen superauton suuri etu. Tilaa on riittävästi sekä lyhyille että pitkille kuljettajille, ja jos haluat nauttia V12:n ihanasta äänentoistosta, valitse ehdottomasti avoauto GTS-versio.

UKK-osio

Mikä on tärkein tekijä, joka on otettava huomioon superautoa ostettaessa?

Superautot maksavat kohtuuttomia summia rahaa, minkä vuoksi niitä on vaikea hankkia edes niille, joilla on kuusinumeroinen pankkitili. Näin ollen tärkein seikka, joka on otettava huomioon superautoa ostettaessa, on sen säilytysarvo muutaman vuoden omistuksen jälkeen, joka voi joskus parhaimmillaan olla sama kuin MSRP-arvo.

Tällaisia superautoja valmistetaan yleensä pienempiä määriä, mutta joidenkin autojen, kuten Huracan RWD:n, tiedetään pitävän arvonsa hyvin, vaikka niiden tuotantoa ei ole rajoitettu. Toisaalta 720S:ää ei myöskään ole rajoitettu valmistaa, mutta se menettää arvoaan kuin hullu uudesta lähtien.

  Voinko vain pestä autoni vedellä?

Mitkä ovat parhaat superautot pidemmille kuljettajille?

On paljon vaikeampaa ostaa superauto, jos olet pitkä, kuin jos olet lyhyt. Joka tapauksessa kannattaa ehdottomasti tutustua Audi R8:aan, jos haluat todellisen keskimoottorisen superauton, mutta et mahdu Lamborghini Huracaniin. Chevy Corvette on myös hyvä vaihtoehto ostaa, koska siinä on paljon sisätilaa.

Ferrari 812 sopii täydellisesti sekä lyhyemmille että pidemmille kuljettajille, mutta Ferrari 599 tarjoaa kaikista Ferrarin superautoista eniten jalkatilaa.

Mikä tekee hyvästä superautosta hyvän?

Hyvän superauton on tasapainotettava toiminnallisuus ja muoto kauniisti, jotta se olisi loistava. Olemme nähneet superautoja, jotka asettavat toiminnon muodon edelle, kuten McLaren Senna, mikä tarkoittaa, että tämä ”hyperauto” on saanut paljon kritiikkiä muotoilun osalta.

Toisaalta Ford GT:n kaltaiset superautot onnistuvat tasapainottamaan ulkonäön ja suorituskyvyn kauniisti. Lisäksi hienossa superautossa on oltava jännittävä moottori, sen on myös herätettävä draamaa ja silti pystyttävä ohittamaan 99 prosenttia autoista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z