Parhaat urheiluautot lyhyille kuljettajille

Jos olet lyhyt ja etsit urheiluautoa, olet onnekas, sillä useimmat urheiluautot sopivat täydellisesti lyhyille kuljettajille. Koska niissä tehdään yleensä kompromissi koon ja suorituskyvyn välillä, ne ovat yleensä pienempiä sekä sisältä että ulkoa, mikä on tietenkin jotain, mitä urheiluautolta halutaan.

Mazda MX-5:n on siis oltava tässä luettelossa, koska se on kaikkien aikojen paras urheiluauto, joka on saanut parhaan vastineen rahalle. Jos olet valmis käyttämään hieman enemmän rahaa, tutustu Toyota Supraan. Jos taas pidät amerikkalaisesta muskeliautosta uudelleenajettuna, uusi C8 Corvette on yksi parhaista.

Kannattaa myös harkita sekä Porsche Caymania että Porsche 911:ää, sillä nämä kaksi ovat tunnettuja asukkaita useimmissa urheiluautojen ”best of” -listoissa. BMW M2 tarjoaa leikkisimmän luonteen kaikista tässä luetelluista autoista, joten muista tarkistaa se, jos se kiinnostaa sinua.

Joka tapauksessa mikä tahansa näistä autoista sopii hyvin lyhyemmille kuljettajille, koska ne ovat matalia, joten niihin on helppo nousta sisään ja ulos. Lisäksi ne tarjoavat paljon säätövaraa ajoasentoon, ja ne ovat näkyvyydeltään parhaita urheiluautoja.

Mazda MX-5 – Urheiluautoikoni

Mazda MX-5:n jättäminen pois tästä luettelosta olisi rikos, sillä MX-5 on kiistatta yksi parhaista urheiluautoista, jotka ovat koskaan olleet maan päällä. Parasta MX-5 Miatassa on sen uskomattoman tasapainoinen alusta, joka elää kauniisti rinnakkain melko tehokkaan ja tehokkaan nelisylinterisen moottorin kanssa.

  Kuluttaako neliveto enemmän bensaa?

Voit valita pehmeän tai kovan katon riippuen siitä, kuinka vakavasti otat suorituskyvyn. MX-5 on edelleen yksi edullisimmista avoautoista, mikä ei tarkoita, että MX-5:ssä tehtäisiin kompromisseja mistään.

Toyota Supra – Selvä askel ylöspäin Miatasta.

Jos suhtaudut suorituskykyyn vakavammin ja rakastat JDM-kulttuuria, uusi Toyota Supra saattaa hyvinkin olla täydellinen auto sinulle. Supra on saatavana joko 4- tai 6-sylinterisellä moottorilla, mutta muista hankkia rivikuutosmoottori, koska se sopii Supran luonteeseen paljon paremmin.
Toyota Supra jakaa monia komponenttejaan BMW Z4:n kanssa, mikä on hyvä tietää, koska Z4 on myös hieno auto, ja sekä BMW että Toyota osaavat tehdä urheiluautoja.

Chevrolet Corvette C8 – Paras keskimoottoriurheiluauto rahalla.

Vaikka monet uskovat, että Corvetten todelliseen reseptiin kuuluu RWD-alusta etumoottorisella V8-moottorilla, tuskin kukaan voi kiistää, etteikö uusi keskimoottorinen C8 Corvette olisi jotain muuta kuin näyttävä ottaen huomioon sen sisäänpääsyhinnan.

Tästä huolimatta C8:lla on keskimoottorisen rakenteen lisäksi paljon muita ominaisuuksia, mikä tekee C8:sta loistavan vaihtoehdon niille, jotka haluavat tuntea, millaista on ajaa todellista superautoa maksamatta superauton hintaa.

Porsche 911/Porsche Cayman – Saksalaisten urheiluautojen vertailukohteet.

Sekä 911 että Cayman tarjoavat loistavat urheiluauto-ominaisuudet, mutta ne tekevät sen täysin eri tavalla. 911 tarjoaa ikonisen taakse asennetun moottorikonfiguraation, kun taas Cayman tarjoaa keskimoottorikonfiguraation. Cayman tarjoaa tasapainoisemman alustan, kun taas 911 tarjoaa tehokkaamman moottorin.

  Mitkä ovat vaikeimpia autoja työstää?

Näiden kahden väliltä kannattaa valita Cayman, jos olet kiinnostunut enemmän radanvarren ominaisuuksista. Toisaalta 911 on kaikin puolin parempi auto sekä lyhyemmille että pidemmille kuljettajille.

BMW M2 – Markkinoiden paras M-auto

BMW M on kirjain, jonka lähes jokainen autoharrastaja tuntee, mikä tekee näistä suorituskykyyn suuntautuneista autoista tietyn askeleen BMW:n valtavirtaisempien mallien yläpuolella. Paras urheiluauto, jonka BMW tällä hetkellä tarjoaa, on kuitenkin ihastuttava BMW M2 Coupe, varsinkin jos valitset Competition-mallin.

M2:ssa on ihastuttava rivikuutonen, joka on peräisin viimeisimmän sukupolven BMW M3:sta ja joka tekee M2:sta uskomattoman leikkisän. M2:n akseliväli on lyhyempi kuin muissa BMW:n M-malleissa, minkä vuoksi M2:n kannattaa valita, jos nautit leikkisästä autosta, jossa on paljon luonnetta.

FAQ-osio

Mikä tekee hienosta urheiluautosta hyvän?

Hyvän urheiluauton on ennen kaikkea oltava hauska ajaa, mikä tarkoittaa, että se ei saa olla liian raskas tai suuri. Sen on tarjottava matala painopiste, voimakas moottori, joka on silti tehokas, ja hinta, joka on suhteellisen helposti saavutettavissa useimmille urheiluautojen harrastajille.

Sen on myös oltava luotettava, koska tällaisilla autoilla ajetaan usein pitkään ja kovaa. Suuri arvon säilyminen on myös välttämätöntä, koska tällaiset autot maksavat yleensä enemmän rahaa kuin useimmat muut autot.

Mistä auton ominaisuuksista lyhyet ihmiset hyötyvät eniten?

Lyhyemmälle kuljettajalle sopivan auton on ensin oltava helposti saavutettavissa ja samalla melko säädettävissä sekä ohjauspyörän että istuinten osalta. Sen on tarjottava hyvä näkyvyys kaikkiin suuntiin, sähkösäätöinen takaluukku ja mahdollisesti jopa astinlaudat, jos kyseessä on katumaasturi.

  Mikä on paras auto vanhemmille kuljettajille?

Joissakin autoissa on säädettävät polkimet, mikä on myös jotain, joka hyödyttää lyhyempiä kuljettajia. Ohjauspyörän hallintalaitteet, paljon kahvoja ja kojelaudan helposti saavutettavat hallintalaitteet ovat myös lyhyen kuljettajan ystävällisen ajoneuvon tunnusmerkkejä.

Mitkä ovat parhaat superautot lyhyemmille kuljettajille?

Lamborghini Huracan Evo RWD, Ferrari F8 Tributo, McLaren 720S, Porsche 911 Turbo S ja Ferrari 812 Superfast ovat parhaita superautoja lyhyille kuljettajille, koska ne ovat helposti saavutettavissa ja samalla parhaita superautoja, joita nykyään voi ostaa. Superautot on yleensä viritetty lyhyemmille kuljettajille, joten on helppo löytää sellainen, joka sopii tarpeisiisi.

Huracan EVO RWD on paras vuonna 2021 ostettava superauto, koska se tarjoaa edelleen V10-luonnonmoottorin, kaksoiskytkinautomaatin, aggressiivisen näköisen ulkomuodon ja sisätilat, jotka ovat täynnä kaikenlaisia hyödyllisiä ominaisuuksia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z