Pitäisikö minun ostaa vai vuokrata Jaguar?

Jaguarin ostaminen tai leasing ovat kaksi tapaa, joilla voit nauttia Jaguar-autojen urheilullisuudesta. Se, kumman vaihtoehdon valitset, riippuu tarpeistasi ja taloudestasi. Käydään läpi molempien vaihtoehtojen hyvät ja huonot puolet, jotta voit päättää, ostatko vai liisaatko Jaguarisi.

Ostaminen ja leasing ovat molemmat hyviä ideoita. Molemmat vaihtoehdot eivät kuitenkaan välttämättä sovi kaikille. Jos sinulla ei esimerkiksi ole varaa ostaa uutta Jaguaria, leasing voi olla oikea vaihtoehto. Toisaalta, jos ajat usein ja sinulla on rahaa siihen, ostaminen on paras vaihtoehtosi.

Ostaminen vai leasing: kumpi on parempi?

Jos olet hämmentynyt siitä, pitäisikö Jaguar ostaa vai leasing vuokrata, paras vaihtoehto on tarkastella molempien vaihtoehtojen etuja. Ostamisessa on omat etunsa, samoin kuin leasingissakin. Loppujen lopuksi kyse on kuitenkin siitä, mikä sopii sinulle parhaiten.

Jaguarin leasingin edut

Leasing tarkoittaa, että henkilö päättää käyttää Jaguaria tietyn ajanjakson ajan. Tämän jälkeen ajoneuvo palautetaan leasing-yhtiölle. Noin 45-50 prosenttia Jaguareista leasingataan esimerkiksi Yhdysvalloissa. Mene suuriin kaupunkeihin, kuten Los Angelesiin ja jopa New Yorkiin, ja yllätyt tilastoista.

Katsotaanpa, miksi leasingluvut ovat niin korkeat.

Pienemmät maksusuunnitelmat

Maksatpa sitten kuukausi- tai käsirahan, maksusuunnitelma on aina pienempi kuin autolainan maksu todennäköisesti olisi. Syynä on se, että et maksa ajoneuvon koko hintaa. Maksamasi summa on yleensä auton alkuperäisen hinnan ja arvonalennuksen välinen erotus.

Jos auto maksaa esimerkiksi 60 000 dollaria ja se on leasingkauden lopussa poistunut 40 000 dollariin, maksat leasingkauden aikana yhteensä vain 20 000 dollaria. Leasingin alhaiset maksusuunnitelmat mahdollistavat myös sen, että voit ajaa autolla, joka ylittää hintaluokkasi. Normaalisti sinulla ei olisi varaa 80 000 dollarin hintaiseen Jaguariin, mutta tässä sinä ajat sillä…

  Kaikki Jaguarin öljynvaihdoista

Kokeile uusia autoja parin vuoden välein.

Toinen Jaguarin leasingin suloinen etu on se, että sinulla on mahdollisuus ajaa uusilla malleilla kahden tai kolmen vuoden välein. Uudemmissa malleissa on aina uusinta tekniikkaa ja joskus hienostunutta ulko- ja sisustusmallia.

Kun leasingkausi on kulunut, voit keskittää seuraavan leasingvuokrasopimuksen uusimpaan malliin sen sijaan, että pitäisit kiinni vanhasta Jaguar-mallista. Toisin kuin ostamalla, jossa auton hankittuasi se jää sinuun, kunnes päätät myydä sen.

Ei huolta arvonalennuksesta

Useimmat ostetut autot yleensä poistuvat jonkin ajan kuluttua. Kun kuitenkin liisaat, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että menetät arvonalennuksen. Käytät autoa leasingsopimuksen mukaisesti ja palautat sen sen jälkeen. Jälleenmyyntiä ei tarvitse edes miettiä.

Palvelun kattavuus

Rutiinihuollot sisältyvät yleensä leasingtakuuseen. Tässä tapauksessa huollot suoritetaan valtuutetussa Jaguar-huoltokeskuksessa. Niin kauan kuin et ylitä sovittua kilometrimäärää, sinun ei tarvitse maksaa auton huollosta. Tavallisesti omistamasi luksus-Jaguarin korjaaminen voi olla kallista kukkarollesi – hyvä syy, miksi leasing voi olla suotavaa.

Vuokrasopimuksen päättymisen vaihtoehdot

Jos haluat leasingkauden lopussa toisen mallin, voit saada sen. Sinun tarvitsee vain maksaa mahdollinen jäljellä oleva maksu jälleenmyyjälle ja valita toinen malli. Vielä parempi on, että voit päättää ostaa auton, jonka leasingsopimus juuri päättyi.

Jaguarin ostamisen edut

Ostaminen merkitsee sitä, että henkilö ostaa auton omistukseensa. Aivan kuten leasing, monet autoilijat päättävät ostaa autonsa suoraan. Seuraavassa on joitakin syitä, miksi myös Jaguarin ostaminen on suosittu valinta.

Jaguar-vaihtoehtojen monipuolisuus

Useimmilla Jaguar-jälleenmyyjillä on tarjolla erilaisia autoja, joista voit valita, olivatpa ne sitten vanhoja tai uusia. Toisin kuin leasing, jossa autojen määrää on rajoitettu, jälleenmyyjä voi vuokrata. Useimmat Jaguar-leasingyritykset eivät vuokraa käytettyjä tai käytettyjä autoja.

  Polestar vs. Jaguaar luotettavuus - kumpi on parempi?

Rahoitusvaihtoehdot

Uuden auton rahoittaminen on suoraviivainen prosessi. Ja sinulla on vaihtoehtoja muuttaa rahoitussuunnitelmia. Tässä voit jälleenrahoittaa lainan alhaisemman koron saamiseksi tai alentaa kuukausimaksua sitä mukaa kuin se vähenee. Toisin sanoen, jos kuukausimaksusi on 3000 dollaria, voit alentaa sen jälleenrahoituksen avulla 1500 dollariin.

Täysi omistusoikeus

Kun ostat Jaguarin, omistat sen. Voit käyttää sitä vapaasti haluamallasi tavalla. Tässä voit muokata tai modifioida sitä miten haluat. Lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että maksat ajon aikana syntyneestä kulumisesta. Tärkeää on, että voit myydä sen milloin tahansa.

Ei kilometrirajoituksia

Useimmissa leasingsopimuksissa on kilometrirajoitus. Kysy paikallisesta Jaguar-keskuksestasi, onko leasingsopimuksessasi kilometrirajoituksia. Kun ostat Jaguarin, sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia siitä, kuinka monta kilometriä ajat vuosittain.

Kun ylität vaaditun kilometrimäärän leasingissä, sinun on maksettava tietty sakko. Jos siis olet säännöllinen työmatkapyöräilijä etkä pysty pitämään kiinni kilometrisopimuksesta, ostaminen on parempi vaihtoehto.

Säästä rahaa pitkällä aikavälillä

Vaikka uuden auton ostaminen on kallista, lainan maksamisen jälkeen sen omistaminen tulee sitä edullisemmaksi, mitä pidempään auto on käytössäsi. Vertaile sitä kodin vuokraamiseen ja kodin ostamiseen. Kun olet maksanut asuntolainasi pois, kuukausittaiset laskusi ovat huomattavasti pienemmät.

Jaguarin leasingin ja ostamisen suurimmat erot

Leasing Ostaminen

1 Kilometrirajoitukset. Ei kilometrirajoituksia
2 Saat palauttaa auton leasingkauden lopussa (voit kuitenkin päättää ostaa sen). Auto kuuluu kokonaan sinulle, joten voit pitää sen ikuisesti.
3 Halvempi leasing ja huolto Kalliimpi ostaa ja huoltaa.
4 Maksat liiallisesta kulumisesta Korjaukset tehdään omaan tahtiisi.
5 Uusimpien Jaguar-mallien hankkiminen on halvempaa Uusimpien Jaguar-mallien hankkiminen on kallista, koska joudut ostamaan upouuden auton.
6 Räätälöinti ja muokkaaminen on mahdotonta Voit muokata ja räätälöidä autoa oman makusi mukaan
7 Myynti ei ole hankalaa Arvonalentuminen iskee autoosi niin kovaa, että saatat menettää voiton

  Kaikki "Jaguar Trucks": Mikä on paras Jaguar F-Pace?

FAQ

Olen säännöllinen työmatkalainen; pitäisikö minun ostaa vai vuokrata Jaguar?

Jos ajat säännöllisesti, Jaguarin ostaminen on paras vaihtoehto. Tällöin sinun ei tarvitse huolehtia kulumisesta, kulumisesta tai tietyn kilometrimäärän ylittämisestä. Toisin kuin leasingissä, sinun on maksettava sakkomaksu, jos ylität kilometrimäärän tai auto kuluu liikaa.

Jos haluan uusinta tekniikkaa, pitäisikö minun ostaa vai leasingata auto?

Leasing on parempi vaihtoehto. Uusia Jaguareita ilmestyy lähes joka vuosi. Jos kuitenkin päätät ostaa uusinta tekniikkaa sisältävän auton, se voi olla kallis vaihtoehto, ja autotallisi näyttää siltä, että myyt autoja. Kun kuitenkin teet leasing-vuokrauksen, sinulla on mahdollisuus päästä uuden mallin rattiin ilman suuria kuluja.

Mikä Jaguar on paras Jaguar-malli leasing- vai ostomallina?

Se, mikä on paras Jaguar ostettavaksi tai liisattavaksi, riippuu autoa koskevista suunnitelmistasi. Jos käytät sitä työkäyttöön, Jaguar XF on hyvä vaihtoehto. Jos käytät sitä kuljettamaan paljon ihmisiä tai tavaroita, mikä tahansa Jaguar-maasturimalli olisi hyvä valinta, sillä niihin mahtuu suuri määrä ihmisiä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z