Polestar 1 Luotettavuus

Polestar 1 on Volvo Carsin suorituskykyyritys ja tuotemerkki Polestarin suunnittelema ja rakentama plug-in-hybridisporttiauto. Tämä on Polestarin ensimmäinen tuote itsenäisenä autonvalmistajana. Kaunis auto, joka sopii sekä klassiseksi GT:ksi että tehokkaaksi samaan aikaan, on yksi komeimmista autoista tien päällä. Kyseessä on kaksiovinen grand tourer coupé, joka lanseerattiin vuonna 2017.

Yleiskatsaus

2-ovinen coupé on saatavana poikittaisella nelivedolla, jossa on takaosan sähkömoottori ja 8-vaihteinen automaattivaihteistoasettelu. Kyseessä on sähköhybridiurheiluauto, jonka tehokas moottori riittää kilpailemaan BMW:n, Mercedeksen ja Audin kaltaisia autoja vastaan. Polestar 1:n voimanlähteenä toimii 2,0-litrainen rivinelosmoottori, joka on kaksoistehoinen bensiinimoottori. Se spurttaa nopeudesta 0-100 km/h vain 4,2 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 155 km/h.

Luotettavuus

2021 Polestar 1:n hämmästyttävän ulkonäön lisäksi tyylikäs kaksipaikkainen coupe on myös kallis ja eksklusiivinen. Volvon tuotteet, joista tämä auto ammentaa vaikutteita, ovat yleensä olleet poikkeuksellisen luotettavia. Car and Driver -lehden mukaan Polestar 1:n luotettavuusluokitus on 7,5 kymmenestä.

Turvallisuus

On erittäin epätodennäköistä, että Polestar 1:lle koskaan tehtäisiin turvallisuus- tai törmäystestejä sen erittäin korkean hinnan ja rajoitetun valmistusmäärän vuoksi. Polestar 1:n julkaisemassa lyhyessä törmäystestivideossa kuitenkin osoitetaan turvallisuutta ja lujuutta, ja se näyttää melko vaikuttavalta.

Poistot

Polestar on yksi kalleimmista autoista. Tosin Polestar on vakuuttava paketti: se näyttää kuoleman näköiseltä, siinä on 78 mailin sähköinen toimintasäde ja yli 600 hevosvoimaa. Siksi on vaikuttavaa, että se säilyttää huimat 64,33 % hankintahinnastaan, vaikka sillä on ajettu 36 000 kilometriä kolmen vuoden ajan.

  Cadillac CT4 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Polestarin verkkosivusto ilmoittaa, että lisävuosia tai -mailia määräaikaishuoltoa voi ostaa 603-2 668 dollarin hintaan 3-10 vuoden ajaksi. Takuuajan lisäksi lisäkattavuutta tai -mailia voi ostaa hintaan 2 737-3 274 dollaria 5-7 vuoden ja 100 000 mailin ajaksi.

FAQ

Onko Polestar 1 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Polestar 1 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Polestar 1:ssä on?

Polestar 1 on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Minicompact Cars

Kuinka paljon hevosvoimia Polestar 1:ssä on ja onko siinä turbo?

Polestar 1:n teho on 619 hevosvoimaa ja vääntömomentti 738 lb-ft. Moottori on Turbo/Supercharger Gas/Electric I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Polestar 1:n tavaratila?

4,3 kuutiometriä ( 0,122 m3 ).

Kuinka suuri maavara Polestar 1:ssä on?

5,4 tuumaa ( 13,72 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Polestar 1:ssä on 21 X 9,5 tuuman alumiiniset etupyörät ja 21 X 10,5 tuuman alumiiniset takapyörät.

Onko Polestar 1 Volvo?

Polestar 1 2-ovisen plug-in-hybridi-urheiluauton valmistaa Polestar, joka on Volvo Carsin alainen suorituskykyyritys ja tuotemerkki. Se on ensimmäinen yhtiön valmistama auto kesäkuun 2017 jälkeen, jolloin siitä tuli itsenäinen autonvalmistaja.

Onko Polestar 1 täyssähköinen?

Kyllä, Polestar on sähkökäyttöinen auto. Polestar 1:n voimanlähteenä ei ole polttomoottoria, vaan ainoastaan sähkömoottori.

  Polestar vs. Porschen luotettavuus - kumpi on parempi?

Mitä eroa on Polestar 1:n ja 2:n välillä?

Polestar 2 on peltiä, toisin kuin Polestar 1, ja se on suunnattu laajalle autonostajakunnalle. Se säilyttää kuitenkin monet samat ominaisuudet kuin edeltäjänsä reagoinnin ja ajettavuuden osalta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z