Polestar 2 Luotettavuus

Ruotsalainen autonvalmistaja Volvo valmistaa Polestar 2 -mallia akkukäyttöisenä viisiovisena liftback-mallina Polestar-tytäryhtiönsä alaisuudessa. Kompakti edustusauto lanseerattiin vuonna 2019, ja se jakaa paljon edeltäjänsä ominaisuuksia. Se on saatavana sekä etu- että nelivetona.

Yleiskatsaus

Polestar 2 on täysin harkitsemisen arvoinen. Se on yksi erinomaisista EV-autoista, joita rahalla voi ostaa, luotettavan rakennuslaadun ja kunnollisen ajokin ansiosta. Markkinoille tullessaan Polestar 2 oli saatavana vain kaksimoottorisella kokoonpanolla, mutta nyt se on saatavana yhdellä etuakselimoottorilla, joka tuottaa 221 tai 227 hv. Vaatimattomista tehoeroista huolimatta molemmat autot kiihdyttävät 0-100 km/h 7,4 sekunnissa.

Luotettavuus

Polestar on vielä suhteellisen uusi yritys, mutta koska Volvo osallistuu paljon ajovälineisiin, emme odota liikaa ongelmia luotettavuuden kanssa. Driver Powerin viimeisimmässä asiakastyytyväisyystutkimuksessa Volvo sijoittui 30 valmistajan joukossa sijalle 10. Volvo XC40, joka jakaa Polestar 2:n kanssa saman CMA-alustan, sijoittui 14. sijalle 75 parhaan omistettavan auton joukossa. Näin ollen Polestar 2:n odotetaan pärjäävän hyvin luotettavuusluokituksissa, mutta luokituksia ei vielä ole.

Turvallisuus

Polestar 2:n Euro NCAP -törmäystestitulokset julkaistiin maaliskuussa 2021, ja se sai kokonaisarvosanaksi viisi tähteä ja arvosanat 92 %, 89 % ja 86 % aikuisten suojelusta, lasten suojelusta ja turva-avusta.

Jälleenmyyntiarvo

Käytettyjen autojen markkinoilla Polestar 2 menestyy poikkeuksellisen hyvin. Ruotsalaisen viistoperän odotetaan säilyttävän noin 60 prosenttia alkuperäisestä hankintahinnastaan kolmen vuoden ja 36 000 kilometrin jälkeen, mikä sijoittaa sen aivan luokkansa kärkeen.

  Polestar vs. Audin luotettavuus - kumpi on parempi?

Huolto ja korjaus

Jokaisen Polestar 2:n mukana toimitetaan kolme vuotta ilmaista määräaikaishuoltoa kolmen ensimmäisen omistusvuoden aikana tai 30 000 mailia, sen mukaan, kumpi tulee ensin. Määräaikaishuolto voidaan ostaa 603-2 668 dollarin lisämaksulla kolmesta kymmeneen vuotta pidemmäksi ajaksi.

FAQ

Onko Polestar 2 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Polestar 2 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Polestar 2:ssa on?

Polestar 2 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Minicompact Cars

Kuinka paljon hevosvoimia Polestar 2:ssa on ja onko siinä turbo?

Polestar 2:ssa on 408 hevosvoimaa ja 487 lb-ft vääntöä. Moottori on sähkömoottori.

Kuinka paljon maavaraa Polestar 2:ssa on?

5,8 tuumaa ( 14,73 cm )

Minkä tyyppiset pyörät siinä on?

Polestar 2:ssa on 19 X 8 tuuman alumiiniset etupyörät ja 19 X 9 tuuman alumiiniset takapyörät.

Onko Polestar 2 Volvo?

Polestar 2 on 5-ovinen, akkukäyttöinen liftback, jota Volvo valmistaa Polestar-alabrändin alla.

Onko Polestar 2:ssa autonominen ajo?

Polestar 2:ssa on tason 2 autonominen ajo. Polestar 2:ssa on kuitenkin alempi autonomisen ajamisen taso kuin Teslan Autopilot-toiminnossa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z