Porsche 911 kupinpidinratkaisu

Porsche 911 kupinpidinratkaisu

Porsche 911 on läpikotaisin urheiluauto, ja vanhempia 911-malleja käytettiin yleensä vain viikonloppuisin tai erityistilaisuuksissa. Uudemmat mallit ovat kuitenkin niin hyvin varusteltuja, että monilla niistä ajetaan päivittäin.

Tämä tarkoittaa, että uudempien 911-mallien käytännöllisyys on melko vaikuttavaa, mutta kuppipidikkeet on yleensä sijoitettu oudoille paikoille eri puolille matkustamoa, jotka ovat joko saavuttamattomissa tai suoraan sanottuna tietämättömiä.

Uusimmassa 911 992 -mallissa on useimmiten vain yksi mukiteline, ja 991 911 -mallissa on kaksi mukitelinettä huterassa, ylimitoitetussa lokerossa elektroniikan yläpuolella. Kupinpidikkeen sijoittaminen elektroniikan yläpuolelle on erittäin riskialtista, varsinkin kun kupinpidikkeet ovat aivan liian huteria, jotta niihin voisi luottaa.

On melko ilmeistä, että 911:n mukinpidin on kaukana ihanteellisesta, ja tämän vuoksi on olemassa joukko jälkimarkkinavaihtoehtoja, jotka vaikuttavat varmasti riittäviltä. Jotkut yritykset, kuten Ultimatecupholders, Fischer tai joukko erilaisia Amazon-myyjiä kilpailevat parhaan 911-kuppitelineratkaisun tarjoamisesta.

Porsche 911:n kuppipidikkeiden ongelma

Ennen kuin siirrytään kaikkiin erilaisiin 911-mukinpidinvaihtoehtoihin, on syytä mainita, että Porsche ei todellakaan välitä mukinpidikkeistä, koska Porsche ei ole keskiverto edullinen automerkki kuten Toyota tai Honda.

Porsche on tehty ajettavaksi ja nautittavaksi mutkaisella tiellä tai radalla, eikä paljoa muusta 911:n sisällä ole suurta huolta. Kyllä, Porsche tarjoaa ensiluokkaista rakennuslaatua, upeaa nahkaa ja verhoiluvaihtoehtoja, mutta se johtuu siitä, että suurin osa ihmisistä haluaa juuri sitä, ja täydellinen OEM-mukinpidinratkaisu on melko vähäpätöinen.

  Paras kattoteline Porsche Cayennelle

991 911 tarjoaa koko autoteollisuuden oudoimman mukitelineratkaisun. Porsche on ”kätevästi” sijoittanut mukitelineet hansikaslokeron yläpuolelle erityisen lokeron sisälle. Nämä kuppipidikkeet ovat aivan liian huterat ja hankalasti sijoitetut jokapäiväiseen käyttöön.

Uusimmassa Porsche 992 911:ssä on joskus yksi kuppiteline. Mutta joissakin 992 911 -malleissa ei jostain syystä ole edes yhtä kuppitelinettä. Tämän vuoksi monet 992-omistajat raivoavat netissä siitä, että 992:n sisälle ei voi sijoittaa juomaa mihinkään.

Ultimatecupholders

Kun olemme todenneet mukitelineongelman uudemmissa 911-malleissa, on vain oikein nyt ratkaista se, ja voit ratkaista sen Ultimatecupholders-yrityksen mukitelineillä. Verkossa on paljon tyytyväisiä Porsche 911:n omistajia, jotka suosittelevat Ultimatecupholdersin valmistamaa mukitelinettä, ja syystäkin.

Sivustolla todetaan selvästi, että kaikki heidän mukitelinevaihtoehtonsa sopivat täydellisesti useiden eri 911-sukupolvien autoihin. Voit valita muutamasta eri vaihtoehdosta, mutta lattialle sijoitettu näyttää olevan suosituin niistä.

Tällaiset kuppipidikkeet maksavat noin 25 dollaria yhdestä tai 45 dollaria kahdesta parista, ja ne on rakennettu hyvin laadukkaista materiaaleista. Niihin mahtuu useita eri kokoja, vaikka ne on tarkoitettu tavallisille kahvimatkamukeille. Riippumatta siitä, mistä olet kotoisin, Ultimatecupholders tekee myös kansainvälistä toimitusta.

Hienoa Ultimatecupholdersissa on se, että tätä sivustoa pyörittää melko hyvin perillä oleva henkilö, joka onnistuu myös suosittelemaan muutamia muita kunnollisia autotarvikkeita, jotka ovat myös melko hyvin hinnoiteltuja ja laadukkaita.

  Onko käytetty Porsche Cayenne luotettava?

eBay/Amazon Porsche 911 -kuppitelineet

Todennäköisesti helpoin tapa hankkia pari kuppipidikettä 911-autoosi on vanha kunnon eBay/Amazon 10 minuutin haku. Sinun on kuitenkin pidettävä mielessäsi, että useimmat näistä mukinpidinratkaisuista on tehty pelkästään voitontavoittelun vuoksi. Tämä tarkoittaa sitä, että nämä ratkaisut eivät yleensä ole yhtä laadukkaita eivätkä yleensä yhtä luotettavia kuin Ultimatecupholders tai Fischer.

Tämä ei tarkoita, etteikö Amazonin tai eBayn syvyyksissä vaeltaisi tyydyttäviä mukinpidinratkaisuja, vaan kyse on enemmänkin oikean ratkaisun löytämisestä. On olemassa paljon $5-$10-$15 kupinpidinvaihtoehtoja, mutta niitä ei yleensä kannata harkita, koska 911 ei ole niin kamalan muovin arvoinen.

On olemassa muutamia mielenkiintoisia eBay/Amazon-kuppitelineratkaisuja $50-$100-alueella, mutta mikään näistä ei yleensä ole yhtä hyväksi todettu kuin Ultimatecupholders tai Fischer. Jos päädyt ostamaan halvan eBay/Amazon-mukinpidinratkaisun, sinun kannattaa luultavasti käydä jälleenmyyjälläsi ja hankkia itsellesi upouusi sarja kumimattoja mahdollisen roiskumisen varalta.

UKK-osio

Onko Porsche Boxster/Caymanissa parempi OEM-mukinpidinratkaisu?

Ei, itse asiassa joissakin Porsche Boxster/Cayman -malleissa on koko Porsche-malliston kauhistuttavimmat mukinpidinratkaisut. Uusimmissa 718-malleissa on vastaava järjestelmä kuin 991 911-mallissa, mikä on melko naurettavaa.

Joissakin vanhemmissa Boxster/Cayman-malleissa oli jopa pari mukitelinettä keskikonsolin säilytyslokeron sisällä. Tämä tarkoittaa sitä, että keskikonsolin kansi on otettava kokonaan pois, jotta voit käyttää tätä mukitelineratkaisua, mikä ei ole vähintäänkin ihanteellinen.

  Onko Porsche Cayenne hyvä maastossa

Tarjoaako Porsche Cayenne/Panamera paremman OEM-mukinpidinratkaisun?

Kyllä, koska nämä mallit on tehty tarjoamaan käytännöllisempi ja korkeatasoisempi kokemus, joka muistuttaa enemmän Audia tai Mercedestä. Näissä malleissa on jopa 4 erilaista mukitelinettä, jotka ovat paljon paremmin suunniteltuja kuin 911- tai Boxster/Cayman-malleissa.

Panamera on rakennettu tarjoamaan koko Porsche-malliston korkeinta ylellisyyttä, ja kaikki Panameran tai Cayennen säilytyslokeroratkaisut ovat paljon parempia verrattuna urheilullisempiin Porsche-malleihin, kuten 911-malliin.

Tuleeko Porsche koskaan tarjoamaan kunnollista 911:n OEM-kuppitelineratkaisua?

No, ehkäpä. Jotta Porsche voisi korjata tämän ongelman mahdollisimman tehokkaasti, suuren osan nykyisestä Porsche 911 -asiakaskunnasta on vaadittava tällaisia muutoksia. Tämä on kuitenkin erittäin epätodennäköistä, koska keskimääräinen 911-omistaja ei käytä 911:ää päivittäin, eikä hän luultavasti välitä siitä niin paljon.

Jos 992 on varustettu mukitelineellä, se näyttää tarjoavan paremman mukitelineratkaisun kuin 991, mutta tässä tapauksessa paremmuus on melko vähäistä. Oli miten oli, jos Porsche lopulta tasoittaa kuppitelinepeliä vai ei, joukko luotettavia jälkimarkkinavaihtoehtoja seuraa aina pian perässä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z