Porsche Cayenne Luotettavuus

Porsche Cayenne Luotettavuus

Cayenne on sarja keskikokoisia ylellisiä crossover-ajoneuvoja, joita saksalainen autonvalmistaja Porsche on valmistanut vuodesta 2002 lähtien ja joita on tarjottu Pohjois-Amerikassa vuodesta 2003 lähtien. Porsche Cayenne on hyvin suunniteltu katumaasturi. Tässä saksalaisessa ylellisessä keskikokoisessa katumaasturissa on joukko mahtavia moottoreita ja tarkasti viritetty jousitus, joka antaa sille urheiluautomaista suorituskykyä. Nopeudestaan ja ketteryydestään huolimatta se säilyttää pehmustetun ajonautinnon.

Yleiskatsaus

Porsche Cayenne on ensimmäinen V8-moottorinen ajoneuvo, jonka he ovat rakentaneet sitten vuoden 1995, jolloin Porsche 928:n valmistus lopetettiin. Lisäksi keskikokoinen ylellinen crossover-maasturi on saatavana nelivedolla. Ensimmäinen Porsche, jossa on neljä ovea, ja sen ensimmäinen maastovaihtoehto sitten 1950-luvun Super- ja Junior-traktorien. Cayenne on saatavana 3,0-litraisella V6-turbomoottorilla, jossa on 335 hevosvoimaa. Muut variantit, kuten S-, GTS-, Turbo- ja Turbo GT -mallit, voidaan tilata tehokkaammilla moottoreilla. Se kiihtyy 5,9 sekunnissa nopeudesta 0:sta 60:een tunnissa, ja sen huippunopeus on 152 kilometriä tunnissa.

Luotettavuus

Porsche Cayenne -malleista luotettavimmat vuodet ovat 2009, 2019 ja 2018. Valituksia on vain muutama, eikä yksikään niistä ole ollut vakava. Vaikka 2020 on myös luotettava, tiedot eivät ole yksiselitteisiä, koska se on tuore malli. Vuonna 2022 Porsche Cayennen ennustetaan saavan J.D. Power Reliability Ratingin mukaan luotettavuudessa 81 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Euro NCAP:n täydellisellä viiden tähden arvosanalla sekä vaikuttavalla 95 prosentin arviolla aikuisten matkustajien turvallisuudesta uusi Cayenne sai hyvät pisteet.

Poistot

Viidessä vuodessa Porsche Cayenne menettää 54 % arvoaan ja on jälleenmyynnin yhteydessä 44 223 dollarin arvoinen. Tämä tekee siitä vuoden 2021 Luxury Utility -segmentin voittajan korkeimman säilyvän arvon palkinnon.

Huolto ja korjaus

Porsche Cayenne on varmasti eksklusiivinen auto, ja sen huoltovaatimukset ovat todennäköisesti korkeammat kuin useimpien katumaastureiden. Porsche Cayennen kymmenen ensimmäisen elinvuoden aikana huollot ja korjaukset maksavat noin 20 552 dollaria. Tämä on johtanut siihen, että jotkut omistajat ovat laiminlyöneet tätä autoa vertaamalla kotimaisen katumaasturin huoltoa Cayennen kalliimpiin vaatimuksiin.

  Miksi Porschet ovat niin kalliita

FAQ

Kuinka monta istuinta Porsche Cayennessa on?

Cayenne on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: All Wheel Drive

Kuinka paljon hevosvoimia Porsche Cayennessa on ja onko siinä turbo?

Cayennen teho on 335 hevosvoimaa ja vääntömomentti 332 hevosvoimaa. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Cayennessa on 19 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 9,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitkä ovat Porsche Cayennen yleisimmät ongelmat?

  • Vikaantunut polttoainepumppu ei käynnisty tai pysähdy.
  • Jäähdytysnesteen vuoto termostaattikotelosta
  • Ongelmallinen renkaiden kuluminen
  • Jäähdytysnesteen vuoto termostaattikotelosta
  • Polttoainepumpun vikaantuminen ei käynnisty tai pysähdy
  • Jarrupalat ja -roottorit saattavat kulua ennenaikaisesti.

Mikä on ongelma Porsche Cayennessa?

Moottoriviat, sähköongelmat ja rikkoutuneet muoviset jäähdytysnesteletkut ovat yleisimmät ilmoitetut ongelmat.

Kumpi on parempi Porsche Cayenne vai Range Rover?

Sekä Porsche-brändi että Land Rover ovat tunnettuja tehokkaista moottoreista ja hiuksia nostattavista suorituksista. Porsche Cayennen perusmallissa on tehokkaampi moottori kuin Range Roverissa, kun taas Range Rover tarjoaa enemmän moottorivaihtoehtoja ja enemmän hevosvoimia.

Hajoavatko Porschet usein?

Porschen korjaukset ovat halvempia kuin muiden urheiluautomerkkien, kuten Ferrarin, korjaukset. Porschet ovat tukevia, eivätkä ne vioitu usein. Sinun ei tarvitse käyttää niin paljon rahaa korjauksiin, jos huollat niitä säännöllisesti.

Kuinka monta kilometriä Porsche Cayennes kestää?

Kunhan Cayennea pidetään hyvässä kunnossa ja ajat sillä vastuullisesti, sen käyttöiän pitäisi pidentyä yli 200 000 kilometriin.

Onko Porsche Cayenne sen arvoinen?

Cayenne-maasturi on erinomainen valinta. Tämä saksalainen ylellinen keskikokoinen katumaasturi on urheiluauton arvoinen tehokkaiden moottoreidensa ja säädetyn jousituksen ansiosta. Se on ketterä ja nopea, mutta tarjoaa silti mukavan kyydin.

Pitääkö Porsche Cayenne arvonsa?

Cayennen 5 vuoden arvon alenemisaste on 54 %, ja sen jälleenmyyntiarvo on 54 223 dollaria viiden vuoden aikana. Porschen ponnahdus maastureihin on tuottanut hyvin tulosta. He myyvät paljon Cayenneja. Mutta niiden arvo ei ole yhtä vahva kuin 911:n.

  2022 Mercedes EQS vs. Porsche Taycan

Kuinka usein vaihdat öljyn Porsche Cayenneen?

Säännölliset öljynvaihdot ovat välttämättömiä, jotta moottoriöljyn merkitys autossasi olisi merkittävä. Porsche Cayenne tarvitsee öljynvaihdon 20 000 mailin välein tai kahden vuoden välein.

Onko Porsche Cayennessa VW-moottori?

Perusmallissa on VW:n 3,2-L VR6-moottori, jossa on 250 PS (184 kW/247 hv). Porschen imusarja on omaleimainen, mutta muuten moottori on pitkälti identtinen VW-moottorin kanssa.

Onko Cayenne V6 luotettava?

U.S. News & World Report arvioi ensimmäisen sukupolven Cayennen yleisen luotettavuuden 3,5 pisteellä viidestä. Toisen sukupolven Cayenne-perusmalleissa oli V6-moottorit, jotka olivat samanlaisia kuin ensimmäisen sukupolven malleissa, mutta niiden koko oli 3,6 litraa.

Millaista öljyä Porsche Cayenne käyttää?

Mobil 1 on Porschen maailmanlaajuinen öljy-yhteistyökumppani. He toimittavat öljyä sekä kilpamoottoreihimme että vakiomalleihimme. Mobil 1:n korkean suorituskyvyn moottoriöljy on nyt saatavilla kaikkiin Porsche-autoihin.

Kumpi on parempi Porsche vai Audi?

Audin mallivalikoima on hyvä paikka aloittaa etsintä. Molemmat merkit ovat tunnettuja laadustaan ja tyylistään. Porsche tunnetaan kuitenkin ylivoimaisesta suorituskyvystään. Porsche tarjoaa nopeampia latausaikoja, korkeampia huippunopeuksia ja enemmän maasto-ominaisuuksia.

Minkä vuoden Porsche Cayennea kannattaa välttää?

Vältä Porsche Cayennen vuosimallia 2004 ja 2011. Vaikka useimmat Porsche Cayennet voi ostaa turvallisesti, on parasta välttää vuosimalleja 2004-2011. On raportoitu, että vuoden 2004 Porsche Cayennessa oli lukuisia sähkö-, jäähdytys- ja voimansiirto-ongelmia.

Mikä Porsche Cayennessa hajoaa?

Volframikarbidi on syöpymätöntä eikä ruostu. Riippumatta siitä, kuinka houkutteleva tämä jarru on, sen tärkein ominaisuus on sen suorituskyky. Porschen pinnoitettu jarru (PSCB) on maailman ensimmäinen, ja se on nyt vakiovaruste Porsche Cayenne Turbossa.

Onko Cayennessa jakohihna vai jakoketju?

Kaikissa Porsche-ajoneuvoissa käytetään ajoitusketjuja. Vaikka jotkut hammashihnat voivat kestää jopa 160 000 kilometriä riippuen materiaalista, josta ne on valmistettu, niiden pitkäikäisyydestä ei ole takeita.

Onko Cayennessa 7 istuinta?

Porsche Cayenneen mahtuu viisi henkilöä. Vakio Cayenne Coupe on suunniteltu neljälle henkilölle. Takapenkille voidaan lisätä ylimääräinen takaistuin.

  Infiniti QX30 Luotettavuus

Taittuvatko Cayennen takaistuimet litteiksi?

Jokaisessa Cayennessa on 27,1 kuutiometriä tavaratilaa takana, ja se on varustettu 40/20/40-jakoisesti taittuvilla takaistuimilla, jotka voi taittaa niin, että saat tilaa rahdille ja samalla kuljetat takamatkustajia.

Mitä ovat Cayennen mukavuusistuimet takana?

Lisävarusteena mukavuusistuimet ovat saatavana myös ei-coupe Cayenne Cayennesta. Pääntilan lisäämiseksi takaistuimet on sijoitettu coupen korissa alemmas. Tavaratila on 22 kuutiometriä ja 54 kuutiometriä, kun takaistuimet on taitettu kokoon. Coupe Turbo -malleissa on hieman vähemmän.

Onko Porsche Cayennessa lämmitettävät istuimet?

Vuosien 2021 ja 2022 Porsche Cayennen eturivin lämmitettävissä istuimissa on vakiona lämmitys. Takariviin on saatavana lisävarusteena lämmitettävät istuimet. Istuinten tarjoaman mukavuuden lisäksi Porsche Cayennen sisätilojen lämpötilaa säätelee nelialueilmastointijärjestelmä.

Onko Porsche Cayenne tilava?

Cayenne on suuri katumaasturi, joten ei liene yllätys, että tilaa riittää pitkällekin aikuiselle. Jopa tilaa vievän katon kanssa pääntilaa on runsaasti, ja etuistuimia voi hieman siirtää, jotta pitkät jalat mahtuvat mukaan.

Onko Porsche Cayennessa kolmas rivi?

Porschen menestyneimmät ja suosituimmat autot, Macan ja Cayenne, ovat kehittyneet merkittäviksi urheiluautoiksi. Porschella ei ole kolmirivistä crossoveria, jota voi käyttää perheen kuljetukseen.

Onko Cayennessa mukautuva vakionopeudensäädin?

Vuoden 2022 Porsche Cayenne on saatavana monilla turvallisuustekniikoilla, kuten mukautuvalla vakionopeudensäätimellä, kaistavahti, kaistanpitoavustimella, Porsche InnoDrivella ja Night Vision Assist -järjestelmällä. Nämä ominaisuudet ovat kuitenkin yleensä kalliimpia kuin muut.

Onko vuoden 2022 Porsche Cayennessa tuuletetut istuimet?

Etuistuimiin on monia vaihtoehtoja, joihin kuuluvat sähkösäätö, lämmitettävät tai tuuletettavat etuistuimet ja hierovat takaistuimet. Voit saada myös lämmitettävän ohjauspylvään ja lämmitettävät etuistuimet. Etuistuimissa on reilut pehmusteet, ja ne ovat riittävän tilavat pitämään sinut paikallaan ajon aikana.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z