Porsche Macan luotettavuus

Porsche Macan luotettavuus

Porsche Macan on suorituskykyinen viisiovinen ylellinen crossover-maasturi, jota Porsche valmisti vuodesta 2014 alkaen. Tämä on yleisesti ottaen erinomainen katumaasturi. Vankka turbomoottori ja ketterä käsiteltävyys tekevät tästä autosta nautinnollisen ajokokemuksen. 5-ovinen katumaasturi on saatavana nelivetona. Macanista on useita eri versioita, kuten Macan, Macan S, Macan S Diesel, Macan GTS ja Macan Turbo. Sekä Macan että Audi Q5 perustuvat samaan alustaan. Macan on Porschen edullisin ajoneuvo.

Yleiskatsaus

Macan on kompakti katumaasturi, joka ei ole kaikkein modernin luksusmalli, mutta se on tyylikäs, tasokas ja siinä on tyydyttävä infotainment-järjestelmä. Macanin voimanlähteenä toimii tehokas 2,0-litrainen turboahdettu nelisylinteri, joka tuottaa 261 hevosvoimaa ja 295 lb-ft vääntöä. Huippunopeus on 141 mailia tunnissa, ja se kiihtyy 0-100 km/h 4,3 sekunnissa.

Luotettavuus

J.D Powerin luotettavuusluokituksen mukaan vuoden 2022 Porsche Macan saa luotettavuudesta 82 pistettä 100:sta. Macan arvioitiin luotettavimmaksi Premium Compact SUV:ksi, ja Porschen tuotemerkit kaikissa mallisarjoissa paranivat toisella sijalla vuosittaisessa tutkimuksessa.

Turvallisuus

Turvallisuus on yksi Macanin vahvimmista puolista. Euro NCAP on testannut sen myös törmäystestissä, ja se sai täydet viisi tähteä. Se on markkinoiden ainoa Porsche, joka on saanut tällaisen palkinnon. Autossa on vakiovarusteena ESP, etutörmäysvaroitin ja kaistavahti.

Poistotaso

Viiden vuoden kuluttua ostosta Porsche Macanin jälleenmyyntiarvo on 37 850 dollaria ja sen arvonalennus on 49 %. Porsche Macanin laaja tuotevalikoima, klassinen tyyli ja korkeat suorituskykytasot ovat auttaneet sitä säilyttämään 42 prosenttia arvostaan.

  Onko Boxster köyhän miehen Porsche?

Huolto ja korjaus

Edmundsin mukaan Porsche Macan maksaa keskimäärin 20 137 dollaria huolto- ja korjauskuluihin ensimmäisen 10 vuoden aikana. Tämä on enemmän kuin luksusmaastureiden keskimääräiset kustannukset. On myös 60 prosentin mahdollisuus, että Macan tarvitsee suuria korjauksia tuona aikana.

FAQ

Onko Porsche Macan etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Porsche Macan on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Porsche Macanissa on?

Porsche Macan on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Porsche Macanissa on ja onko siinä turbo?

Porsche Macanissa on 375 hevosvoimaa ja 383 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 2,9 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Porsche Macanissa on?

6,7 tuumaa ( 17,02 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Porsche Macanissa on 20 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 10 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z