Porsche Macan Turbo Luotettavuus

Porsche Macan Turbo Luotettavuus

Porschea pidetään parhaana automerkkinä, kun on kyse luotettavista luksusajoneuvoista. He eivät ainoastaan tarjoa joitakin huippu-urheiluautoja, vaan heillä on hyvä ote myös kompakteista luksusmaastureista. Porsche Macan Turbo on toinen merkin 5-ovinen katumaasturi, joka on päivitetty versio Macanista.

Yleiskatsaus

Macanin faceliftattu päivitys lanseerattiin vuonna 2019. Se perustuu myös samaan MLB-alustaan, jota käytettiin aiemmin ensimmäisen sukupolven Audi Q5:ssä. Macan Turbossa on myös useita laajoja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä paljon paremman näköisen ja jopa nopeamman kuin edellinen malli. 2,9-litrainen V6 bi-turbomoottori, jossa on 440 hevosvoimaa. Macan Turbo kiihtyy 3,5 sekunnissa 0-100 km/h ja sen huippunopeus on 169 km/h.

Luotettavuus

Porsche Macan Turbo on yleensä vankka luotettava ajoneuvo, eikä se ole myöskään liian kallis omistaa, mikä tekee siitä yhden hienoimmista ajoneuvoista omistaa. Porsche Macan Turbo on luotettavuusluokitukseltaan samanlainen kuin Porsche Macan. Macan Turbolla on J.D. Powerin luotettavuusluokituksen mukaan erinomainen ennustettu luotettavuuspistemäärä.

Turvallisuus

Kompakti luksusmaasturi suoriutui erinomaisesti NHTSA:n turvallisuus- ja törmäystesteissä ja onnistui saamaan täydet viisi tähteä kokonaisarvosanaksi. Se sai 88 % pisteitä aikuisten matkustajien suojasta, 87 % lasten matkustajien suojasta, 60 % jalankulkijoiden suojasta ja 66 % turva-avusta. Kaikki nämä pisteet ovat melko vaikuttavia, kun kyseessä on mikä tahansa katumaasturi.

Poistot

Porsche Macanin klassisen muotoilun ja korkean suorituskyvyn tason ansiosta monet sen versiot säilyttävät hyvän arvonsa jopa 3-5 vuoden kuluttua. Porsche on luksusauto, joten ne eivät yleensä pidä arvoaan yhtä hyvin kuin muut alan katumaasturit. Porsche Macan Turbo menettää noin 49 % arvoaan 5 vuoden kuluttua ja sen jälleenmyyntiarvo on 37 850 dollaria.

  Kia Cadenza Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Kymmenen ensimmäisen vuoden aikana Porsche Macan Turbo maksaa noin 20 137 dollaria huollosta ja korjauksesta. Tämä on 4 677 dollaria enemmän kuin luksusluokan katumaastureiden alan keskiarvo.

FAQ

Onko Porsche Macan Turbo etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Porsche Macan Turbo on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Porsche Macan Turbossa on?

Porsche Macan Turbo on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Porsche Macan Turbossa on ja onko siinä turbo?

Porsche Macan Turbossa on 434 hevosvoimaa ja 405 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 2,9 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Porsche Macan Turbossa on 20 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 10 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Porsche Macanissa paljon ongelmia?

Macanissa ei ole paljon raportteja ongelmista, mutta jotkut omistajat ovat raportoineet ongelmista muiden kuin moottorin sähköjen kanssa. Vaikka takaisinkutsu koski Yhdysvalloissa viallisia polttoainepumppuja, ei ole tiedossa, koskiiko tämä myös eurooppalaisia malleja.

Lopettaako Porsche Macan Turbon tuotannon?

Porsche paljasti vuoden 2022 Macan-crossover-malliston. Turbo-malli on korvattu GTS:llä.
Vuoden 2022 Macan S:n moottori on kaksoisturboahdettu 2,9-litrainen V6-moottori, joka tuottaa 375 hevosvoimaa ja 383 paunaa. GTS on nykyinen Macanin huippumalli. Se saa vuoden 2021 Macan Turbon 2,9-litraisen V6-kaksoisturbovoimaisen moottorin. Tämä antaa sille 434 hevosvoimaa ja 406 paunaa jalansijaa.

  Onko Porschessa paljon ongelmia?

Mitä eroa on 2021 Macan S:n ja 2021 Macan Turbon välillä?

Macan S:ssä on turbo V6, 3,0-litrainen moottori. Turbo V6 3,0-litrainen moottori, joka tuottaa 348 hevosvoimaa, on huippunopeudeltaan 157 kilometriä tunnissa, ja se saavuttaa nopeuden 100 kilometriä tunnissa vain 5,1 sekunnissa. Macan Turbon voimanlähteenä on 2,9-litrainen twin-turbo V6-moottori.

Onko Macan GTS parempi kuin Macan S?

Macan S:llä ja Macan GTS:llä on merkittäviä eroja ominaisuuksiltaan. Macan S 2021 on varustettu 3,0-litraisella Twin-Turbo V6 -bensiinimoottorilla, joka tuottaa 348 hevosvoimaa. Macan GTS:ssä on 2,9-litrainen twin-turbo V6, joka tuottaa 375 hevosvoimaa.

Ovatko moottorit tehokkaita?

Kyllä, molemmat moottorit ovat tarpeeksi tehokkaita antamaan sinulle riemastuttavan ajokokemuksen. Turboahdetut moottorit: Vuoden 2022 Porsche Macanin perusversiossa on vakiona turboahdettu 2,0-litrainen Inline-4-moottori. Se voi tuottaa maksimissaan 261 hevosvoimaa ja 295 kiloa vääntöä. Moottorin teho välittyy kaikille pyörille Porsche Doppelkupplungin, 7-vaihteisen vaihteiston, avulla.

Kuka rakentaa Porsche Macanin moottorin?

Volkswagen-konsernin uudistettu 2,0-litrainen inline-4 EA888 Gen 3 -moottori, Macan oli ensimmäinen Porsche, jossa on nelisylinterinen moottori sitten Porsche 968:n. Se tuli juuri ennen nelisylinterisiä Porsche 718 (Boxster) ja Cayman.

Onko Porsche Macan mukava?

Porsche Macanin matkustamo tarjoaa hiljaista ja tilavaa mukavuutta. Siinä on jämäkkä, urheilullinen jousitus, jonka ansiosta Porsche Macan kallistuu hyvin vähän mutkissa. Se vaimentaa kuitenkin erinomaisesti tien kuoppia. Voit saada mukavamman ajon lisävarusteena saatavalla ilmajousitusjärjestelmällä.

  Nissan Leaf luotettavuus

Onko Macan pehmeä ajettava?

Macan on urheilullinen, ja vakiojousituksella se tuntuu jämäkämmältä kuin yksikään parhaiten ajettavista katumaastureista, kuten Audi Q5. Se on silti riittävän mukava jokapäiväiseen käyttöön, vaikka et haluaisi ostaa suurempia, lisävarusteena saatavia kevytmetallivanteita.

Onko kaikissa Macan S:ssä ilmajousitus?

Kyllä, kaikissa Macan S:ssä on ilmajousitus. Ilmajousitus laskee autoa hieman, kun ajetaan kuoppien tai epätasaisen pinnan yli. Tämä parantaa käsiteltävyyttä ja vähentää korin kallistumista. Ilmajousituksen ansiosta Macania on myös helpompi ajaa, koska kori liikkuu vähemmän, kun auto kulkee kaarteissa.
Ilmajousitus toimii kaikissa Macan-versioissa, joissa on ilmajousitus. GTS-jousitus on kalibroitu 10 mm matalammaksi kuin S- ja Turbo-malleissa. Siksi se istuu matalammalla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z