Porsche Panamera Sport Turismo Luotettavuus

Panamera Sport Turismo on Porsche Panameran viisiovinen, jarrullinen farmarimalli. Pohjimmiltaan Porsche Panamera Sport Turismo on tilkkutäkki-Porsche – tai halutessasi yhdistelmäauto. Toisin sanoen klassinen Panamera on yhdistelmä ylellisestä sedanista, coupésta ja viistoperästä, jossa on joitakin urheiluauton ominaisuuksia. Sport Turismon tapauksessa siihen on lisätty vielä kunnon farmari.

Yleiskatsaus

Panamera Sports Turismo esiteltiin vuonna 2017 Geneven autonäyttelyssä. Se on saatavana myös useilla moottorivaihtoehdoilla 325 hevosvoiman twin-turbo V6-moottorista 620 hevosvoiman twin-turbo V8-moottoriin, Panamera Sport Turismo iskee huippuluokan huippusuorituskykyyn. Se kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h noin 3,2 sekunnissa ja sen huippunopeus on 310 km.

Luotettavuus

Porsche on asiakkaiden keskuudessa hyvämaineinen, sillä se on tunnettu luotettava merkki koko alalla. Panamera Sports Turismo -auton luotettavuudesta ei ole vielä huomautettavaa. Autoexpressin tietojen ja tilastojen mukaan Panamera Sports Turismon luotettavuusluokitus on 4,4 viidestä.

Turvallisuus

Porsche Panamera Sport Turismo -luotettavuuteen liittyviä turvallisuuskysymyksiä ei ole. Sport Turismossa on kaikki odotetut ajonvakautus- ja luistonestolaitteet, jotka auttavat ajamisessa. Euro NCAP:n ja NHTSA:n törmäys- ja turvallisuustestit eivät ole vielä testanneet Sport Turismoa.

Poistot

Porsche on yleensä tunnettu siitä, että sen arvo säilyy pidempään. Porschella on aina ollut vahva kysyntä ja sen historiallinen luotettavuus, minkä ansiosta sen arvo alenee hitaasti ja sen jälleenmyyntiarvo on korkea. Panamera Sport Turismo heikkenee 61 % seuraavien 5 vuoden aikana ja sen jälleenmyyntiarvo on 53 319 dollaria.

  Parhaat lahjat Porschen ystäville

Huolto ja korjaus

Porsche Panameran ylläpito- ja korjauskustannukset ensimmäisen vuosikymmenen aikana ovat noin 16 531 dollaria.

FAQ

Onko Porsche Panamera Sport Turismo etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Porsche Panamera Sport Turismo on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Porsche Panamera Sport Turismossa on?

Porsche Panamera Sport Turismo on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Porsche Panamera Sport Turismossa on ja onko siinä turbo?

Porsche Panamera Sport Turismossa on 325 hevosvoimaa ja 331 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 2,9 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Porsche Panamera Sport Turismossa on 19 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 10,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z