Porsche Panamera Turbo S luotettavuus

Porsche Panamera on saksalaisen autonvalmistajan Porschen valmistama täysikokoinen luksusauto. Panamera Turbo S tarjoaa tehonlisäyksen tavalliseen Panameraan verrattuna. Malli esiteltiin vuonna 2010 ja sitä valmistetaan edelleen. Täysikokoinen luksusauto on saatavana takavetoisena ja nelivetona.

Yleiskatsaus

Turboahtimet ovat Panamera Turbo S:ssä suuremmat kuin Panamera Turbon vakiomallin V8-moottorissa, samoin polttoaineen ruiskutus ja alumiinimännät. Suorituskyvyn lisäämiseksi entisestään männänrenkaat on päällystetty matalakitkaisella pinnalla. Kun käynnistyksenesto on kytketty päälle, Porsche Panamera Turbo S kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h 3,3 sekunnissa. Panameran huippunopeus on huimat 196 mph.

Luotettavuus

Panamera Turbo S tarjoaa vielä enemmän tehoa, kiihtyvyyttä ja polttoainetaloudellisuutta kuin Panamera Turbo S, ja se on myös kalliimpi. Luksusluokan täysikokoisten autojen luotettavuusluokituksissa Porsche Panamera saa 0,5 pistettä 5,0:sta, mikä on 30. sija 30:stä.

Turvallisuus

Panameralla ei ole Euro NCAP -luokitusta. Porsche tarjoaa monia kuljettajaa avustavia ominaisuuksia, kuten mukautuvan vakionopeudensäätimen, kaistanvaihtoavustimen ja kaistanpitoavustimen sekä Panamera Turbon. Tarjolla on jopa Porschen pimeänäköjärjestelmä. Porsche tunnetaan luotettavuudestaan ja edistyksellisistä turvallisuustekniikoistaan, joten Panamera Turbo S:n pitäisi olla turvallinen ja mukava ajoneuvo.

Poistoaste

Porsche Panameran arvonalennuksen ennustetaan olevan 53 prosenttia viiden vuoden aikana. Sen alkuperäisestä arvosta vähennetään seuraavien viiden vuoden aikana noin 67 327 dollaria.

Huolto ja korjaus

Ensimmäisten 10 omistusvuoden aikana Porsche Panamera Turbon huollot ja korjaukset maksavat 16 531 dollaria. Eroa luksusluokan sedan-mallien alan keskiarvoon on 4 827 dollaria. Tuona aikana Panamera Turbo S tarvitsee myös 45,03 %:n todennäköisyydellä suuren korjauksen.

  Lincoln MKX luotettavuus

FAQ

Onko Porsche Panamera Turbo S etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Porsche Panamera Turbo S on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Porsche Panamera Turbo S:ssä on?

Porsche Panamera Turbo S on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Porsche Panamera Turbo S:ssä on ja onko siinä turbo?

Porsche Panamera Turbo S:ssä on 690 hevosvoimaa ja 641 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Gas/Electric V-8, jonka iskutilavuus on 4,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Porsche Panamera Turbo S:ssä on 21 X 9,5 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 21 X 11,5 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z