Porsche Taycan Luotettavuus

Porsche Taycan Luotettavuus

Porsche on hyvämaineinen autonvalmistaja, joka on laajalti hyväksytty luotettavaksi autonvalmistajaksi. Porsche Taycan on saksalaisen autonvalmistajan Porschen valmistama sähkökäyttöinen akkukäyttöinen sedan ja shooting brake. Taycan esiteltiin vuonna 2019 Frankfurtin autonäyttelyssä ja sitä jatketaan. Neliovinen sedan on saatavana takavetoisena.

Yleiskatsaus

Porsche Taycan ei ole kaikkein täydellisin sähkökäyttöinen sedan, mutta sen ajettavuuden ja vankan suorituskyvyn kestävyyden yhdistelmä tekee siitä yhden nykyisen teollisuuden kiinnostavimmista ajoneuvoista. Taycan tarjoaa eloisan ohjauksen ja hienostuneen ajonautinnon, joka riittää muistuttamaan siitä, että ajat luksusluokan Porschea. Siinä on kaksi sähkömoottoria; toinen pyörittää etupyörää ja toinen takapyörää. Ne tuottavat erillisen tehon ja yhdistetty teho on 522 hevosvoimaa.

Luotettavuus

Porsche Taycan on vakava haastaja pitämään EV-markkinoita Teslan Model S:ää vastaan. Se on varsin luotettava suorituskyvyn, käsiteltävyyden ketteryyden, mukavuuden, sisätilojen ja turvallisuustoimenpiteiden osalta. Edmundsin mukaan vuoden 2020 Porsche Taycanin kokonaisluotettavuusluokitus on asiakkaiden vastausten mukaan 3,6 5,0:sta.

Turvallisuus

Euro NCAP:n mukaan Porsche Taycan sai viiden tähden yleisarvosanan sen jälkeen, kun se testattiin törmäystesteissä vuoden 2019 lopulla. Tämän katumaasturin matkustajien suojausarvot 85 % ja 83 % ovat hyvät, mutta jotkut perhemaasturit saavat korkeampia pisteitä.

Poistot

Hitaimmin poistuvien sähköautojen listallamme, joka on järjestetty kalleimmasta edullisimpaan, on Porschen Taycan-sedan, joka on takavetoinen, toisella sijalla. Seuraavien kymmenen vuoden aikana Porsche Taycan menettää noin 68,17 % arvostaan.

Huolto ja korjaus

Porsche Taycanin huolto- ja korjauskustannukset vaihtelevat 95 dollarista 219 dollariin, keskiarvon ollessa 124 dollaria.

FAQ

Onko Porsche Taycan etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Porsche Taycan on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta Porsche Taycanissa on?

Porsche Taycan on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

  Onko Porschen nahka aitoa

Kuinka suuri on Porsche Taycanin tavaratila?

14,3 kuutiometriä ( 0,405 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Porsche Taycanissa on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 10 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Porsche Taycanissa on?

Saksan Zuffenhausenissa sijaitsevan Porschen pääkonttorin mukaan kuusi kymmenestä Porsche Taycanista on toimitettu, ja niiden akunhallinnassa on ollut ongelmia. Tämä vaikuttaa kennoihin ja vahingoittaa niitä, aiheuttaa ajoneuvopaloja ja vaatii akkujen vaihtoa.

Kuinka kauan Porsche Taycanin akut kestävät?

Auton akut kestävät yleensä kolmesta viiteen vuotta. Sinun kannattaa tarkistaa akkusi aika ajoin ja vaihtaa se tarvittaessa, jotta se ei aiheuta vahinkoa Porsche Taycan -autollesi.

Kuka valmistaa Porsche Taycanin akkuja?

Cellforce Group sijaitsee Tubingenissa (Saksa), ja se valmistaa tehokkaat akut. Akkutehdas on toiminnassa vuoteen 2024 mennessä. Sen kapasiteetti on aluksi 100 MWh vuodessa, ja sillä voidaan tuottaa virtaa 1 000:lle huippusuorituskykyiselle moottoriurheiluajoneuvolle.

Kuinka monta akkua Porsche Taycanissa on?

Performance Battery Plus, joka on vakiovarusteena Taycan Turbossa tai Taycan Turbo S:ssä, sisältää 33 kennomoduulia, joissa kussakin on 12 yksittäistä kennoa (yhteensä 36). Kapasiteetti on yhteensä 93,4 kWh. Taycan 4S ja Taycan 4S on vakiovarusteena Performance Battery -akku, jonka bruttoenergia on 79,2 kWh.

Onko Porsche Taycan jokapäiväinen auto?

Taycan on arkiauton sähköauto, jolla voi tehdä asioita. Voit ladata auton myös kotoa käsin, joten sinulla on joka aamu ajovalmis auto. EPA arvioi, että Taycan 4S voi kulkea 227 mailia / 365 kilometriä yhdellä latauksella.

  Audi vs Hyundai luotettavuus - Kumpi on parempi

Onko Taycanilla hauska ajaa?

Porsche Taycanin käynnistyssäätimet tekevät ajamisesta yhtä nautinnollista kuin vuoristoradasta. Auton uskomattoman nopeuden vuoksi tämä kuljettaja tunsi päänsä painuvan kuljettajan istuinta vasten. Taycanin istuimet ovat kuitenkin varsin mukavat.

Millä sähköautolla on pisin toimintasäde?

  1. Mercedes EQS – 485 mailia.
  2. Mercedes EQE – 410 mailia.
  3. Tesla Model S – 405 mailia.
  4. BMW iX – 380 mailia.
  5. Ford Mustang Mach-E – 379 mailia.
  6. BMW i4 – 367 mailia.
  7. Tesla Model 3 – 360 mailia.
  8. Tesla Model X – 360 mailia.
    Vuoden 2022 alussa.

Miten Taycan pärjää lumessa?

Porsche Taycan Turbo on hyvä lumessa! Vastaus on kyllä. Nollahiilipäästöillään ja suurella toimintasäteellään Taycan Turbo tekee jäällä ajelusta jännittävää.

Mitä eroa on Taycanin ja Taycan 4S:n välillä?

Tämän ja Taycan 4S:n ero on lähinnä yksi moottori ja hieman vähemmän vakiovarusteita. Hevosvoima- ja vääntömomenttiluvut vaihtelevat sen mukaan, valitsetko 79 kWh:n vakioakun vai 93,4 kWh:n Performance-akku Plussan.

Millainen Porsche Taycan on ajettava?

Taycan on viihdyttävä auto, jota voi ajaa oikeilla teillä. Sitä on myös ilo ajaa ja siinä on nautinto matkustaa. Se on myös Porsche, mutta se kulkee sähköllä. Tämä on loistava uutinen niille, jotka rakastavat nopeita autoja.

Mikä on nopeampi kuin Taycan Turbo S?

Katso nopeudet 60 km/h aina 130 km/h asti. Model S Plaid voittaa Taycan Turbo S:n yli 3 sekunnilla. Model S Plaid pääsee 0-130 km/h nopeammin kuin Taycan Turbo S, ja Taycan Turbo S tekee sen alle 8 sekunnissa. Se on uskomatonta!

  Onko Porsche Cayenne sama kuin VW Touareg?

Onko Porsche Taycanissa mukautuva vakionopeudensäädin?

Turvallisuusvarusteisiin kuuluu vakiona aktiivinen kaistavalvonta, automaattinen hätäjarrutus ja pysäköintianturit. Lisävarusteita on monia, kuten mukautuva vakionopeudensäädin, kuljettajaa avustavat anturit, yökamerat ja surround-kamerajärjestelmä.

Onko Porsche Taycanissa takapenkki?

Vuoden 2021 Porsche Taycanissa on vakiona neljä istuinta, mutta voit myös lisätä viidennen istuimen takariviin.

Taittuvatko Porsche Taycanin takaistuimet alas?

Tilaa ei kuitenkaan jää kovin paljon, eikä valinnainen kolmas takaistuin oikein sovellu aikuisille. Voit myös lisätä 40/20/40 jaettuna taittuvat takaistuimet. Sen avulla takaistuinten selkänojat taittuvat 60/40 jaettuna. Tavaratilaan mahtuu lastenvaunut tai vaikka golfmailat.

Onko Porsche Taycan 4-paikkainen?

Porsche Taycanissa on vakiona neljä istuinta. Lisävarusteena voi valita viisi istuinta. Jokainen rivi tarjoaa mukavat istuimet ja runsaasti tilaa myös pidemmille henkilöille.

Mahtuvatko golfmailat Porsche Taycaniin?

Kyllä, jos haluat. Taycan on suunniteltu kuljettamaan neljä henkilöä mukavasti. Golfmailoja voi säilyttää tavaratilassa.
Vaikka Taycan 4S on pienempi kuin sisarmallinsa Porsche, se tarjoaa mukavan kyydin sekä matkustajille että rahdille. Tähän Porsche-malliin mahtuu jopa viisi henkilöä. Matkatavaroille ja golfmailoille on runsaasti tilaa, ja sekä tavaratila että takakontti mahdollistavat lisäsäilytyksen.

Voiko Taycanin ladata kotona?

Porsche Taycanin lataaminen kotona on helppoa ChargePoint Home -tyyppisellä Level 2 -laturilla. Taycan voidaan ladata täyteen 12 tunnissa. Taycan on mahdollista ladata yksinkertaisella seinäpistorasialla tai tason 1 laturilla, mutta se voi kestää jopa yhden päivän.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z