Porsche vs. Mercedes: Luotettavuus

Haluatko ostaa saksalaisen luksusauton ja olet epävarma, valitseeko Porsche vai Mercedes? Molemmissa autoissa on huipputekniikkaa, huipputekniikkaa ja ylellisiä ominaisuuksia. Mutta ovatko ne yhtä luotettavia?

Mercedes-Benz on ehkä ollut edelläkävijä suurimmassa osassa nykypäivän autotekniikkaa, mutta luotettavuuden osalta Porsche on ihanteellinen auto. Monien alan luotettavuuspisteiden mukaan Porsche on Mercedestä selvästi luotettavampi.

Porsche ei ole ainoastaan luotettavampi kuin Mercedes-Benz, vaan se päihittää myös muut saksalaiset luksusautojen valmistajat, kuten BMW:n, Audin ja VW:n. J.D. Powerin rankingin mukaan markkinoiden luotettavin Porsche-malli on Porsche 911, kun taas vähiten luotettava Porsche-malli on Porsche Boxster.

Luotettavuusluokitusten tärkeydestä huolimatta on tietysti muitakin tekijöitä, jotka on otettava huomioon autoa ostettaessa. Yhden näistä luksusajoneuvoista ostaminen on investointi, joten mieti, mikä on sinulle tärkeintä, jotta saat itsellesi parhaan mahdollisen auton.

Mikä auto on parempi?

Porsche Cayenne vs. Mercedes-Benz GLE-luokka

Porsche Cayenne on yksi markkinoiden suosituimmista luksusmaastureista. Tämä kompakti katumaasturi on kauniisti muotoiltu ja huokuu tyyliä ja ylellisyyttä. Mercedes GLE-luokka ei ole kaukana, mutta se ei ole yhtä houkutteleva kuin Cayenne.

Porsche Cayennen lähtöhinta on 68 850 dollaria, kun taas Mercedes-Benz GLE-luokan lähtöhinta on 58 300 dollaria. Vaikka hintaero on suuri, Porsche Cayennen lisähinta on sen arvoinen. Tämä johtuu siitä, että Cayenne on hieman tehokkaampi ja luotettavampi kuin GLE-luokka.

Kun Mercedes-Benz GLE-luokassa on 2,0-litrainen välijäähdytteinen turbomoottori, joka tuottaa maksimissaan 255 hevosvoimaa 5800 kierroksella minuutissa minuutissa, Porsche Cayennessa on 3,0-litrainen välijäähdytteinen turbomoottori, joka tuottaa jopa 355 hevosvoimaa 5300 kierroksella minuutissa. Lisäksi molemmissa malleissa on AWD-järjestelmä, joka on ihanteellinen maastoajoon.

  Voiko Mercedeksen grilliä vaihtaa?

Turvallisuuden ja mukavuuden osalta Mercedes-Benz GLE-luokka erottuu kuitenkin enemmän edukseen. Lisäksi GLE-luokka on tilavampi kuin Porsche Cayenne. Mutta kuten monet Porsche-mallit, Cayenne on kuitenkin luotettavampi kuin GLE-luokka, koska 100 ajoneuvoa kohden on raportoitu vähemmän ongelmia kuin Mercedes-Benzillä.

Porsche Taycan vs. Mercedes-AMG GT

Jos haluat ylellisen urheiluauton, joka on myös nopea, Porsche Taycan tai Mercedes-AMG GT ovat parhaita vaihtoehtoja. Molemmat näistä saksalaisista voimanpesistä ovat nopeita ja luotettavia. Porsche Taycanin luotettavuutta ei kuitenkaan ole vielä täysin testattu, sillä se on ollut olemassa vasta vähän aikaa.

Porsche Taycanin lähtöhinta on 80 000 dollaria, kun taas Mercedes-AMG GT:n perushinta on noin 118 600 dollaria. On selvää, että Mercedes-AMG GT on Porsche Taycania hienostuneempi. Molemmat autot ovat kuitenkin supernopeita ja tehokkaita.

Huolimatta siitä, että Porsche Taycan toimii sähköllä ja Mercedes-AMG GT kaasulla, molemmat autot on rakennettu kilpa-ajoa varten. Porsche Taycan tuottaa jopa 522 hv, kun taas Mercedes-AMG GT tuottaa jopa 523 hv. Molemmissa autoissa on myös loistavat käsittelyominaisuudet, mikä on ratkaisevan tärkeää, kun ajetaan täydellä nopeudella.

Porsche Panamera vs. Mercedes-AMG E63 S

Porsche Panamera ja Mercedes-AMG E63S ovat molemmat keskikokoisia luksussedaneita. Ne kuuluvat markkinoiden nopeimpiin luksussedaneihin. Molemmissa on myös houkutteleva urheilullinen ulkonäkö. Molempien autojen tehokkaat moottorit ja upea käsiteltävyys ovat huikean hintansa arvoisia.

  Mikä on paras käytetty Mercedes avoauto ostettavaksi?

Porsche Panamera on hieman halvempi, sillä sen perushinta on 88 000 dollaria. Mercedes-AMG E63 S:n lähtöhinta kehittyneine ominaisuuksineen on noin 108 000 dollaria. On tärkeää huomata, että Porsche Panamera on varustettu RWD-järjestelmällä, kun taas AMG E63 S on varustettu 4matic AWD -järjestelmällä.

Hintaerosta huolimatta molemmissa autoissa on ihastuttavat ja ylelliset sisätilat. Mutta kuten tavallista, Porsche Panamera on luotettavampi kuin Mercedes-AMG E63 S -malli.

FAQ

Miksi Porschen ja Mercedes-Benzin kaltaiset luksusautot hajoavat helposti?

Useimmat luksusautot hajoavat helposti, koska niissä käytetään yleensä uutta teknologiaa, joka ei ole vielä kestänyt aikaa. Useimmat näistä yrityksistä tekevät tekniikkaansa muutoksia sen jälkeen, kun ne ovat jo käytössä.

Mitkä ovat yleisiä ongelmia, joita Porschen omistajat todennäköisesti kohtaavat?

Jos olet Porschen ylpeä omistaja, sinun pitäisi olla valmis ratkaisemaan joitakin yleisimpiä Porsche-ongelmia. Näitä ovat jäähdytysongelmat, moottoriongelmat, öljy- ja vesivuodot, kömpelö kytkin, epäröivä akku, halkeillut sylinterivuoraus ja vaihteistovika.

Mitkä ovat yleisiä ongelmia, joita Mercedeksen omistajat todennäköisesti kohtaavat?

Yleiset ongelmat, joita Mercedes-Benzin omistajat todennäköisesti kohtaavat vuosien varrella, vaihtelevat automallin ja -vuoden mukaan. Joissakin malleissa ongelmat ilmenevät myös nopeammin kuin toisissa. Yleisiä Mercedes-ongelmia ovat muun muassa ruoste, vaihteisto-ongelmat, ilmajousituksen vikaantuminen, öljyvuodot, moottorin syttymishäiriöt ja paljon muuta.

Kumpi on parempi auto, Porsche vai Mercedes-Benz?

Molemmat näistä saksalaisista luksusautovalmistajista tarjoavat joitakin markkinoiden parhaita luksusautomerkkejä. Nämä merkit ovat kuitenkin täysin erilaisia siinä, mihin ne ovat erikoistuneet. Jos etsit ylellisyyttä ja turvallisuutta, Mercedes-Benz on paras valinta. Mutta jos haluat huipputekniikkaa ja puhdasta ajamisen iloa, Porsche on parempi valinta.

  Ovatko Porsche 996 Turbot luotettavia?

Mikä on luotettavin saksalainen automerkki?

Saksalaiset automerkit ovat autoteollisuuden parhaita. Siitä huolimatta kaikki nämä merkit eivät ole luotettavia, ja jotkut ovat vuosien varrella tuottaneet ostajille pettymyksiä. Porsche on luotettavin saksalainen automerkki, jonka jälkeen tulee Mercedes, ja sitten Audi ja BMW ovat lähellä pohjaa.
Luotettavin saksalainen automalli on Porsche 911, jonka jälkeen tulevat Mercedes-Benz E-luokka, Audi A3, BMW 5-sarja, BMW 2-sarja, Mercedes-Benz C-luokka, Audi A4, Audi A5 ja BMW 4-sarja. Ennen kuin ostat minkä tahansa auton, on tärkeää selvittää sen luotettavuuspisteet.

Porsche on luotettavin

Mercedes-Benz voi olla ylellisempi ja turvallisempi kuin Porsche, mutta Porsche on näiden kahden merkin välillä luotettavin auto. Tämän lisäksi Porsche päihittää Mercedes-Benzin myös puhtaassa ajokokemuksessa ja tekniikassa. Kaiken kaikkiaan molemmat autot ovat erinomaisia ja ylellisiä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z