Ram ProMaster City luotettavuus

Ram ilmoitti tuovansa vuonna 2015 markkinoille Fiat Dobl* -malliin perustuvan ProMaster Cityn, joka korvaa Dodge Caravaniin perustuvan C/V Tradesmanin. Suurin ero ProMasterin ja ProMaster Cityn välillä on saatavilla olevissa varustetasoissa ja kokoonpanoissa.

Yleiskatsaus

Ram ProMaster City -lasti- ja henkilöautoissa, joihin kuuluvat Wagon- ja Tradesman-lastiautot, on nyt päiväajovalot, pysäköintianturit takana, kuljettajan korkeussäädöt, vakionopeudensäädin ja korinväriset puskurit. ProMaster Cityyn on saatavana vain yksi moottori ja vaihteisto; Tigershark 2,4-litrainen, joka on yhdistetty 948TE-yhdeksänvaihteiseen automaattivaihteistoon.

Luotettavuus

ProMaster Cityn pienen koon ansiosta sen polttoainetaloudellisuus on suhteellisen hyvä, ja se tarjoaa silti paljon tavaratilaa. Ram ProMaster City on saatavana joko tavarankuljetusautona tai viiden matkustajan vaununa. Se sijoittuu kaupallisten pakettiautojen 2. sijalle luotettavuusluokituksella 3,5/5,0:sta.

Turvallisuus

Vuoden 2021 Ram Promasterin kaltaiselle ajoneuvolle Las Crucesin lähellä ei tehdä törmäystestejä. Siitä on pitkä aika, kun 2021 Promasteriin tuli turvallisuusominaisuuksia. Kuljettajan polviturvatyyny, ajonvakautusjärjestelmä sekä etu- ja verhoturvatyynyt ovat vakioturvallisuusvarusteita.

Poistotaso

Ramin Promaster Cityn poistuma on 52 % viiden vuoden aikana, ja sen jälleenmyyntiarvo on tuolloin 12 678 dollaria. Keskimääräinen ajoneuvo kulkee jopa 200 000 mailia. Erilaisilla ProMaster-foorumeilla, kuten tällä, useimmat osallistujat ennustavat ProMasterin kestävän vähintään kaksisataatuhatta tuntia.

Huolto ja korjaus

RAM Promaster Cityn huolto- ja korjauskustannukset sen 10 ensimmäisen käyttövuoden aikana ovat noin 19 870 dollaria. Eroa on 8 424 dollaria alan keskiarvoon verrattuna suosittuihin täysikokoisiin pakettiautoihin. Lisäksi 63,20 % Promaster City -yksiköistä vaatii suurempia korjauksia tuona aikana.

  Dodge Journey Luotettavuus

FAQ

Onko Ram ProMaster City etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ram ProMaster City on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Ram ProMaster Cityssä on?

Ram ProMaster City on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Special Purpose Vehicle 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Ram ProMaster Cityssä on ja onko siinä turbo?

Ram ProMaster Cityssä on 178 hevosvoimaa ja 174 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Ram ProMaster Cityn tavaratila?

68,7 kuutiometriä ( 1,945 m3 ).

Kuinka suuri maavara Ram ProMaster Cityssä on?

5,1 tuumaa ( 12,95 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ram ProMaster Cityssä on 16 X 6,5 tuuman teräksiset etuvanteet ja 16 X 6,5 tuuman teräksiset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z