Ram ProMaster luotettavuus

Ram Truck -divisioona, joka tunnetaan lyhenteellä RAM ja aiemmin nimellä Ram Trucks, on Stellantiksen divisioona ja amerikkalainen kevyiden ja keskiraskaiden hyötyajoneuvojen tuotemerkki. Pohjois-Amerikassa Fiat Ducaton täysikokoisia pakettiautoja myydään Ram ProMaster -pakettiautoina. Mallistossa on kolme mallia: 1500, 2500 ja 3500, joissa on cut-away-ohjaamon alustavaihtoehdot.

Yleiskatsaus

Ram ProMasterin kaltaiset pakettiautot on rakennettu monenlaisiin työtehtäviin, minkä vuoksi niiden suorituskyky ja joustavuus ovat niin tärkeitä. ProMasterin voimanlähteenä on yksi 280-hevosvoimainen V-6-voimansiirto. Se on saatavana vain etuvetoisena. Näistä rajoituksista huolimatta se pystyy kuljettamaan raskaamman kuorman kuin Ford tai Mercedes. ProMasterin hyötykuormitus on suuri, näkyvyys eteen on erinomainen, ja siinä on toivottavia kuljettajan avustus- ja infotainment-ominaisuuksia.

Luotettavuus

ProMaster on Repairpal.comin mukaan 21 pakettiauton joukossa 18. sijalla yleisen luotettavuuden suhteen. Tämän ajoneuvon korjausten määrä ja vakavuus ovat keskimääräistä suurempia, eikä sillä ole yhtä pitkää takuuta kuin Nissan NV:llä. Ram Promasterin odotetaan kestävän jopa 250 000 kilometriä. Jotkut kuluttajat väittävät, että Ram ProMasterilla voi ajaa jopa 475 000 mailia. Runsaan todistusaineiston mukaan keskimääräinen ajoneuvo kulkee kuitenkin vähintään 200 000 mailia eli hieman yli 13 vuotta, kun otetaan huomioon, että vuodessa ajetaan keskimäärin 15 000 mailia.

Turvallisuus

NHTSA tai Euro NCAP eivät ole vielä testanneet Ram Promasteria. ProMasterissa ei kuitenkaan ole joitakin perusturvallisuutta ja ajoavustimia.

  Dodge Avenger Luotettavuus

Poistot

Viiden vuoden jälleenmyyntiarvon ollessa 18 634 dollaria RAM ProMaster Cargo Van menettää 48 % arvostaan viiden vuoden kuluttua.

Huolto ja korjaus

Ensimmäisten 10 vuoden aikana RAM ProMaster Cargo Van maksaa noin 20 061 dollaria. Hintaero suosittujen täysikokoisten pakettiautomallien keskihintaan on 8 615 dollaria. ProMaster Cargo Van tarvitsee myös todennäköisemmin suuren korjauksen 63,20 % ajasta.

FAQ

Kuinka monta istuinta Ram ProMasterissa on?

Ram ProMaster on auto, jossa on 2 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Etuveto

Kuinka paljon hevosvoimia Ram ProMasterissa on ja onko siinä turbo?

Ram ProMasterissa on 280 hevosvoimaa ja 260 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ram ProMasterissa on 16 X 6 tuuman teräksiset etupyörät ja 16 X 6 tuuman teräksiset takapyörät.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z