Rolls-Royce Cullinan luotettavuus

Vuonna 2018 Rolls-Royce Motor Cars ilmoitti valmistavansa Cullinanin, täysikokoisen luksusmaasturin (SUV). Sen lisäksi, että Cullinan on Rolls-Roycen ensimmäinen nelivetoauto, se on myös erittäin eksklusiivinen katumaasturi. Cullinan on saanut nimensä suurimman koskaan löydetyn jalokivilaatuisen raakatimantin, Cullinanin timantin, mukaan. Rolls-Roycen mallistossa Cullinan sijoittuu Ghostin yläpuolelle ja Phantomin alapuolelle.

Yleiskatsaus

Sen vertaansa vailla oleva hienostuneisuus ja rikkaus oikeuttavat sen korkean hinnan, mutta Cullinan on äärimmäisen kallis laatikko. Se, että kyseessä on Rolls Royce, tarkoittaa, että odotat vain parasta, etkä pety. Tämän upean 5-ovisen katumaasturin voimanlähteenä on 6,75 litran twin-turbo V12-moottori, joka on yhdistetty 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon. Rolls-Royce Callinan kiihtyvyys 0-60 mph kestää 4,7 sekuntia. Nopeudesta 0-100 km/h Callinanilla kestää 5 sekuntia, ja huippunopeus on 155 mph.

Luotettavuus

Tiedetään, että Rolls Royce -autot voivat kestää 70 vuotta ja jopa pidempään. Voit tietysti ajaa Rolls Roycella niin usein kuin haluat. Cullinan, Rolls-Roycen ensimmäinen ja ainoa urheiluauto, saa voimansa 563 hevosvoimaa tuottavasta V12-kaksoisturbomoottorista. Harvinaisuutensa ja hintalappunsa vuoksi Cullinanista ei ole luotettavuusluokitusta, mutta kun otetaan huomioon, että se on peräisin Rolls Roycen kaltaiselta maineikkaalta merkiltä, voit odottaa hyvää luotettavuutta.

Turvallisuus

Normaalisti mallin Euro NCAP -luokitus on paras indikaattori sen turvallisuudesta, mutta Cullinan on liian kallis ja harvinainen kolaritesteihin. Cullinan on varustettu uusimmilla ajoavustimilla, kuten automaattisella takajarrutuksella, kuolleen kulman valvonnalla ja yönäkyvyydellä.

  Jeep Grand Cherokee Luotettavuus

Poistoaste

Rolls-Royce Cullinanin poistojen ennustetaan olevan 65 % viiden vuoden aikana. Sen nykyarvoon perustuvan 517 360 dollarin arvonalennuksen odotetaan tapahtuvan 5 vuoden kuluessa.

Huolto ja korjaus

Sinun on käytettävä vuosittain noin 3 900 dollaria tai enemmän huoltoon ja korjaukseen, jos aiot omistaa Rolls-Royce Cullinanin.

FAQ

Kuinka monta istuinta Rolls-Royce Cullinanissa on?

Rolls-Royce Cullinan on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: All Wheel Drive

Kuinka paljon hevosvoimia Rolls-Royce Cullinanissa on ja onko siinä turbo?

Rolls-Royce Cullinanissa on 563 hevosvoimaa ja 627 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-12, jonka iskutilavuus on 6,8 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Rolls-Royce Cullinanin tavaratila?

88,4 kuutiometriä ( 2,503 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Rolls-Royce Cullinanissa on 22 X 8,5 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 22 X 9,5 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Onko Rolls-Royce Cullinania helppo ajaa?

Rolls-Royce on tehnyt Cullinanista helpon ajaa. Rolls-Roycen ohjaus on erittäin tarkka ja kevyt. Progressiivisen polkimen liikkeen ansiosta voit jarruttaa ja kiihdyttää pehmeästi sormenpäilläsi.

Onko Rolls-Royce Cullinan luodinkestävä?

Alpinen panssaroitu Rolls-Royce Cullinan on rakennettu uusinta teknologiaa käyttäen, jotta asiakkaat saavat parhaan mahdollisen suojan. Tämä luodinkestävä Rolls Royce on tyypillisesti panssaroitu tasolle B9/B6+. Se on suojattu 7,62 mm:n lyijyydintä, 5,56×45- ja M80-kuulapatruunoita sekä 2 DM51-käsikranaattia vastaan.

  Kia Cadenza Luotettavuus

Voiko Rolls Roycea panssaroida?

Alpinen panssaroitu Rolls Royce Phantom on rakennettu viimeisimmän teknologian avulla, jotta asiakkaat saavat parhaan mahdollisen suojan. Tämä luodinkestävä Rolls Royce Phantom on tyypillisesti panssaroitu tasolle B9/B6+. Se on suojattu 7,62 mm:n lyijyydintä, 5,56×45- ja M80-kuulapatruunaa sekä 2 DM51-käsikranaattia vastaan.

Kuinka paljon Rolls Roycen luodinkestävyys maksaa?

Jos haluat luodinkestävän Rolls Roycen, se maksaa noin 200 000 dollaria. Joten auton lähtöhinta nousee hieman, jos tarvitset tätä.

Onko Cullinanissa 7 istuinta?

Rolls-Royce Cullinan on 5- tai 7-paikkainen katumaasturi. Rolls-Royce Cullinaniin mahtuu 5 henkilöä. Kyllä, RR Cullinaniin on saatavana seitsemän istuinta. Käytä niitä varoen! Joskus luksusautojen valmistajien lehdistötiedotteet voivat olla varsin viihdyttäviä. Rolls-Roycen Cullinanin lehdistötiedote on hyvä esimerkki.

Mikä on Cullinan-auto?

Rolls-Royce Motor Cars on valmistanut Rolls-Royce Cullinanin, joka on ylellinen täysikokoinen maastoauto (SUV). Rolls-Roycen Cullinan on ainutlaatuinen katumaasturi, joka lanseerattiin Yhdysvalloissa. Se on myös merkin ensimmäinen nelivetoauto. Se on saanut nimensä Cullinanin mukaan, joka on suurin koskaan löydetty raakahiottu jalokivilaatuinen timantti.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z