Rolls Royce Dawn Luotettavuus

Käsintehty Rolls-Royce Dawn avoauto ylellinen Grand Tourer on Rolls-Roycen mittatilaustyönä valmistettu tarjous. Vuoden 2015 Frankfurtin autonäyttelyssä tämä auto debytoi. Aiemman Rolls Royce Phantom Drophead Coupen korvaajaksi suunniteltu Rolls Royce Dawn on kaksiovinen auto, jossa on avoin katto. Rolls Royce Dawn on viimeinen Rolls Royce Motor Carsin valmistama avoauto.

Yleiskatsaus

2-ovinen avoauto on ainoa jäljellä oleva Rolls-Royce, joka käyttää BMW:n alustaa. Kahdeksanvaihteinen ZF 8HP -automaattivaihteisto yhdistyy Rolls-Royce Dawnissa 6 592 cm3:n BMW N74 Twin-turbo V12 -moottoriin. Auton enimmäisnopeus on 160 mailia tunnissa, ja sen paino on 2 560 kiloa. Tämä auto kiihtyy nopeudesta 0 – 62 km/h alle 5 sekunnissa.

Luotettavuus

Rolls Royce Dawnilla ei ole luotettavuusluokitusta, mutta se on jokaisen harrastajan unelma-auto. Dawnin sisätiloissa on yksi autobisneksen ylellisimmistä sisätiloista, jotka on valmistettu aidosta nahasta, aidoista metalliverhoiluista ja aidosta puusta, ja kaikki on räätälöity asiakkaan tarkkojen eritelmien mukaan. Dawnin 563 hevosvoiman V-12-moottori tarjoaa nopean kiihtyvyyden, mutta se on parhaimmillaan kruisailtaessa rauhallisesti, kiitos jousituksen, joka on suunniteltu yksinomaan mukavuutta varten.

Turvallisuus

National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) tai Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) ei ole testannut Dawnia törmäystesteissä, eikä niitä todennäköisesti tehdä. Dawn on kuitenkin muutakin kuin vanhan koulukunnan luksusta; se on myös teknologinen voimanpesä. Autossa on esimerkiksi edistyksellinen pimeänäköjärjestelmä, jonka ansiosta kuljettaja näkee jalankulkijat ja eläimet kunnolla pimeällä. Keskeisiksi turvallisuusominaisuuksiksi katsotaan muun muassa vakiovarusteena oleva etutörmäysvaroitin, saatavana oleva kaistaltapoistumisvaroitin ja saatavana oleva mukautuva vakionopeudensäädin, jossa on yönäkymä.

  BMW X6 Luotettavuus

Poistoaste

Vuoden 2019 Rolls-Royce Dawnin poistoprosentti on 34 % viiden vuoden aikana. Sen arvosta poistuu seuraavien viiden vuoden aikana noin 112 676 dollaria.

Huolto ja korjaus

Rolls-Royce Dawnin arvioidut vuosittaiset huoltokustannukset ovat noin 3900 dollaria. Voit säästää enemmän Rolls-Royce-mallisi tarvitsemissa huolloissa, kun valitset Rolls-Royce Motor Cars Pasadenan huoltotiimin kumppaniksesi.

FAQ

Onko Rolls-Royce Dawn etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Rolls-Royce Dawn on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Rolls-Royce Dawnissa on?

Rolls-Royce Dawn on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Rolls-Royce Dawnissa on ja onko siinä turbo?

Rolls-Royce Dawnissa on 563 hevosvoimaa ja 605 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-12, jonka iskutilavuus on 6,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Rolls-Royce Dawnin tavaratila?

9,2 kuutiometriä ( 0,261 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Rolls-Royce Dawnissa on 20 X 8,5 tuuman alumiiniset etupyörät ja 20 X 9,5 tuuman alumiiniset takapyörät.

Onko Rolls Royce Dawn sen arvoinen?

Korkeat Kauniisti muotoiltu kori, jossa on ylellinen sisustus. Huonot puolet Tehoton moottori. Siitä puuttuu kuljettajaa avustava tekniikka. Dawn on ylhäältä alaspäin suuntautuvalla muotoilullaan loistava tapa esitellä varallisuutta ja kuuluisuutta.

Mikä on Rolls-Roycen lippulaiva?

Rolls-Royce Phantom on Rolls-Roycen lippulaivamalli. Siinä on kaksoisturboahdettu 6,75-litrainen V12-moottori, joka tuottaa 563 hevosvoimaa. Tämä huippuluokan asema näkyy perushinnassa, joka on yli 600 000 dollaria. Asiakkaat voivat valita tavallisen ja pidennetyn akselivälin välillä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z