Rolls-Royce Ghost luotettavuus

Rolls-Royce Ghost on Rolls-Royce Motor Carsin valmistama täysikokoinen luksusauto. Huhtikuussa 2009 Auto Shanghai -näyttelyssä julkistettiin ”Ghost”-nimimerkki, joka on nimetty vuonna 1906 valmistetun ensimmäisen Silver Ghost -auton mukaan. Frankfurtin autonäyttelyssä esiteltiin tuotantomalli. Vuonna 2011 esiteltiin Ghost Extended Wheelbase.

Yleiskatsaus

4-ovisessa sedanissa on kaikki, mitä Rolls-Roycelta voi odottaa: BMW:n V12-turbomoottori, joka tarjoaa vaivatonta suorituskykyä, kyyti, joka ei vedä vertoja millekään muulle autolle, ja useita kustomointivaihtoehtoja, joiden avulla voit muokata sen mieleiseksesi. Ghostin voimanlähteenä on 563-hevosvoimainen 6,7-litrainen V-12, joka on yhteinen Cullinan-maasturin kanssa. Kahdeksanvaihteinen automaattivaihteisto ohjaa vaihtamista, ja neliveto on vakiona. Rolls Royce Ghostin huippunopeus on 155 mailia tunnissa.

Luotettavuus

Rolls-Royce Ghostit ovat epäilemättä luotettavia, mutta mitään luokituksia sen tueksi ei ole. Luotettavuuden osalta J.D. Power ei arvioinut vuoden 2021 Ghostia, mutta se ei ole suuri huolenaihe. Rolls Royce valmistaa maailman hienoimpia käsityönä valmistettuja autoja. Rolls Roycen valmistus tunnetaan korkeista vaatimuksistaan, joissa jokaisen auton on läpäistävä lukemattomia testejä, ja sen valmistavat ammattitaitoiset käsityöläiset, jotka käyttävät huomattavan paljon aikaa tehdäkseen autosta erehtymättömän.

Turvallisuus

2021 Ghost ei saanut turvallisuusluokitusta, mikä on itsestään selvää, sillä olisi typerää tehdä kolaritestejä 311 900 dollarin hintaiselle autolle vain turvallisuusluokituksen vuoksi. Tosin vuoden 2021 Ghost esittelee useita turvallisuusparannuksia ja kuljettajaa avustavia teknologioita.

  Infiniti JX 35 Luotettavuus

Poistot

Viiden vuoden kuluttua Rolls-Royce Ghostin arvo alenee 46 %, ja auton jälleenmyyntiarvo on 175 640 dollaria. Ghostin arvo katoaa nopeasti oston jälkeen, ja ensimmäinen omistaja voi odottaa menettävänsä yli 80 000 dollaria kahden ensimmäisen vuoden aikana.

Huolto ja korjaus

Rolls-Royce Ghostin vuosittaisiksi huoltokustannuksiksi arvioidaan noin 3900 dollaria.

FAQ

Onko Rolls-Royce Ghost etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Rolls-Royce Ghost on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Rolls-Royce Ghostissa on?

Rolls-Royce Ghost on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Rolls-Royce Ghostissa on ja onko siinä turbo?

Rolls-Royce Ghostissa on 563 hevosvoimaa ja 627 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-12, jonka iskutilavuus on 6,8 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Rolls-Royce Ghostin tavaratila?

17,3 kuutiometriä ( 0,49 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Rolls-Royce Ghostissa on 19 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Ovatko Rolls-Roycet epäluotettavia?

Rolls Royce -autot ovat yleensä luotettavia suorituskyvyn kannalta, mutta niiden virallista luotettavuus- tai turvallisuusluokitusta on vaikea löytää riippumattomalta organisaatiolta.

Ajetaanko Rolls Royceilla päivittäin?

Autoa on erittäin helppo ajaa, ja sen ylläpitokustannukset ovat alhaiset. Se oli myös erittäin taloudellinen. Näitä autoja on arvostelujen mukaan hyvä ajaa joka päivä.

  Mini Cooper Coupe Luotettavuus

Hajoavatko Rolls Royce -autot?

Myytti: Ne eivät hajoa. Rolls Royce -autot ovat parhaita rakennettuja, mutta ei ole totta, etteivät ne koskaan hajoa. Rolls Royce -autot ovat hajonneet monissa osissa maailmaa, kuten on todistettu lukuisia kertoja. Kim Kardashianin Ghost oli kuuluisa onnettomuuden uhri.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z